Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas- 5

QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 23:16)
Visa, ka turiu, nesiojuosi su savimi   mirksiukas.gif  Pasakykit koki kerejimo buda, kuris pagerintu smegenu darba arba pablogintu  destytojos matomuma  verysad.gif

Ajajai, negrazu sukciaut. Taigi stojai mokintis, o ne tinget wink.gif Taigi nori but tobula kineziterapeute, ania? Mars zubrint lotuliukas.gif Mokejimas - geriausi kerai bigsmile.gif Tuo pakeresi destytoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 gruodžio 2009 - 22:19
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 23:18)
Ajajai, negrazu sukciaut. Taigi stojai mokintis, o ne tinget wink.gif Taigi nori but tobula kineziterapeute, ania? Mars zubrint lotuliukas.gif Mokejimas - geriausi kerai  bigsmile.gif  Tuo pakeresi destytoja.  lotuliukas.gif

Ji manes nekencia, raso penketukus, nors idealiai viska iszubrinu, o paskui net negali dorai paaiskint, kas jai nepatiko verysad.gif Jau man nuo zubrinimo bloga, o i galva kaip niekas nelenda. Tikiuosi sianakt iseis pamiegoti, kad ryt buciau nors kiek gyvesne. Nors is pat ryto lekiu dirbti ir dirbsiu iki vakaro, o mokytis vel reikes nakti.. Dar , kad mokyciausi ta, ka noreciau mokinitis doh.gif Bet vis tiek aciu uz paguoda 4u.gif
Atsakyti
Ar dirbi grozio salone, kur darbinaisi?

O tik taves vienos nemegsta, ar daugiau tokiu yra?
Gal tarimas tavo negeras, ar ka?
O gal jinai kysininke?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 gruodžio 2009 - 22:40
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 23:39)
Ar dirbi grozio salone, kur darbinaisi?

O tik taves vienos nemegsta, ar daugiau tokiu yra?
Gal tarimas tavo negeras, ar ka?
O gal jinai kysininke?

Yra daugiau , as ne viena. Tariu as gerai, nes darbe pastoviai dokumentuose buna lotyniskai parasyta, tai man cia nebe naujiena ir univere lotynu kazkiek mokiausi. Bet ji labiausiai bernus myli, o jei suzinociau , kad ima saibas, tai nesciau negalvojus, kad man kuo maziau stresu butu. O tam salone bunu retai, nes ten nuvaziuoju tik kai buna uzrasymai, dirbu kaip ir seniau, savo namuciuose. Jei jie nesieisko klientu, tai as jiems tikrai ju neieskosiu. Neturiu tam laiko.
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 23:45)
Yra daugiau , as ne viena. Tariu as gerai, nes darbe pastoviai dokumentuose buna lotyniskai parasyta, tai man cia nebe naujiena ir univere lotynu kazkiek mokiausi. Bet ji labiausiai bernus myli, o jei suzinociau , kad ima saibas, tai nesciau negalvojus, kad man kuo maziau stresu butu. O tam salone bunu retai, nes ten nuvaziuoju tik kai buna uzrasymai, dirbu kaip ir seniau, savo namuciuose. Jei jie nesieisko klientu, tai as jiems tikrai ju neieskosiu. Neturiu tam laiko.

Salonam labai patinka, kai ateina darbuotojai su savo klientais.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 23:49)
Salonam labai patinka, kai ateina darbuotojai su savo klientais.

As joms siuliau, kad galiu po 20 Lt duoti nuo kliento, nes klientai nenori daugiau moketi vien del to, kad salonas, bet jos nesutiko, tai ka padarysi, dabar sedi, gal menesis laiko nei vieno kliento nebuve... Niu, bet kaip sakant, ju reikalas spresti, kas joms geriau. O man dar geriau kai namie. Ypac dabar, kai tarp darbu vis bandau prisesti prie knygu ar prie puodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 09, 23:57)
As joms siuliau, kad galiu po 20 Lt duoti nuo kliento, nes klientai nenori daugiau moketi vien del to, kad salonas, bet jos nesutiko, tai ka padarysi, dabar sedi, gal menesis laiko nei vieno kliento nebuve... Niu, bet kaip sakant, ju reikalas spresti, kas joms geriau. O man dar geriau kai namie. Ypac dabar, kai tarp darbu vis bandau prisesti prie knygu ar prie puodu  biggrin.gif

Taip, namuose geriausia, as nuomuojuos darbui kambari is tevo jo bute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 09 gruodžio 2009 - 22:59
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 09, 23:58)
Taip, namuose geriausia, as nuomuojuos darbui kambari is tevo jo bute.

O ko pas save namuose nedarai?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2009 12 10, 00:00)
O ko pas save namuose nedarai?

mano buto kvadratura 36 kv m...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 10, 00:04)
mano buto kvadratura 36 kv m...

Aaa, o as darau lodzijoj, tik dabar saltoka, tai peciuka jungiu, bet greitu laiku zadu pasidaryti sildyma. Irgi nelabai patogu, bet geriau investuoti i savo namus, nei pas kazka nuomotis buta. Nors kazkada galvojau kaimynini, tai dabar labai dziaugiuosi, kad man ta seimininke atsake, nes tiek moketi, tai ziauru. Nors k, kas liecia patoguma, tai labai patogu..
Atsakyti
Taip, kur gyvenu pilna grozio salonu, kartais svajoju, kad darbas taip arti butu...
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 10, 00:10)
Taip, kur gyvenu pilna grozio salonu, kartais svajoju, kad darbas taip arti butu...

Sakei, kad jau nenoretum salone dirbti. Bet dazniausia taip buna, kad gauni darba visai kitur nei gyveni, o po to po kiek laiko, kai jau nebeturi to darbo, atsikeli salia gyventi biggrin.gif Bent mano praktikoje gal 3 tokie variantai buvo doh.gif Viskas peledziuk, einam miegoti, nes as ryt dar angliskai su kliente turesiu slebizavoti, lekiu is karto po darbo ryte, taip, kad laikas liuliuka, jei iseis pamiegoti. Labanaktuks 4u.gif
Atsakyti