Įkraunama...
Įkraunama...

Keistai nesuprantamas kaimynų elgesys

QUOTE(ejot @ 2010 09 29, 15:21)
parsymai nenuejo veltui lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Noriu patikslint - laksto tai kitų kaimynų vaikas. Seksiukai išsikėlė, matyt nuomavosi biggrin.gif
Atsakyti
kas čia per darbas, kuriam laiką užmušinėt reikia......neblogai....
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 29, 20:22)

Yra tokių, pavz. pas mus, perduodi pranešimą kas pusvalandį ir nėra ką veikti, bet nėra ir interneto, todėl tenka susirasti kitą užsiėmimą. (mes rengiam pranešimus apie orus Vilniaus oro uoste)
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 29, 21:22)

na gal ir neblogai skamba biggrin.gif toks, kuriame veiksmas vyksta tik kai yra klientu, likusi laika reikia išsedėti, daugiau jokio žavesio jame nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 29, 21:25)
Yra tokių, pavz. pas mus, perduodi pranešimą kas pusvalandį ir nėra ką veikti, bet nėra ir interneto, todėl tenka susirasti kitą užsiėmimą. (mes rengiam pranešimus apie orus Vilniaus oro uoste)

o tai neto nėr, tai mobiliu? g.gif nuobodus darbas....
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2010 09 29, 13:05)
na bet patikeit, tikrai nei karto negirdejau pas juos bute vazinejancio tanko, o ji girdi...  lotuliukas.gif
ai moterai protelis pasimaises matyt, buna, kad stotelej sedi susivelus biggrin.gif

drinks_cheers.gif nu jo,moteriskei sizofrenija aiskiai matosi.Geriau jau pasieskotu draugu tarp psichiatru.
Atsakyti
Gal kad labai nenukryptume nuo temos ir aš pasipasakosiu. Kai gyvenau pas tėvus kaimynai laaabai dažnai keldavo baliukus, leisdami dvi vieninteles dainas visom naktim (mikos relax ir kažkokią lietuvišką). Tėtės dažniausias taikytas metodas - išjungiama elektra porai valandų ir spyna ant skydelio. Kadangi jis tame mieste kaip ir atsakingas už visą elektrą buvo, tai leisdavo kartais tokius sau dalykus. Bet buvo tokių kaimynų kur vyrukas naktim garsiai leisdavo muziką, o maža jo dukrytė prašydavo tėtės, kad ją išjungtų, tik jam tas nerūpėjo. Tais atvejais policija pora kartų apsilankė. Kai išsikėliau iš tėvų, keistų kaimynų nebeturėjau, bent jau kol kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 09 29, 20:27)
o tai neto nėr, tai mobiliu?  g.gif nuobodus darbas....

Mobilus taigi kainuoja. Todėl dažniausiai žurnalus skaitom arba kalbamės.
Papildyta:
QUOTE(nereiksminga @ 2010 09 29, 20:36)
Gal kad labai nenukryptume nuo temos ir aš pasipasakosiu. Kai gyvenau pas tėvus kaimynai laaabai dažnai keldavo baliukus, leisdami dvi vieninteles dainas visom naktim (mikos relax ir kažkokią lietuvišką). Tėtės dažniausias taikytas metodas - išjungiama elektra porai valandų ir spyna ant skydelio. Kadangi jis tame mieste kaip ir atsakingas už visą elektrą buvo, tai leisdavo kartais tokius sau dalykus. Bet buvo tokių kaimynų kur vyrukas naktim garsiai leisdavo muziką, o maža jo dukrytė prašydavo tėtės, kad ją išjungtų, tik jam tas nerūpėjo. Tais atvejais policija pora kartų apsilankė. Kai išsikėliau iš tėvų, keistų kaimynų nebeturėjau, bent jau kol kas  rolleyes.gif

Senam bute mūsų kaimynai kas vakarą leisdavo "Malinovaja zaria" ir Pesnerus,
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 09 29, 20:27)
drinks_cheers.gif  nu jo,moteriskei sizofrenija aiskiai matosi.Geriau jau pasieskotu draugu tarp psichiatru.

aga, jai kazkas su psichika ir i ta sizofrenija panasu...
mano vyras jos sunu pazysta, tai tas sunus klausia kas ten pas jus negerai, kad motina vis skundziasi lotuliukas.gif
bet rastelius vis uzkisa kai kaimynai isvis nieko nedaro ar tas butas tuo metu negyvenamas, kai jame kas yra tada ji nelenda(bent man taip atrodo)
Atsakyti
QUOTE(Maorė @ 2010 09 30, 12:45)
jau kelintą kart matau šitą tamarušką ant lietuvių važiuojančią. Tai skrisk rosijon savo.Ir kalbą pamiršk.
Kaimynka

Tamara- gruziniškas vardas. Bet tai ne esmė, kam nepatinka Lietuvoj, tas tegu ir negyvena, niekas nelaiko. Bet manau, kad yra žmonių, kuriems visur blogai ir yra žmonių, kurie drąsūs tik internete, kur nepažįsta savo pašnekovo, o vat reiktų į akis tą patį pasakyti ir nepasakytų.

Beje, Tamara, gali man neatsakinėti, aš tavo postų nematau, uždėjau ignorą.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 09 30, 12:18)
Tamara- gruziniškas vardas. Bet tai ne esmė, kam nepatinka Lietuvoj, tas tegu ir negyvena, niekas nelaiko. Bet manau, kad yra žmonių, kuriems visur blogai ir yra žmonių, kurie drąsūs tik internete, kur nepažįsta savo pašnekovo, o vat reiktų į akis tą patį pasakyti ir nepasakytų.

Beje, Tamara, gali man neatsakinėti, aš tavo postų nematau, uždėjau ignorą.

Bet kokia gera funkcija nuo buku ir kudakuojanciu vistu, ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2010 09 30, 13:31)
Bet kokia gera funkcija nuo buku ir kudakuojanciu vistu, ar ne?  bigsmile.gif

Tai jau tikrai, ten pas mane ir Blondinas su visom savo serijom, ir piratų vadas, ir kiti panašūs veikėjai, kurie ateina į internetą, tik pasirodyti, kokie jie kieti. Tokiems pagrindinis "vaistas" - nekreipti dėmesio, tada greitai liaujasi- nesiginčys patys su savimi.

O dabar į temą. Gal kas nors susidūrėt su tokia bėda, neseniai kaimynai iš apačios įsigijo šuniuką, man tai tas pats ką jie laiko, bet bėda tame, kad kai visi išeina į darbą ir mokyklą, tas šuniukas lieka vienas. Jis be perstojo loja ir cypia bute. Sakėm kaimynams, bet jie pasakė, kad mums teks prie to pratintis. Tačiau esmė tame, kad šunis laiko ne jie vieni, bet tik jų šuniukas triukšmauja. Prieš juos gyvenę žmonės irgi laikė taksą, bet jis tik sulodavo, jei ką išgirsdavo laiptinėj einant, o šiaip skalijimo be perstojo nebuvo. Žinau, kad kolegės kaimynus buvo nubaudė dėl to, kad šuniukas triukšmavo, už šuniuko nepriežiūrą. Dabar gi gyvūnai turbūt daugiau teisių nei žmonės turi. Bet gal yra kažkokių būdų, kaip užimti tą šuniuką, kad nesijaustų vienišas, kažkaip nesinori spręsti problemos su policija, kaimynų vaikai jau ir taip patekę į policijos akiratį dėl sysiojimo ant laiptų. Beje, jie ir katiną laiko- tai gal gyvūnai namie "bendrauja". doh.gif
Atsakyti