Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:27)
Supranti ,gi yra davatku is prigimties ,as jau rasiau apie tokias .Joms niekas nebus gerai ,visada ras prie ko prikibti ,cia jau diagnoze ,o ne gyvenomo stilius .
Papildyta:

Oi ,turi vyra ?Negali buti ...  biggrin.gif  Aleliuja ...nisusvietnai dziaugiuosi  uz tave ,o vyrui siunciu uzuojauta  biggrin.gif  ..o manimi  ,kadangi neturiu vyro ,rupinasi draugai  biggrin.gif

Papildyta:

Tai tu nori pasakyti ,kad tu ,tokia asaba ,gali buti nenubausta ,jei  gadintum kaimynu turta?

Deja, uzuojautos jis nepriimtu biggrin.gif

O tu tokia asaba, kad gali buti nenubausta, jei gadini kaimynu turta (spynas)?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:27)
  ..o manimi  ,kadangi neturiu vyro ,rupinasi draugai  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu kokie skirtingi likimai viena turi vyrą, kurs ja pasirūpina ir apgina, kita visą krūvą draugų abiejose barikadų pusėse, o aš vat nors ir turiu vyrą, neturiu draugų, bet viską pati ir pas kaimyną ėjau aiškintis ir butą apsidraudžiau..... šūds ne gyvenims aš jums pasakysiu , einu dirbt
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 09 29, 14:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu kokie skirtingi likimai viena turi vyrą, kurs ja pasirūpina ir apgina, kita visą krūvą draugų abiejose barikadų pusėse, o aš vat nors ir turiu vyrą, neturiu draugų, bet viską pati ir pas kaimyną ėjau aiškintis ir butą apsidraudžiau..... šūds ne gyvenims aš jums pasakysiu , einu dirbt

Ale ,tik ziurek -neimk is manes pavyzdzio ,ba sues tave forumines davatkos negyvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2010 09 29, 14:29)
Deja, uzuojautos jis nepriimtu biggrin.gif

O tu tokia asaba, kad gali buti nenubausta, jei gadini kaimynu turta (spynas)?

Sakai?O as manau ,kad is manes jis priimtu uzuojauta biggrin.gif Duok jo telefona ..pamatysim koks jis -megstantis uzuojautas ar ne biggrin.gif parasyk i AZ jo telefona .Jei parasysi ,tai suprasiu ,kad juo tiki ir pasitiki ,jei neparasysi -reiskias -pasakos ,ka cia kalbi apie gera vyra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 29 rugsėjo 2010 - 12:35
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:34)
Ale ,tik ziurek -neimk is manes pavyzdzio ,ba sues tave  forumines davatkos negyvai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Sakai?O as manau ,kad is manes jis priimtu uzuojauta  biggrin.gif  Duok jo telefona ..pamatysim  koks jis -megstantis uzuojautas ar ne  biggrin.gif

Ne, nu is pradziu viesai draugais ir chebra giriesi, paskui galvoji, kad viesai kito zmogaus numeri skelbsiu? biggrin.gif A tau viskas tvarkoj?
Atsakyti
Bet koks įdomus žmogaus požiūris: vogti - menka, užtat įsilaužti į svetimą butą - pats tas smile.gif

Tamara, norėčiau paklausti, ar kai emigravote, ir dabartinė policija jūsų rankose?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:41)
A tai ko tu cia pradejai rekti -as turiu vyra ,as turiu vyra ..ans mane gerai patvarko ,geras yr ..
nu tai davai ,dalinkis numeriu jo ,paguosiu gi
Aaaaa ,issigandai  lotuliukas.gif  nera jau  jis toks tau istikimas ,kaip vaidini  biggrin.gif

Gerai sako, jei gincyjiesi su idijotu, vadinasi jis daro ta pati biggrin.gif O mes *** apie istikimybe ar patvarkyma kalbejom? biggrin.gif Kai zmonem vaidenasi, juos gydo tam tikrose istaigose. Rekti ir girtis vyru? Ka as zinau, tada dauguma rekti ir girtis galetu biggrin.gif
Rekti apie savo krutuma, kuri isreiski per dideli draugeliu kieki pradejai tu, menkindama kitus. Deja, kai kuriu akyse toks krutumas atrodo tik kaip paigiajskas DG (Dura Gariunajskaja) stiliukas, tinkantis malolietkiskame N18 lygyje.
Papildyta:
QUOTE(panda5 @ 2010 09 29, 12:44)
Bet koks įdomus žmogaus požiūris: vogti - menka, užtat įsilaužti į svetimą butą - pats tas smile.gif

Tamara, norėčiau paklausti, ar kai emigravote, ir dabartinė policija jūsų rankose?

Gyveniem teko sutikti labai daug zmoniu, kurie pirsto mostelejimu galetu daug ka. Nei vienas nereke ir savo pazintimis nesigyre smile.gif Tai kad maziau kreipkit demesi, kad kazkoks banditelis uz matyt suteiktas paslaugas atsidekojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:51)
Nepersok , i kita tema .Dabar mes kalbam apie tavo vyra ir mano nora ji paguosti .Tai as buvau teisi ?Tu issigandai?Kad jis leisis paguodziamas ,jei as jam paskambinciau?
Papildyta:

As emigravau ?Kur ?Jus ka ,as savo kaimy sedziu vis dar

Tema apie kaimynus, o tuo metu diskusija buvo apie problemos sprendimo budus. As pasakiau savaji. Jau kam kam, o tau tai apie sokinejima per temas patyleti, nes neargumentavai nei vienos minties, kurios nesuvirskinai savo proteliu biggrin.gif

Mano vyrui patinka kiek labiau issilavinusios ir aukstesnio lygio, negu gatviniu banditeliu drauges, todel ne, nebijau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 29 rugsėjo 2010 - 12:54
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 29, 12:59)
Bijote  lotuliukas.gif  kaip kiskis vilko manes bijote  biggrin.gif

Einu padrebet po stalu biggrin.gif
Atsakyti
skaitau,skaitau ir mastau ar nereiketu kazkam kokios istaigos numerelo duot g.gif
Atsakyti
Oho kaip įsivažiavo moteriškės. Bet tema tai apie kaimynus
Turėjau ir aš superseksualius kaimynėlius. Duodavos taip , kad nuo šūksnių ir aimanų teko pabust ne kartą. O vieną šeštadienio rytą, buvo gal kokia 6 valanda , žmona nenorėjo jam duot. kaip jie ten derėjos , kaip vyrelis jos prašė, lūžau iš juoko.Pagyveno kokį pusmetį , dabar vietoj jų girdžiu vaikiuko bėgiojimą
Atsakyti
Man atrodo,kad keistas gali but tik kokiu neigaliu (tarkim,psichika kur sutrikus) kaimynu elgesys. Visais kitais atvejais jis yra suprantamas ir paaiskinamas. Gal ne visada pateisinamas, ale cia gal tolerancijos kazkaip daugiau reiktu visiems - gi ne taip lengvai tie kaimynai keiciasi, ne forumas juk,kad pabegai,vos kas nepatiko, ar nika pasikeitei, vos per daug prisiciudijai...
Atsakyti
QUOTE(LTL8787 @ 2010 09 29, 16:15)
Oho kaip įsivažiavo moteriškės. Bet tema tai apie kaimynus
Turėjau ir aš superseksualius kaimynėlius. Duodavos taip , kad nuo šūksnių ir aimanų teko pabust ne kartą. O vieną šeštadienio rytą, buvo gal kokia 6 valanda , žmona nenorėjo jam duot. kaip jie ten derėjos , kaip vyrelis jos prašė, lūžau iš juoko.Pagyveno kokį pusmetį , dabar vietoj jų girdžiu vaikiuko bėgiojimą

parsymai nenuejo veltui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti