Įkraunama...
Įkraunama...

Negražus vaikas

QUOTE(Bekasė @ 2009 10 26, 22:28)
na taip suprantu, kai turi viena vaika, tai gali taip kvailai mastyti.
Tik va ka daryti, kai tu vaiku turi daugiau - du, tris, keturis..
pagal koki kriteriju tada issirinki ta brangiausia ir graziausia - viena vieninteli ir pati paciausia?

tai kaip suprantu su vaiku skaiciumi ir protas ateina? nu gal man dar nesuprasti - dar tikrai tik viena turiu lotuliukas.gif Cia tiems, kuriems mano kvaila nuomone vis dar neaiski: "Nesvarbu kiek - vienas, du, ar trys, ar desimt vaiku - VISI jie mamai turetu buti grazus ir brangus"
Pabredziu dar karta: cia yra mano nuomone - nesuprantu, kodel turintys kita, maniske vadina kvaila???
Atsakyti
Na, iš vienos pusės, kiekvienas vaikas gražus ir nuostabus savaip, kiekvienas gali būti mylimas kitaip.

Iš kitos pusės, juk mes visi žmonės, mamos taip pat, turbūt nėra nei vienos tobulos, meilė taip pat būna su visokiais išskaičiavimais ir apsvarstymais. Taip kad visai puikiai suprantu ir tas mamas, kurioms vaikai nėra besąlygiškai gražūs ir mylimi... Tiesiog galbūt pačios nebuvo taip mylimos, galbūt nėštumas ar gimdymas buvo sudėtingesni ir išliko kažkokie kiti jausmai vaikeliui, ne tik gėrėjimasis ir žavėjimasis. Beje, jei tai trukdo užmegzti artimą ryšį su vaiku - tam gali padėti, ir padeda psichologai.

Vaikai gali būti mylimi skirtingai... Bet vis tiek mylimi smile.gif.
Atsakyti
o kodėl meilė ir grožis būtinai sutapatinami g.gif Pvz. aš save myliu, bet sau toli gražu nesu graži - priėjus prie veidrodžio rasčiau ir ne vieną, ir ne du trūkumus. Bet aš sau patinku ax.gif . Mano vaikas man gražus, kitiems irgi. Tiesiog jam šiuo klausimu pasisekė. Ar aš jį mylėčiau mažiau, jei jis būtų nedailus g.gif Nemanau... Gal dėl to, kad nemoku lyginti vaikų... Tarkim, einu viena ( o mano mazgius likęs su tėčiu ar seneliais ), pamatau kokį kleckiuką, tai pirmas mane apimantis jausmas - džiaugsmas ( mosiet palikau sentimentali pagimdžius ), o antra širdį apima begalinis ilgesys savajam wub.gif
Vaikas mamai nebūtinai turi būti pats gražiausias, užtenka, kad jis yra jai mylimiausias. Bet, be abejo blogai, kai moteris kompleksuoja dėl savo vaiko išvaizdos. Man mamos meilė tokia besąlygiška, tokia "už nieką " atrodo. Ta prasme, nepaisant atlėpusių ausyčių, kreivų kojyčių, prastų pažymių ar pan. Gal tiesiog ta moteris pati turi kokių psich. problemų g.gif , kompleksų ar šiaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuikių_dainos: 26 spalio 2009 - 23:23
QUOTE(Paukšte @ 2009 10 26, 22:11)
Aš niekada nepamiršiu kai mano buvęs šefas pasakojo apie savo ką tik gimusį sūnų  blink.gif Sako: "kiti tokie gražūs leliukai būna, o maniškis toks šlyyykštus buvo... nu tikrai.. net žmona pagimdžiusi nusistebėjo, sako, galva kaip veršio..."
P.S. išaugo labai labai dailus berniukas. Gražus tikrai 4u.gif

Tai apie naugjagimius daug visko zmones kalba, kad jie rauksleti ar negrazus, bet apie metinuka vaika, kuris jau paauges, ir atsirades rysys su mama ir mamai vis dar negrazus.....tebunie doh.gif
Atsakyti
Jei ziurint is pirmo zvilgsnio, tai buna vieni grazesni, kiti gal maziau, bet bent jau mieli, simpatiski, tik esme tame, kad kartais gyvenime tie bjaurieji anciukai taip isgrazeja, kad ner ko cia ko pergyventi, dar tokiame amziuje doh.gif . Man asmeniskai mano mergaite grazi, dar turiu nuomone, kad mylintys ir mylimi zmones gali labai pagrazeti, net jei ju bruozai ir grubus ar ne idealus kokie. rolleyes.gif
Atsakyti
man net sunku butu ivertinti ar mano dukra grazi. Gal ir netokia, kaip "is reklamu" lotuliukas.gif Bet man ji vienintele ir nepakartojama.
Atsakyti
dabar kai pažiūriu ka tik gimusio sūnelio nuotraukas tai toks mazutis , be plaukučių smile.gif , o tada atrodė koks dieviškai nuostabus, biggrin.gif
Atsakyti
Man savo dukryte atrodo pati graziausia ir kiekviena mama man atrodo taip sakytu 4u.gif
Atsakyti
as manau kad mamai vaikas turi but pats paciausias smile.gif o ar jis grazus ar ne tai jokio skirtumo dry.gif
Atsakyti
man mano maziukas pats graziausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puskariova @ 2009 11 04, 10:35)
as manau kad mamai vaikas turi but pats paciausias smile.gif o ar jis grazus ar ne tai jokio skirtumo dry.gif

visiska teisybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
kai tik gime mano sunus, gydytojas ji uzdejo man ant krutines ir paklause, ar grazus. "nelabai", atsakiau, bet ziurejau issisiepusi visa laika i ji.bet tai buvo mylimiausias ir nuostabiausias vaikas pasaulyje smile.gif
Atsakyti