Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(tik drugelis @ 2010 03 18, 09:40)
Tai "uzfundini" bado dieta?

Taip,aisku,i savaite nors viena diena duoti "pabadauti" sveika biggrin.gif
as ir po plovimu nors kazka paskui pasipurskiu,nes manieji velimosi meistrai doh.gif

dabar isigyjau Tibeto pieno gryba,tai su juo darysiu kaukes,isgirtas baisiai visu cia,ziuresiu ka duos gero jis man... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 10:03)
Taip,aisku,i savaite nors viena diena duoti "pabadauti" sveika  biggrin.gif
as ir po plovimu nors kazka paskui pasipurskiu,nes manieji velimosi meistrai  doh.gif

dabar isigyjau Tibeto  pieno gryba,tai su juo darysiu kaukes,isgirtas baisiai visu cia,ziuresiu ka duos gero jis man...  rolleyes.gif

O kur ji būtų galima įsigyti? Tą grybą? I kaip ji naudoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2010 03 18, 11:35)
O kur ji būtų galima įsigyti? Tą grybą? I kaip ji naudoti?  4u.gif

Man drauge padovanojo,uzaugo pas ja didelis... internete info yra apie ji.. siaip ji reikia gerti,bet odai jis irgi nepakeiciamas,kaukems... kiek kas naudojo labai gerai atsiliepia... vitaminu saltinis jis,ypac folio rugsties..
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 03 18, 10:38)
Man drauge padovanojo,uzaugo pas ja didelis... internete info yra apie ji.. siaip ji reikia gerti,bet odai jis irgi nepakeiciamas,kaukems... kiek kas naudojo labai gerai atsiliepia... vitaminu saltinis jis,ypac folio rugsties..

Ačiū už info 4u.gif
aš ir jo jau noriu, bet nežinau dar kaip ji gauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2010 03 18, 11:35)
Ačiū už info  4u.gif
aš ir jo jau noriu, bet nežinau dar kaip ji gauti sad.gif

skelbimuose pasijieskok yra kas parduoda 4u.gif kaip pavyzdziui cia
Atsakyti
Panos kokiu kaukiu zinot slenkantiems ir greit besiriebaluojantiems plaukams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 20, 17:07)
Panos kokiu kaukiu zinot slenkantiems ir greit besiriebaluojantiems plaukams? g.gif

labai daug temoje yra tokiu 4u.gif man geriausiai tiko kosmetinis zibalas+kiausinio trinys+medus+alyvuogiu aliejus(tikiuosi nieko nepraleidau,senai nebenaudoju),itrini plauku saknis,palaikyt pusvalandi ir isplauti,bet naudot tokia kauke tik karta per dvi savaites kiek pamenu galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 03 20, 19:18)
labai daug temoje yra tokiu 4u.gif man geriausiai tiko kosmetinis zibalas+kiausinio trinys+medus+alyvuogiu aliejus(tikiuosi nieko nepraleidau,senai nebenaudoju),itrini plauku saknis,palaikyt pusvalandi ir isplauti,bet naudot tokia kauke tik karta per dvi savaites kiek pamenu galima g.gif

Cia kas per toks? biggrin.gif kur jo gaut galima? Koki kieki reikia deti visko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 20, 19:32)
Cia kas per toks? biggrin.gif kur jo gaut galima? Koki kieki reikia deti visko? g.gif

as irgi iki sitos kaukes nezinojau kas cia toks biggrin.gif vaistinese buna pirkt,va taip atrodouser posted image
bijau dabar tik proporcijas sumeluot,1 trynys,1 saukstas medaus,2 zibalo,2 aliejaus,lyg ir taip blush2.gif
Atsakyti
Lėksiu ir aš šiandien to žibalo bandyt pirkt bigsmile.gif , nes jau taip susižavėjau natūraliomis priemonėmis, nes vakar norėjau kuodą susisukt ir ''sulaižyt'' plaukus, tai negalėjau, nes styro toks dviejų cm. ežiukas naujai užaugusių plaukų, o dar tik du mėnesius dedu tas natūralias kaukes, aliejus ir naudoju šampūnus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 03 20, 23:01)
as irgi iki sitos kaukes nezinojau kas cia toks biggrin.gif  vaistinese buna pirkt,va taip atrodouser posted image
bijau dabar tik proporcijas sumeluot,1 trynys,1 saukstas medaus,2 zibalo,2 aliejaus,lyg ir taip blush2.gif

o kokia jo kaina mazdaug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 21, 13:34)
o kokia jo kaina mazdaug? g.gif

As su ricinos aliejum pirkau uz 8.75
Atsakyti