Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 24, 12:05)
sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias smile.gif

Kažkokia nesąmonė. Kodėl turi? Jei taip nėra, vadinasi motina bejausmė? Man mano mažius nėra pats gražiausias. Na ir ką... Sakysit, kad aš nenormali motina ar pan? Svarbu, kad vaiką be galo myliu ir tai, kad jis nėra pats gražiausias visiškai nepakeičia mano jausmų jam.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2009 10 24, 19:42)
Man mano mažius nėra pats gražiausias.

bet jums jusu vaikas nera negrazus... gal ne tai kad TURI BUTI (juk sutikau kad visko buna), bet nesutinku, kad vaikas gali visai buti mamai negrazus.. schmoll.gif nesureiksminkim dabar to vieno TURI
Papildyta:
QUOTE(Brigitte @ 2009 10 24, 12:23)
Vat tokie papostringavimai tik apsunkina gyvenima zmonems, kurie neatitinka placiai paplitusiu stereotipu.

Stereotipas - myleti savo vaika?
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 24, 21:42)
Stereotipas - myleti savo vaika?

Stereotipas - kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias.
Papildyta:
kad nemyli - tai dar kvailiau tongue.gif
sutinku, kad visokiu vaikuciu ir visokiu situaciju buna - bet MAMAI savas vaikas turi buti pats graziausias ir brangiausias smile.gif

Gi paryskinau
Atsakyti
Brigitte Jus turit savo nuomone - as taip pat smile.gif Jus issaket - as irgi smile.gif todel kam dabar cia gincytis kas teisesnis g.gif
Nemanau, kad savo papostringavimais kam nors apsunkinau gyvenima, patys tevai sunkina ji sau, issigalvodami apie savo vaiku negrazuma doh.gif
Labai liudna, kad Jus Brigitte nepriimat kito nuomones.. Jums atrodo vienaip, kitam - kitaip ir nieko cia nepakeisi - kiek zmoniu tiek nuomoniu - tam ir yra forumas - kad kiekvienas pasidalintu savo nuomone, o ne kritikuotu kito smile.gif
Aciu uz demesi 4u.gif
Atsakyti
Aplamai, toks ispudis, kad autores minima drauge maivosi ir tiek del to vaikelio, jei jis objektyviai normalus fainas vaikutis wub.gif
Atsakyti
Niu net nežinojau, kad taip gali būti, kad mamai jos vaikas negražus blush2.gif Man mano visi vaikučiai patys nuostabiausi ir tobuliausi wub.gif Ir kažkaip atrodo, kad kitoms mamoms tas pat. Va savo vyresnėlį, kai leidau į darželį, grupėje buvo vaikutis su dauno sindromu. Tai reikėdavo pamatyti to vaikučio mamos akis - jai jisai buvo pats gražiausias vaikas 4u.gif Su tokia meile, gerumu ji žiūrėdavo į jį, kad reta kita mama galėjo jai prilygti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2009 10 25, 14:45)
Va savo vyresnėlį, kai leidau į darželį, grupėje buvo vaikutis su dauno sindromu. Tai reikėdavo pamatyti to vaikučio mamos akis - jai jisai buvo pats gražiausias vaikas  4u.gif Su tokia meile, gerumu ji žiūrėdavo į jį, kad reta kita mama galėjo jai prilygti smile.gif

Dauniukai ir nėra negražūs. Jie be galo mieli ir simpatiški vaikai.
Atsakyti
QUOTE(*Bagirute* @ 2009 10 25, 11:37)
Labai liudna, kad Jus Brigitte nepriimat kito nuomones..

blink.gif
Atsakyti
grazus ir simpatiskas du skirtingi dalykai. Grozis dazniausiai buna labai standartizuotas, taigi nebutinai tik grazus buna simpatiski. Na o jei vaikutis i jokius standartus netelpa? g.gif
Mano nuomone mamai nebutinai turi buti vaikutis pats graziausias, svarbiausiai pats mylimiausias ir mieliausias.
Atsakyti
QUOTE(kytia @ 2009 10 26, 14:02)
Mano nuomone mamai nebutinai turi buti vaikutis pats graziausias, svarbiausiai pats mylimiausias ir mieliausias.

drinks_cheers.gif
Man mano abu vaikiukai grazus, bet tikrai maciau ir grazesniu vaiku. Bet del to meile savo maziukams tikrai nemazeja. Jie man buvo ir bus patys mieliausi vaikai wub.gif
Atsakyti
Aš niekada nepamiršiu kai mano buvęs šefas pasakojo apie savo ką tik gimusį sūnų blink.gif Sako: "kiti tokie gražūs leliukai būna, o maniškis toks šlyyykštus buvo... nu tikrai.. net žmona pagimdžiusi nusistebėjo, sako, galva kaip veršio..."
P.S. išaugo labai labai dailus berniukas. Gražus tikrai 4u.gif
Atsakyti

na taip suprantu, kai turi viena vaika, tai gali taip kvailai mastyti.
Tik va ka daryti, kai tu vaiku turi daugiau - du, tris, keturis..
pagal koki kriteriju tada issirinki ta brangiausia ir graziausia - viena vieninteli ir pati paciausia?
Atsakyti