Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Na as irgi dar nesutikau nievienos mamos kuri sakytu,kad jos vaikas negrazus.Galiu is savo patirties pasakyti,kad ,kaip mazylis beatrodytu jis mamai garantuotai bus pats graziausias.Ko negaleciau pasakyti apie kaikuriuos tecius..
Musu sunui dabar 2,5m ir kai pasiziuriu i jo kudikio nuotraukas, tikrai atrodo nelabai simpatiskas toks mazas bezdzioniukas smile.gif ,nors... tada as maciau pati graziausia ir simpatiskiausia kudikeli pasaulyje.Gal kiek ir ziausokai skamba,bet tokia mano nuomone ir tikrai ne is blogos valios savo ar kuriam nors kitam vaikui.
Kaip mano amzinaatilsi tevelis sakydavo: - vaikai ,tai geles !
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2010 10 06, 00:10)
Na as irgi dar nesutikau nievienos mamos kuri sakytu,kad jos vaikas negrazus.

Kaip bebutu gaila, as sutikau verysad.gif
Nors tikrai nesuprantu, kaip taip gali buti doh.gif
Atsakyti
Man irgi neteko sutikti mamos kuriai jos mazylis nebutu grazus schmoll.gif
Man mano pupa pati graziausia ir pati mieliausia pasaulyje.Taciau,keista pati i kitus vaikus ziuriu kritiskai,vieni man grazesni,kiti ne tokie grazus,bet i savo mazyle neikaip neiseina pasiziureti kitaip,kad ir kokai ji butu man ji pati graziausia pasaulyje wub.gif
Atsakyti
Matyt ta mama pati turi kazkokiu kompleksiuku,kuriuos dabar izvelgia savo vaikelyje... 4u.gif Bet vistiek cia lyg ir kazkokia mistika yra,kad mamai negrazus pacios vaikas...na bent jau man,kazkaip nesuvokiama tai yra g.gif umn.gif mellow.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amberr* @ 2010 10 15, 01:33)
Matyt ta mama pati turi kazkokiu kompleksiuku,kuriuos dabar izvelgia savo vaikelyje... 4u.gif Bet vistiek cia lyg ir kazkokia mistika yra,kad mamai negrazus pacios vaikas...na bent jau man,kazkaip nesuvokiama tai yra  g.gif  umn.gif  mellow.gif  unsure.gif

man ir nesuvokiama, gal meiles nepakankamai tam vaikui, kad neizvelgia grozio... g.gif
Atsakyti
PASAULYJE EGZISTUOJA TIK VIENAS NUOSTABUS VAIKAS - IR KIEKVIENA MAMA TOKĮ TURI 4u.gif
Atsakyti
Man tai saviske laabai grazi. smile.gif O kitu vaikai irgi grazus, bet ne visi.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 10 28, 16:12)
Man tai saviske laabai grazi. smile.gif O kitu vaikai irgi grazus, bet ne visi.

Ir peleda savo vaikus giria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alba* @ 2010 10 28, 14:22)
PASAULYJE EGZISTUOJA TIK VIENAS NUOSTABUS VAIKAS - IR KIEKVIENA MAMA TOKĮ TURI  4u.gif

drinks_cheers.gif Va čia tai gražiai pasakyta biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienai mamai savo vaikai graziausi. smile.gif
Atsakyti
Na visi vaikučiai gražūs,bet mamytei savo vistiek gražiausias ax.gif
Atsakyti
as kai buvau nescia turejau tokia baime o jeigu man bus negrazus mano vaikas, bet dabar jau supratau kad tai neimanoma. aisku kad mamai savas vaikas graziausias
Atsakyti