Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Man gražūs ir savo, ir kitų vaikai... labai retai būna negražių...
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 28, 13:22)
PASAULYJE EGZISTUOJA TIK VIENAS NUOSTABUS VAIKAS - IR KIEKVIENA MAMA TOKĮ TURI  4u.gif

Mano pasaulyje tokie yra TRYS wub.gif wub.gif wub.gif

O siaip man beveik visi vaikai mieli yra wub.gif wub.gif Retas kuris buna nesimpatiskas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 19 lapkričio 2010 - 21:41
o man svetimi vaikai daznai buna negrazus, bet kad savi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 11 21, 11:30)
o man svetimi vaikai daznai buna negrazus, bet kad savi  schmoll.gif

Man irgi drinks_cheers.gif bet as galvoju, kad svetimi ne tokie grazus, nes lygini su savo vaiku, kuris pats graziausias pasaulyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 11 21, 11:30)
o man svetimi vaikai daznai buna negrazus, bet kad savi  schmoll.gif

kaip idomiai g.gif nesuprantu kaip svetimi vaikai gali buti DAZNAI negrazus ? blink.gif cia reiktu suprasti ,kad ateini pvz i parka ,ir praktiskai visi vaikai kaip ir negrazus ? doh.gif idomu .... tada kaip suprantu ir suauge beveik visi negrazus cool.gif jo... gera gyventi kai esi graziausias pasauly, tavo vaikai graziausi , o jus visi kiti pabaisos bigsmile.gif
Atsakyti
O man visi vaikuciai grazus, gal kas daugiau o kas maziau, bet visi fainulkos, kas akytem kas nosytem. wub.gif
Atsakyti
Savas vaikas visada pats gražiausias wub.gif
Atsakyti
aš negalėčiau pasakyti, kad mano vaikas yra pats pats gražiausias pasaulyje, ir kad nėra gražesnių vaikų g.gif
Taip.. mano yra gražus, pats mylimiausias, pats mieliausias, pats žaviausias... ir pats fainiausias.. bet tikrai ne pats gražiausias visatoje..
Papildyta:
o be to - tikrai ne grožyje esmė.. Svarbiausia charizma ir žavesys wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavava: 22 lapkričio 2010 - 22:51
O man ir savi vaikai, ir svetmi, visi mieli, simpatiški, gražūs 4u.gif
Atsakyti
Savo vaikas,kiekvienai mamytei labai grazus
Atsakyti
Savas visada graziausias ir geriausias ir visoks ten -iausias, bet ir kitus vaikucius myliu.....kai jie nusissypso, tai gi nieko nera graziau wub.gif
Atsakyti
manau visi grazus,tik skirtingai kiekvienas musu supranta ta grozi smile.gif
Atsakyti