Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(tik drugelis @ 2010 02 13, 15:21)
O kaip darei, kaip ir kiek laikei? Ir dar - ar avokadas buvo tikrai normaliai prinokęs?

Rašiau aukščiau kaip dariau.. Sutryniau avokadą blenderiu, sumaišiau su kokosų aliejumi ir tepiau ant drėgnų plaukų, laikiau porą valandų kažkur.. Nu lyg prinokęs, ką aš žinau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 13, 15:24)
Rašiau aukščiau kaip dariau.. Sutryniau avokadą blenderiu, sumaišiau su kokosų aliejumi ir tepiau ant drėgnų plaukų, laikiau porą valandų kažkur.. Nu lyg prinokęs, ką aš žinau  biggrin.gif  rolleyes.gif

O kiek to aliejaus, iki kokios kaukės konsistencijos? Ir dėjai daugiau ant plaukų šaknų (odos) ar daugiau per plaukų ilgį?
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2010 02 13, 15:32)
O kiek to aliejaus, iki kokios kaukės konsistencijos? Ir dėjai daugiau ant plaukų šaknų (odos) ar daugiau per plaukų ilgį?

Daugiau tikrai buvo avokado, ne aliejaus.. Na tokia košelė gavosi.. Dėjau per visą ilgį, prie pat šaknų nedėjau..
Atsakyti
na va, vakar dejau ta kauke trinys, medus, cinamonas ir alyv aliejus, tai mano sausuoliams begalo gerai buvo, visa alieju sugere jie i save ax.gif nors jo pyliau apie puse stiklines doh.gif kas kiek laiko dedat tas visokias kaukytes? na maniskiai plaukai tai tikrai labai sausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 13, 19:16)
na va, vakar dejau ta kauke trinys, medus, cinamonas ir alyv aliejus, tai mano sausuoliams begalo gerai buvo, visa alieju sugere jie i save ax.gif  nors jo pyliau apie puse stiklines doh.gif  kas kiek laiko dedat tas visokias kaukytes? na maniskiai plaukai tai tikrai labai sausi unsure.gif

Aš paprastas aliejines dažnai darau, o tokias namines iš daugiau produktų, kartą per mėnesį kokį tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 13, 18:25)
Aš paprastas aliejines dažnai darau, o tokias namines iš daugiau produktų, kartą per mėnesį kokį tik  rolleyes.gif

bet manau nenupliksiu jei dazniau pasidarysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 13, 19:31)
bet manau nenupliksiu jei dazniau pasidarysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aišku ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniuke @ 2010 02 13, 19:16)
na va, vakar dejau ta kauke trinys, medus, cinamonas ir alyv aliejus, tai mano sausuoliams begalo gerai buvo, visa alieju sugere jie i save ax.gif  nors jo pyliau apie puse stiklines doh.gif  kas kiek laiko dedat tas visokias kaukytes? na maniskiai plaukai tai tikrai labai sausi unsure.gif

As tai 2-3 sykius per savaite dedu namines. gali drasiai det kiek nori kartu, plaukams nuo to tik geriau (bent jau maniskiams ax.gif )
Papildyta:
QUOTE(-Diamond- @ 2010 02 12, 21:51)
O kokią konkrečiai kaukę jūs darotės? smile.gif

Avokadas, kiausinis, cinamonas, medus, alyvuogiu, jojobos, kanapiu seklu aliejai. Vat situos produktus maisau (aisku ne visus kartu, kaitalioju) ir laikau apie 6 val 2-3 kartus per savaite wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 13, 15:36)
Daugiau tikrai buvo avokado, ne aliejaus.. Na tokia košelė gavosi.. Dėjau per visą ilgį, prie pat šaknų nedėjau..

man viena iš favoričių avokado kaukė+ aliejus (dažniausiai jojobos)+ cinamonas + kas nors, kas po ranka namie pasimaišo: medus, apelsinas, bananas smile.gif
Ir tepu visą galvą, ir prie šaknų
Atsakyti
Mane asmeniskai tai nervina darytis visokias namines kaukes, labai jau daug laiko reikia sugaisti ir terliones daug... kazkaip pirktiniu tikrai yra geru produktu kurie atgaivina plaukus ir kvepia tongue.gif atsimenu kazkada kiausini tepiau, tai vos neapsivemiau nuo to kvapo, o isplovus vis tiek dar plaukai smirdejo ilga laika schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2010 02 14, 10:22)
man viena iš favoričių avokado kaukė+ aliejus (dažniausiai jojobos)+ cinamonas + kas nors, kas po ranka namie pasimaišo: medus, apelsinas, bananas  smile.gif
Ir tepu visą galvą, ir prie šaknų

Na nežinau kodėl man tokie šiurkštūs gavosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lande @ 2010 02 15, 20:25)
Mane asmeniskai tai nervina darytis visokias namines kaukes, labai jau daug laiko reikia sugaisti ir terliones daug... kazkaip pirktiniu tikrai yra geru produktu kurie atgaivina plaukus ir kvepia  tongue.gif  atsimenu kazkada kiausini tepiau, tai vos neapsivemiau nuo to kvapo, o isplovus vis tiek dar plaukai smirdejo ilga laika  schmoll.gif

O man pirktiniu kaukiu kvapas ir yra baisiausias - toks cheminis, saldus ir siaip naudojau pirktines kaukes visokias ir brangiausias ir pigiausias, niekas taip nepadejo kaip naturalus produktai.
Kazkaip niekad nepastebejau kad kiausinis labai dvoktu (gal koks pasenes buvo lotuliukas.gif )
Atsakyti