Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(luckyme @ 2010 03 20, 21:18)
labai daug temoje yra tokiu 4u.gif man geriausiai tiko kosmetinis zibalas+kiausinio trinys+medus+alyvuogiu aliejus(tikiuosi nieko nepraleidau,senai nebenaudoju),itrini plauku saknis,palaikyt pusvalandi ir isplauti,bet naudot tokia kauke tik karta per dvi savaites kiek pamenu galima g.gif

O žibalas ir aliejus kartais neriebina plaukų? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 21, 12:34)
o kokia jo kaina mazdaug? g.gif

7lt as mokejau
Papildyta:
QUOTE(-Diamond- @ 2010 03 21, 12:48)
O žibalas ir aliejus kartais neriebina plaukų? rolleyes.gif

toks nedidelis kiekis nelabai baisiai,dar galima po sios kaukes jau isplautus plaukus praskalaut vandeniu su citrinos sultimis,nuima riebala smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 21 kovo 2010 - 12:56
QUOTE(luckyme @ 2010 03 21, 14:55)
toks nedidelis kiekis nelabai baisiai,dar galima po sios kaukes jau isplautus plaukus  praskalaut vandeniu su citrinos sultimis,nuima riebala smile.gif

Aišku, tada reiks išbandyt ir man biggrin.gif
Atsakyti
Reikes pabandyti,nes man riebaluojasi ir slenka. Vakar isbandziau - medus,ricinos aliejus,kiausinio trinys ir citrinos sultys,bet ipatingo efekto nepajauciau,manau per mazai visko dejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 21, 14:08)
Reikes pabandyti,nes man riebaluojasi ir slenka. Vakar isbandziau - medus,ricinos aliejus,kiausinio trinys ir citrinos sultys,bet ipatingo efekto nepajauciau,manau per mazai visko dejau  doh.gif

tai kokio efekto jus tikites po vieno karto panaudojimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 03 21, 20:57)
tai kokio efekto jus tikites po vieno karto panaudojimo? biggrin.gif

na gal tu ir teisi,o kazin kas kiek laiko galima pakartot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 21, 14:08)
Reikes pabandyti,nes man riebaluojasi ir slenka. Vakar isbandziau - medus,ricinos aliejus,kiausinio trinys ir citrinos sultys,bet ipatingo efekto nepajauciau,manau per mazai visko dejau  doh.gif

gal ilgiau laikyt reikejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GABRIIELA @ 2010 03 22, 07:02)
gal ilgiau laikyt reikejo mirksiukas.gif

2val laikiau gal net biski ilgiau..
Atsakyti
Va merginos,katik gryzau is vaistines ir sake kad kosmetiniu zibalu jau nebeprekiauja,paklausiau gal kur kitoj vaistinej,tai sake nelabai raisu nes isimta is tiekimo... Tai sakau gal kur stoties turguj kaip buna pas bobutes rasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 22, 12:26)
Va merginos,katik gryzau is vaistines ir sake kad kosmetiniu zibalu jau nebeprekiauja,paklausiau gal kur kitoj vaistinej,tai sake nelabai raisu nes isimta is tiekimo... Tai sakau gal kur stoties turguj kaip buna pas bobutes rasciau  g.gif

siaip kosmetinio zibalo svaros prekese yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lovenote69 @ 2010 03 22, 11:26)
Va merginos,katik gryzau is vaistines ir sake kad kosmetiniu zibalu jau nebeprekiauja,paklausiau gal kur kitoj vaistinej,tai sake nelabai raisu nes isimta is tiekimo... Tai sakau gal kur stoties turguj kaip buna pas bobutes rasciau  g.gif

kokioje vaistineje buvai? FARMOJE budavo tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 22, 13:58)
kokioje vaistineje buvai? FARMOJE budavo tikrai  4u.gif

Nezinau,cia prie namu Rimi yra vaistine,nu dbr galvoju kur cia kaune tos svaros prekes g.gif
Atsakyti