Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 09, 11:20)
Vakar alyvuogiu alieju maisiau su ricinu aliejum ir dar tryni idejau. Laikiau 4 val, nu svelnumelis  wub.gif . Mano po daug dazymu plaukai baisus, tai aliejai padeda kazkaip ax.gif

po keliu kartu issiplove? man tai toks jausmas po tu aliejiniu kaukiu kad sausesni plaukai, bet del to kad kai plaunu siek tiek siurksciau mozoju sampunu... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 09 kovo 2010 - 15:11
skaitineju pas jus apie tas namines priemones skatinancias plauku augima,siuo metui ir as atsiaugineju plaukus,tai man visa tai labai aktualu, ir iskilo cia tokie man klausima:
o i medu koki ta cinamona dedat? malta ta toki kur pyragam buna?
o kavos kauke kai darot kaip ta kava?uzplikot pirma ar tiesiai ant galvos ?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 10, 19:54)

Aš paprastą maltą cinamoną dedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 10, 18:54)

Ne tik i medu (as darau kauke be medaus, nes man medus nelabai tinka)
Cinamona - paprasta, malta.
Kava - uzplikau tokia gan stipria, veliau praleidziu pro sieteli (kad tirsciu neliktu, nes darau be jokiu aparatu), tada jau pacia kavyte dedu (pilu) i kaukes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik drugelis: 10 kovo 2010 - 22:25
O ka kava duoda plaukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 11, 00:14)
O ka kava duoda plaukams? ax.gif

Duoda ir ne tik plaukams mirksiukas.gif

* Veidui

Kava pašalina negyvas suragėjusias ląsteles nuo odos paviršiaus. Geriausia naudoti kavos pupeles, sumaltas beveik į miltelius.

Kavos ir medaus šveitiklis veido poroms išvalyti

Reikės: 1 kupino šaukšto labai smulkiai sumaltos kavos, 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus, 1/2 šaukštelio medaus.

Sumaišykite kavą, aliejų ir medų. Gautą košę užtepkite ant nuvalyto veido, masažuodamos jį pirštais. Palaikykite vieną minutę, po to nuplaukite šiltu vandeniu.

Kavos ir grietinės kaukė, pasižyminti stangrinimo efektu

Reikės: 1 šaukštelio kavos tirščių, 1 šaukštelio medaus, 2 kiaušinių baltymų.

Atšaldžiusios baltymus, išplakite juos iki putų, įmaišykite grietinę, po to medų ir pabaigoje - kavos tirščius. Gauta košele ištepkite veidą ir kaklą. Po 20 minučių nuplaukite šiltu vandeniu.

Vitamininė bananų ir kavos kaukė nuo mimikos raukšlių

Reikės: 1/2 banano, 1 šaukštelio grietinėlės, 1 šaukštelio kavos tirščių.

Kruopščiai sutrinkite bananą ir sumaišykite su kitais komponentais. Gautą masę užtepkite ant veido ir palaikykite 15 minučių. Po to nuplaukite šiltu vandeniu.

Toms, kurios skuba

Nėra laiko šveitikliams ir kaukėms? Išsivirkite vidutinio stiprumo kavos, ataušinkite, išpilstykite į ledukų formeles ir padėkite į šaldymo kamerą. Rytais patrinkite veidą kavos ledukais.

* Kūnui

Šveitikliai su kava - naminė priemonė Nr.1 kovojant su celiulitu. Kava tarsi specialiai sukurta tam, kad paruoštų odą būsimam kremo ar kaukių poveikiui.

Odą išlyginanti šveičiamoji kaukė

Reikės: 5 šaukštų maltos kavos, 5 šaukštų smulkios jūros druskos, 1 šaukšto jūrinių dumblių (jie parduodami vaistinėse, taip pat galima įsigyti šveitikliui paruoštos druskos su jūriniais dumbliais), 4 šaukštų alyvuogių aliejaus (arba linų, kukurūzų, graikinių riešutų aliejaus).

Druską sutrinkite grūstuvėje. Sumaišykite visus komponentus. Išsimaudykite vonioje, kad oda įkaistų (į vonią galima įlašinti 10 lašų mėgstamo aromatinio aliejaus). Iškart po vonios ištepkite kūną kauke ir pamasažuokite jį sukamaisiais judesiais nuo apačios į viršų. Ypač kruopščiai išmasažuokite problemines vietas.

Kavos šveitiklis su grietinėle

Reikės: 0,5 stiklinės kavos tirščių, 2-3 šaukštelių grietinėlės (galima naudoti varškę, ištrintą su grietine).

Su kavos tirščiais sumaišytą grietinėlę naudokite duše kaip įprastą šveitiklį.

Toms, kurios skuba

Nėra laiko ilgoms procedūroms? Sumaišykite kavos tirščius su įprastu dušo geliu santykiu 1:1, ištepkite juo kūną ir pamasažuokite nuo pėdų į viršų.

* Plaukams

Naujausi mokslininkų tyrimai parodė, kad kavos kaukės padeda nuo plaukų slinkimo. Jeigu slinkimas dar negresia, verta žinoti, kad kava stiprina plaukų šaknis ir suteikia sodresnį atspalvį brunetėms ir šatenėms.

Kavos kaukė, suteikianti žvilgesį tamsiems plaukams

Reikės: 1-2 šaukštų maltos kavos (atsižvelgiant į plaukų ilgį).

Išplaukite ir išdžiovinkite plaukus. Išvirkite turkiškos kavos. Palaukite, kol ji praauš. Būtinai nukoškite. Įtrinkite skystį į sausų, švarių plaukų šaknis. Apvyniokite galvą senu rankšluosčiu arba užsidėkite vonios kepuraitę. Po pusvalandžio nuplaukite šiltu vandeniu.

Toms, kurios skuba

Jei nėra laiko ilgoms procedūroms, paprasčiausiai perplaukite išplautą galvą šilta kava. Svarbiausia - nepamirškite jos nukošti, kitaip sugaišite daugiau laiko plaukų priežiūrai nei ketinote.
Atsakyti
Inga654, labai aciu, copy paste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 11, 10:43)

Graziai parinkta info. Daug zinojau, bet buvo ir visai naujos info...
Aciu clap_1.gif
Atsakyti
Inga, labai geri patarimai..man kaip tik reikejo kazko kuno odai ax.gif Butinai isbandysiu kavos tirscius rolleyes.gif O tau va balionelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 10, 16:54)
skaitineju pas jus apie tas namines priemones skatinancias plauku augima,siuo metui ir as atsiaugineju plaukus,tai man visa tai labai aktualu, ir iskilo cia tokie man klausima:

geriausia i kauke det cinamono eterini alieju pirmam kartui uztektu ir 1lasiuko po to 2,3 ir kad butu poveikis reikia itrint i galvos oda as tokia kauke darau su nerafinuotais aliejais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 11, 10:56)
Inga654, labai aciu, copy paste smile.gif

Tai aisku copy paste (cia tinginiams, kurie tingi google uzrasyt ''kavos poveikis plaukams'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Papildyta:
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 11, 12:09)
geriausia i kauke det  cinamono eterini alieju  pirmam kartui uztektu ir 1lasiuko  po to 2,3 ir kad butu poveikis reikia itrint i galvos oda  as tokia kauke darau su nerafinuotais aliejais 4u.gif

aha, cinamonas labai gerai ir dar rozmarino EA as ilasinu prie to pacio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 11, 13:47)
Tai aisku copy paste (cia tinginiams, kurie tingi google uzrasyt ''kavos poveikis plaukams'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Tada supermama nereikalinga, viska galim rast googlej biggrin.gif
Atsakyti