Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

Nu keista ta mama, nes man visi vaikai labai grazus, bet maniskis pats paciausias wub.gif
Atsakyti
manau kiekvienai mamai jos vaikas graziausias ir kiekvienam vaikui graziausia jo mama. man mano mama buvo kaip pasaku princese, o vaikuciai- na cia juk daug daugiau nei fizinio grozio ivertinimas, mes i juos ziurim visai kitomis akimis , todel cia nekorektiskas klausimas gaunasi..
man buvo nesuprantama, kai drauge sielvartavo pagimdziusi dukryte kad ji tokia "negrazi", ir kad gydytojai guodesi o ta ramino kad pasikeis
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 19, 11:04)
Man išvis protu nesuvokiama, kaip gali būti savas vaikas negražus  doh.gif  Kiekvienai mamai jos vaikas yra pats gražiausias, nuostabiausias ir pats pačiausias  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu!
Atsakyti
Didele cia beda- mama pavadino vaika negraziu! Isimiegos ir pailses ta mama, gaus nuo vyro zieda su deimantais arba kelione i Afrikos kurorta, mazylis nezirs, kirs pietus 5 kartus per diena ir gerai miegos ir pasaulis bus rozinis, o vaikas- angelisku bruozu bigsmile.gif
Mane asmeniskai pakerta ne grozis. o vaikiskas zavesis wub.gif
Atsakyti
Tobuliausias, gražiausias, protingiausias. Kaip ir kiekvienai mamai wub.gif teko girdėti vieną mintį "yra tik vienas tobulas kūdikis, ir kiekviena mama jį turi" biggrin.gif
Atsakyti
kai gimė tai tikrai ne grožis rūpėjo, nes visa ištinusi ir pamėlusi buvo, bet kai daktarai leido suprast kad pavojaus nebėra-ir grožį pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
man tai ir tema si kazkaip kvailai skamba schmoll.gif g.gif
kaip mamai gali buti negrazus jos pacios vaikas??? blink.gif
nesamone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nimfa:) @ 2009 10 22, 15:19)
teko girdėti vieną mintį "yra tik vienas tobulas kūdikis, ir kiekviena mama jį turi" biggrin.gif

Va cia tai zodziai, gryna teisybe ir viskas tuo pasakyta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 23, 19:59)
man tai ir tema si kazkaip kvailai skamba schmoll.gif  g.gif
kaip mamai gali buti negrazus jos pacios vaikas??? blink.gif
nesamone mirksiukas.gif

Nieko as cia kvailo namatau. schmoll.gif
Toks gyvenimas,visokiu dalyku jame buna. rolleyes.gif
Daug baisiau yra,kai mama nemyli savo vaiko,o ne kai ji myli,bet jai jis nera grazus. unsure.gif
Net jei seimoje ir visi vaikuciai yra labai grazuciai,vistiek kazkuris is ju yra simpatiskesnis ir nereikia saves apgaudineti tongue.gif
Man asmeniskai svarbiausia,kad vaikuciai butu SVEIKI
Atsakyti
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 24, 11:05)
Daug baisiau yra,kai mama nemyli savo vaiko,o ne kai ji myli,bet jai jis nera grazus. unsure.gif
Net jei seimoje ir visi vaikuciai yra labai grazuciai,vistiek kazkuris is ju yra simpatiskesnis ir nereikia saves apgaudineti tongue.gif
Man asmeniskai svarbiausia,kad vaikuciai butu SVEIKI

kad nemyli - tai dar kvailiau tongue.gif
sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 24, 12:05)
kad nemyli - tai dar kvailiau tongue.gif
sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias smile.gif

Vat tokie papostringavimai tik apsunkina gyvenima zmonems, kurie neatitinka placiai paplitusiu stereotipu.
Nors sutinku kad liaudies ismintis nera is pirsto lauzta ir pasakymas kad net peleda savo vaikus giria neatsirado is niekur, vistik tai nereiskia kad taip turi buti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jurge3 @ 2009 10 24, 11:05)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia jau butu kita tema, bet kam nusprendzia tureti, jei paskui nemyli.
Atsakyti