As, kaip ir visos turbut, pagimdziusi suskydau... Man visi mazyliai grazus, man skauda sirdi jei jie nevalge, kai neturi rubeliu, neturi mamos arba turi nerupestinga pasileidele, kai jiems pilvuka skauda... Nezinau, buna vaikuciu visokiu, juk ne visi tevai grazuoliai buna, vaikuciai i juos atsigimsta, bet mamos kaip peledos, kurioms savi vaikai mieliausi, graziausi, patys paciausi... neverta ziuret i vaika kaip i trofeju, kuriam spindesys isbluko, tas mazutis spinduliukas tik ziebiasi, reikia jam palaikymo ir meiles
bet jei mamai jis negrazus (nesuprantu, kaip taip gali but), tai palaikymas ir demesys bus ne toks kokio tas mazas zmogus vertas, o be to jis gali uzaugt nelaimingu... tai linkiu maziau ziuret i isore, o ugdyt ir puoselet vidu.

QUOTE(amorosa @ 2010 08 17, 19:57)
Na nepykite , mergytes ant savo anytu
jos taip elgiasi is baimes prarasti sunu nes vis gi ji ateme kita moteris . O ir vaikeliai atrodo yra ne pagal kazkokius tai eskizus daromi , vaikai juk musu daleles , musu veidrodziai
Ir as kai buvau jauna ir pykausi ir maistavau pries savaja,
Ir nubaude dievulis
Gerai kad lovoje sedejau kai pirma karta dukra atnese maitinti, na toookia labai sumazinta manosios anytos kopija
Na ir ka , priverte dievas pamilti dukra , nustoti maistauti pries anyta , nors gal su laiku , ja kazkiek suprasti pradejau. O be to labai dziaugiuosi kad ji uz 4000km ir kalbames geriausiu atveju kada ji paskambina per mano gimtadieni. O gyvenime visko buvo . Skaitau ,kad vaikus turi auginti patys tevai ,o ne seneliai , juk seneliai jie tuos vaikelius dare ir planavo, taip ,kad ir rupestis turetu buti ne ju o tevu. Nori pasidziaugti prasom , nenori , nereikia. Manieji vaikai jau suauge , net ir anytos kopijai jau 16.
Kad ir kaip ten butu , ateis laikas pacios busime anytomis ,ir is musu juk kazkas sunus atims, jei neismoksime atleisti , suprasti , busime lygiai tokios pacios savo marcioms.

Ir as kai buvau jauna ir pykausi ir maistavau pries savaja,

Kad ir kaip ten butu , ateis laikas pacios busime anytomis ,ir is musu juk kazkas sunus atims, jei neismoksime atleisti , suprasti , busime lygiai tokios pacios savo marcioms.
Labai tesingi žodžiai

QUOTE(Varliuke1 @ 2010 09 04, 17:22)
kiekvienai jos vaikas pats graziausias. zinau daug istoriju kai vaikystej vaikai nebuvo labia super lelytes o kai isaugo neispasakyto grozio . panasiai kaip bjauriojo anciuko pasaka
o + ne grozyje esme o dusioje 

O taip pat nemazai atveju, kai ,,vaikai nebuvo labai super lelytes" ir taip ir neisaugo i nieka grazesnio

Papildyta:
QUOTE(_Draugė_ @ 2010 03 29, 11:00)
Aš matau tik vieną galimybę, kada mamai jos vaikas negražus - psichologinę. Gal jis labai panašus į tėvą, kurio mama nemyli...
Bet kuriuo atveju to nesuprantu, nes juk mylime vaikus ne akimis.
Bet kuriuo atveju to nesuprantu, nes juk mylime vaikus ne akimis.
O kuo cia deta nemeile? Kaip supratau is drauges aprasymo,tai mama myli vaikuti,tik kad jis jai negrazus ir tiek (aisku, gal tai, jog jis jai visgi butu grazus,padidintu meile...?)
Man mano pupa pati graziausia, mylimiausia ir nuostabiausia ir kitaip net negali buti!!!!! Mylim ja labai!!!!!Ir mylesim kokia ji bebutu

Mano pupa man gražiausia ir neapsiverstų liežuvis pasakyt, kad negražus vaikas.... Ar jis mano ar svetimas būtų. Man visi leliukai gražūs.

man mano vaikas grazus ir net neisivaizduoju,kaip mamai vaikas gali but negrazus

Manau, kiekvienai mamai savo vaikas pats graziausias, neisivaizduoju, kad gali buti kitaip

QUOTE(elikule @ 2010 09 08, 12:20)
kol neturejau vaiku, prisipazinsiu, kad kaikurie svetimi vaikai man buvo nelabai grazus
ir kai laukiausi galvojau, gal ir maniskis nebus grazus. Naujagimiai man irgi nebuvo grazus. Bet po gimdymo viskas pasikeite. Visi vaikai man labai grazus, o maniskis man pats graziausias. Vieni kudi, kiti storuliukai, zemi, auksti, tamsus, sviesus, visi man grazus. Ir kartais paberti jie buna, nusibrozdine, murzini, susivele, bet vistiek visi grazus. Ziuriu ir malonu...Visi grazuciai, fainuciai 

Man atvirkščiai-kol savo neturėjau-visi vaikučiai buvo labai mieli ir gražūs-dabar jau ne

Kaip galima sakyt apie savo vaika,kad jis negrazus
Nes ir peledai savas vaikas pats graziausias is visu graziausiu

Na, uzmetykit mane akmenimis, bet tikrai nevisi vaikai vienodai grazus
mieli - taip, bet del grazumo
juk buna ir neproporcingai ilgom nosim, ir atlepusiom ausytem, ir pan. jeigu tarkim man nepatinka mano nosis, o mazute turi tokia pat nosi, tai as apgailestauju, kodel ji nosyte "pasieme" ne is tecio. sutinku labai dailiu vaikuciu, nuo kuriu tiesiog akiu atplest negali, norisi i ji atsisukt kelis kartus, toks jis patrauklus. taciau kiekvienas vaikutis uzburia mus ne tik savo isoriniu groziu: vienas labai graziai aprengtas (mamyte pasistenge), kitas - labai protingai samprotauja, trecio akutes spindi (nesvarbu verkia ar juokiasi). mano nuomone, musu vaikuciai nebutinai turi buti grazus, kad butu nepakartojami ir be galo mylimi

as irgi negirdejau,kad kokia mam sakitu,kad jos vaikas negrazus
.
Nu o mano tai aisku kad visi tris graziausi siam pasauli

Nu o mano tai aisku kad visi tris graziausi siam pasauli