manau kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir kiekvienam vaikui graziausia jo mama. man mano mama buvo kaip pasaku princese, o vaikuciai- na cia juk daug daugiau nei fizinio grozio ivertinimas, mes i juos ziurim visai kitomis akimis , todel cia nekorektiskas klausimas gaunasi..
man buvo nesuprantama, kai drauge sielvartavo pagimdziusi dukryte kad ji tokia "negrazi", ir kad gydytojai guodesi o ta ramino kad pasikeis
man buvo nesuprantama, kai drauge sielvartavo pagimdziusi dukryte kad ji tokia "negrazi", ir kad gydytojai guodesi o ta ramino kad pasikeis
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 19, 11:04)
Man išvis protu nesuvokiama, kaip gali būti savas vaikas negražus
Kiekvienai mamai jos vaikas yra pats gražiausias, nuostabiausias ir pats pačiausias 

Didele cia beda- mama pavadino vaika negraziu! Isimiegos ir pailses ta mama, gaus nuo vyro zieda su deimantais arba kelione i Afrikos kurorta, mazylis nezirs, kirs pietus 5 kartus per diena ir gerai miegos ir pasaulis bus rozinis, o vaikas- angelisku bruozu
Mane asmeniskai pakerta ne grozis. o vaikiskas zavesis

Mane asmeniskai pakerta ne grozis. o vaikiskas zavesis

Tobuliausias, gražiausias, protingiausias. Kaip ir kiekvienai mamai
teko girdėti vieną mintį "yra tik vienas tobulas kūdikis, ir kiekviena mama jį turi"

kai gimė tai tikrai ne grožis rūpėjo, nes visa ištinusi ir pamėlusi buvo, bet kai daktarai leido suprast kad pavojaus nebėra-ir grožį pamačiau

man tai ir tema si kazkaip kvailai skamba
kaip mamai gali buti negrazus jos pacios vaikas???
nesamone

nesamone

QUOTE(nimfa:) @ 2009 10 22, 15:19)
teko girdėti vieną mintį "yra tik vienas tobulas kūdikis, ir kiekviena mama jį turi" 

Va cia tai zodziai, gryna teisybe ir viskas tuo pasakyta

QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 23, 19:59)
man tai ir tema si kazkaip kvailai skamba
nesamone

nesamone

Nieko as cia kvailo namatau.

Toks gyvenimas,visokiu dalyku jame buna.

Daug baisiau yra,kai mama nemyli savo vaiko,o ne kai ji myli,bet jai jis nera grazus.

Net jei seimoje ir visi vaikuciai yra labai grazuciai,vistiek kazkuris is ju yra simpatiskesnis ir nereikia saves apgaudineti

Man asmeniskai svarbiausia,kad vaikuciai butu SVEIKI
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 24, 11:05)
Daug baisiau yra,kai mama nemyli savo vaiko,o ne kai ji myli,bet jai jis nera grazus.
Net jei seimoje ir visi vaikuciai yra labai grazuciai,vistiek kazkuris is ju yra simpatiskesnis ir nereikia saves apgaudineti

kad nemyli - tai dar kvailiau

sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias

QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 24, 12:05)
kad nemyli - tai dar kvailiau
sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias

Vat tokie papostringavimai tik apsunkina gyvenima zmonems, kurie neatitinka placiai paplitusiu stereotipu.
Nors sutinku kad liaudies ismintis nera is pirsto lauzta ir pasakymas kad net peleda savo vaikus giria neatsirado is niekur, vistik tai nereiskia kad taip turi buti

Papildyta:
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 24, 11:05)

Cia jau butu kita tema, bet kam nusprendzia tureti, jei paskui nemyli.