Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(Florestina @ 2010 09 30, 22:06)
Tai jau tikrai, ten pas mane ir Blondinas su visom savo serijom, ir piratų vadas, ir kiti panašūs veikėjai, kurie ateina į internetą, tik pasirodyti, kokie jie kieti. Tokiems pagrindinis "vaistas" - nekreipti dėmesio, tada greitai liaujasi- nesiginčys patys su savimi.

O dabar į temą. Gal kas nors susidūrėt su tokia bėda, neseniai kaimynai iš apačios įsigijo šuniuką, man tai tas pats ką jie laiko, bet bėda tame, kad kai visi išeina į darbą ir mokyklą, tas šuniukas lieka vienas. Jis be perstojo loja ir cypia bute. Sakėm kaimynams, bet jie pasakė, kad mums teks prie to pratintis. Tačiau esmė tame, kad šunis laiko ne jie vieni, bet tik jų šuniukas triukšmauja. Prieš juos gyvenę žmonės irgi laikė taksą, bet jis tik sulodavo, jei ką išgirsdavo laiptinėj einant, o šiaip skalijimo be perstojo nebuvo. Žinau, kad kolegės kaimynus buvo nubaudė dėl to, kad šuniukas triukšmavo, už šuniuko nepriežiūrą. Dabar gi gyvūnai turbūt daugiau teisių nei žmonės turi. Bet gal yra kažkokių būdų, kaip užimti tą šuniuką, kad nesijaustų vienišas, kažkaip nesinori spręsti problemos su policija, kaimynų vaikai jau ir taip patekę į policijos akiratį dėl sysiojimo ant laiptų. Beje, jie ir katiną laiko- tai gal gyvūnai namie "bendrauja". doh.gif

na, jei šuniukas mažas, gali būti, kad išaugs. Tikri žinau, kad mūsų kalytė tikrai kurį laiką linksmino šitaip kaimynus. Paskui savaime nustojo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 09 30, 22:19)
na, jei šuniukas mažas, gali būti, kad išaugs. Tikri žinau, kad mūsų kalytė tikrai kurį laiką linksmino šitaip kaimynus. Paskui savaime nustojo.

Tai aš tikiu, kad gal išaugs. Bet spėju, kad ir katinas mėgsta jį paerzinti. Prisimenu, kaime nuėjau pas kaimynę pieno. Ji turėjo taksę kalytę Mirtą, o ta Mirta turėjo Mirtuką. Tai kaimynės katinas išlindo iš po mašinos, šuniukas pamatęs jį puolėsi loti, o katinas ant kaladės užšoko ir prausiasi, o šuniukas ardosi. Žinau, kad katinai irgi moka šunis įsiutinti.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 30, 22:05)
Tai aš tikiu, kad gal išaugs. Bet spėju, kad ir katinas mėgsta jį paerzinti. Prisimenu, kaime nuėjau pas kaimynę pieno. Ji turėjo taksę kalytę Mirtą, o ta Mirta turėjo Mirtuką. Tai kaimynės katinas išlindo iš po mašinos, šuniukas pamatęs jį puolėsi loti, o katinas ant kaladės užšoko ir prausiasi, o šuniukas ardosi. Žinau, kad katinai irgi moka šunis įsiutinti.

manau tai laikinas reiškinys, paprastai, tai tikrai praeina
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 01, 00:06)
O dabar į temą. Gal kas nors susidūrėt su tokia bėda, neseniai kaimynai iš apačios įsigijo šuniuką, man tai tas pats ką jie laiko, bet bėda tame, kad kai visi išeina į darbą ir mokyklą, tas šuniukas lieka vienas. Jis be perstojo loja ir cypia bute. Sakėm kaimynams, bet jie pasakė, kad mums teks prie to pratintis. Tačiau esmė tame, kad šunis laiko ne jie vieni, bet tik jų šuniukas triukšmauja. Prieš juos gyvenę žmonės irgi laikė taksą, bet jis tik sulodavo, jei ką išgirsdavo laiptinėj einant, o šiaip skalijimo be perstojo nebuvo. Žinau, kad kolegės kaimynus buvo nubaudė dėl to, kad šuniukas triukšmavo, už šuniuko nepriežiūrą. Dabar gi gyvūnai turbūt daugiau teisių nei žmonės turi. Bet gal yra kažkokių būdų, kaip užimti tą šuniuką, kad nesijaustų vienišas, kažkaip nesinori spręsti problemos su policija, kaimynų vaikai jau ir taip patekę į policijos akiratį dėl sysiojimo ant laiptų. Beje, jie ir katiną laiko- tai gal gyvūnai namie "bendrauja". doh.gif

Musu kalyte zviegdavo be perstojo, kai ka viena palikdavome, kaimynai skusdavosi, siaubas, kokia geda budavo doh.gif Bet paskui isaugo is to, dabar gal pora minuciu pakaukia ir nusiramina.

Neseniai skaiciau, kaip pratinti suniuka pasilikti viena (gaila, kad mum jau per velu buvo): reikia iseiti kokiom 5 min ir sugrizti tada, kai suniukas tyli. Vel iseiti kiek ilgesniam laikui ir sugrizti tik tada, kai suniukas tyli ir taip kartoti, kol jis supras, kad seimininkai gris tik tada, kai jis tyles.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 30, 22:06)
...Dabar gi gyvūnai turbūt daugiau teisių nei žmonės turi. Bet gal yra kažkokių būdų, kaip užimti tą šuniuką, kad nesijaustų vienišas, kažkaip nesinori spręsti problemos su policija, kaimynų vaikai jau ir taip patekę į policijos akiratį dėl sysiojimo ant laiptų. Beje, jie ir katiną laiko- tai gal gyvūnai namie "bendrauja". doh.gif

Jei suniukas mazas, tai praeis. O kad gyvunai teisiu turi - tai cia Jums tik i nauda. Pasiskuskit, kad kaimynai suniuka skriaudzia smile.gif

Bet tai kaimynu atsakymas.. teks priprast. Sokt pradekit jiems virs galvos, kad liustrai drebetu smile.gif. Lai pratinasi smile.gif
Atsakyti
Ir aš turiu "fainus" kaimynus: bumčikai prasideda maždaug pusę septynių ryto ir iki vidurnakčio toks "fainutis" kalimas be perstojo. Ten kažkaip daug liaudies gyvena, vis kitus veidus matau, net esu pasimetus, kiek jų tam bute. Ir vaikinai, ir merginos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliu tave: 01 spalio 2010 - 12:54
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 01, 13:40)
Musu kalyte zviegdavo be perstojo, kai ka viena palikdavome, kaimynai skusdavosi, siaubas, kokia geda budavo doh.gif Bet paskui isaugo is to, dabar gal pora minuciu pakaukia ir nusiramina.

Neseniai skaiciau, kaip pratinti suniuka pasilikti viena (gaila, kad mum jau per velu buvo): reikia iseiti kokiom 5 min ir sugrizti tada, kai suniukas tyli. Vel iseiti kiek ilgesniam laikui ir sugrizti tik tada, kai suniukas tyli ir taip kartoti, kol jis supras, kad seimininkai gris tik tada, kai jis tyles.

Šiandien kažkaip ramu pas juos, vyriausias sūnus žadėjo atskirai uždaryti katiną. Tai gal tikrai ten buvo tik gyvūnų bendravimas. O gal šiandien kažkas namuose yra.

Mums tai tas pats, bet po jais tokia pensininkė gyvena, jai duok šluotą, bus ragana. Dabar ji sanatorijoj. Visą namą gerokai skraidina. Kartą atėjo pas mus skųstis, kad mes užpylėm jos įstiklintą balkoną- tik klausimas kaip? Tarp jos ir mūsų balkono yra dar vienas nestiklintas balkonas, tai gal pirma su tais žmonėmis reikėtų pakalbėti, o ne lėkt skųstis dviem aukštais aukščiau. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 13:51)
Sokt pradekit jiems virs galvos, kad liustrai drebetu smile.gif. Lai pratinasi smile.gif

Mes prieš tai gyvenusiems taip padarę buvom. Būdavo muziką garsiai leidžia- tai mes ant lovos užlipam ir šokam žemyn, kaimynė atėjo skųstis, o mano mama ramiai sako: ir kas čia tokio, jūsų dukra muziką leidžia, maniškės šoka ir visoms gerai. Šitas tai tikrai suveikė, daugiau muzikos iš jų negirdėjom. g.gif Tada aš dar pradinukė buvau.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 01, 13:54)
Ir aš turiu "fainus" kaimynus: bumčikai prasideda maždaug pusę septynių ryto ir iki vidurnakčio toks "fainutis" kalimas be perstojo. Ten kažkaip daug liaudies gyvena, vis kitus veidus matau, net esu pasimetus, kiek jų tam bute. Ir vaikinai, ir merginos.

Gal mes kartu gyvenam? smile.gif Mes pora kartu juos ispejom, o paskui 18 val. policija iskvietem (garsas toks, kad pas mus kambaryje susikalbet jau negalima buvo). Suveiki smile.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 10 01, 13:58)
Kartą atėjo pas mus skųstis, kad mes užpylėm jos įstiklintą balkoną- tik klausimas kaip? Tarp jos ir mūsų balkono yra dar vienas nestiklintas balkonas, tai gal pirma su tais žmonėmis reikėtų pakalbėti, o ne lėkt skųstis dviem aukštais aukščiau. blink.gif

Viskas cia norma lotuliukas.gif Manot jai reikejo kaltininka surast? Nei velnio. Ji ieskojo ant ko issiliet, o anu kaimynu namie nebuvo smile.gif. Kita karta neatidarykit duru - issilies ant tu, kur dar aukstu auksciau gyvena smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 14:45)
Gal mes kartu gyvenam? smile.gif Mes pora kartu juos ispejom, o paskui 18 val. policija iskvietem (garsas toks, kad pas mus kambaryje susikalbet jau negalima buvo). Suveiki smile.gif

Na, nesinori dar policijos kviesti. Bet, suprantat, tas pastovus "kalimas", pvz. televizoriaus garsą "permuša", turiu garsintis. Tiesiog pastovus "kalimas" nuo ryto iki nakties. Aš galvoju, kaip jiems ten galvos nesprogsta nuo tos muzikos paromis.
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 14:45)
Viskas cia norma  lotuliukas.gif Manot jai reikejo kaltininka surast? Nei velnio. Ji ieskojo ant ko issiliet, o anu kaimynu namie nebuvo smile.gif. Kita karta neatidarykit duru - issilies ant tu, kur dar aukstu auksciau gyvena smile.gif.

Tai kad mes pačiam viršui gyvenam. O su jau daugiau jokių reikalų nėra.
Papildyta:
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 01, 15:23)
Na, nesinori dar policijos kviesti. Bet, suprantat, tas pastovus "kalimas", pvz. televizoriaus garsą "permuša", turiu garsintis. Tiesiog pastovus "kalimas" nuo ryto iki nakties. Aš galvoju, kaip jiems ten galvos nesprogsta nuo tos muzikos paromis.

Mano klasiokės name konservatorijos studentai butą nuomuojasi. Tai beveik kasdien arijas iš operų iki išnaktų traukia. Kartą pas ją darėm klasės susitikimą ir jiepradėjo dainuoti, tai vienas klasiokas (pagal profesiją policininkas) nuėjo ir sako: vyrai, pas mus šventė- tai gal pas mus ateisit padainuoti. Neatėjo, bet ir arijos iki vėlumos baigėsi.
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 10 01, 15:23)

Kvieskit ir nedvejokit. Nenuskriausit. Niekas jiems taip is karto baudos neduos. Jei normalus zmones - susimastys ir nusiramins. Kam kenteti? Mes tai kvietem, bet net pareiskimo nerasem. Apsiramino ir taip. Nesu as pries juos nusiteikusi ir kersyt nesiruosiu.

Na o jei ne, tai jau turesit irasa, kad karta policija kviesta buvo, antra syki iskviete policija paminesit, kad tada ir tada jau buvo kviesta (jie ta ir patys gales patikrint). Gaus bauda, apsiramins.

As dabar mastau, gal musiskiai issikrauste ir pas Jus issinuomojo? smile.gif Nes as isvis itariu, kad tie virs musu greit po policijos issikrauste kitur (nesu tikra). Jei pas Jus jie apie pora menesiu, tai.. smile.gif
Atsakyti
Tuos bumcikus reiketu is viso uzdrausti kaip pavojingus gyvybei. Kai musu kaimynais buvo tokie bumciku megejai, tikrai karstai atrodydavo, kad protas aptemsta nuo tu barabanu, atrodo eisi isguldysi juos visus. Karta pamenu mokytis egzams reikejo, o jie ir vel...visa diena, kaip atidariau balkona, kad geriau girdetusi, pasiemiau kocela, pradejau sokineti tuoj vietoj kur ju lempa ir tuo kocelu per grindis varyti...negaila grindu, nes kaip tik ruosemes sena linoleuma keisti. Nepamenu ka saukiau bevarydama tuo kocelu ir kokiais zodziais, bet pamenu kad padejo, uztilo gan ilgam. Beje iki tol buvo prasyta ir kalbetasi daug kartu ir net pakviesti buvo i buta, kad pasiklausytu, kaip ju "negarsiai" leidziama muzika girdisi pas mus ir kaip grindys juda.
Siurpas pareina vien prisiminus tokius kaimynus.
Atsakyti