Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Oj merginos perskaiciau visa skyreli apie siuos stebuklus musu plaukuciams, bet iskilo toks klausimelis, sakykite kaip manot, o sios kaukes tiks priaugintiems plaukuciams?
Atsakyti
[quote=tiktaias,2010 04 28, 23:07]
Sveikos,zinokit as is akies darydavau KAUKES PLAUKAMS.

Visas susnis patarimu, reikia tik atsirinkti bigsmile.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti
labas merginos biggrin.gif biggrin.gif labai noriu isbandyt kauke plaukams su mielemis gal yra bandziusiu? labai noreciau isgirsti atsiliepimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kad palaikyt plauko dregme, ir kad siaip sveikai atrodytu as naudoju tiesiog paprasta majoneza biggrin.gif t.y. viena ar kelis kartus per menesi naudoju sia kauke taip:
suslapinu plaukus, per visa ilgi iki saknu istepu majonezo (dedu negailedama biggrin.gif ), sukeliu i virsu ir susegu, uzsidedu maiseli ant galvos (kad nedziutu majonezas), rankslosti ant virsaus ir palaikau tiek kiek turiu laiko - 10 min - pora valandu wink.gif
tada viska isplaunu sampunu, kondicionieriumi.
Patikekit, issiplauna labai lengvai, nelieka nei majonezo kvapo ar riebumo wink.gif o plaukai tai po tokios kaukes thumbup.gif

p.s. tik nenaudokit pasibaigusio galiojimo majonezo biggrin.gif

metus laiko augunau plaukus, nes pries tai buvau trumpai nusikirpusi. Ir kai po tu metu nuejau pas savo kirpeja, kad galiukus pakirpt, tai ji neatsistebejo, kaip man sitaip mazai plaukai nusiuro, o galiuko minimaliai issisakoje buvo smile.gif o tuos metus naudojau butent sia kauke smile.gif
Atsakyti
snd nusprendziau pasidaryti kauke su mielemis smile.gif ketvirtadalis pakelio mieliu kefyro kokius 3 saukstus. pasildziau ir isipyliau dar 5 lasus rozmarino EA.pasedejau kokia 3 h nes daugiau nebeistveriau kvapelis nuo mieliu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif issiplovus rezultatas man visai patiko.plaukai svelnus minksti bet kvapas mieliu vis vien isliko ir gan stiprus doh.gif doh.gif tikiuosi isdziuvus plaukams nesmirdesiu raugu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 15 gegužės 2010 - 12:13
Bandžiau ir aš kaukę su mielėm ir pienu bei šlakeliu alyvuogių aliejaus. Kvapas neišgasdino, nors mielių sunaudojau daugiau biggrin.gif Jautėsi kaip šilo galva kauke užtepta. Kai palaikiusi pora valandų susiruošiau išplauti, galvojau, kad neįveiksiu pamačiusi į kokią nepajudinamą masę sukietėjo plaukai biggrin.gif Bet išsiplovė lengvai. Kažkiek švelnesni, malonesni plaukai po vieno karto. Sako, kad reguliariai darantis ši kaukė skatina augimą (reiktų tepti ir šaknis, žinoma).
Atsakyti
pasidariau pienas+trinys+medus+ricinos aliejus,ziuresim kas gausis biggrin.gif baltyma ant veido dar tai jau visas komplektas lotuliukas.gif tik va klausimas iskilo,o jus kai nuplaunat kaukes ir sampunu perplaunat galva kondicionieriu ar balzama dar naudojat papildomai? g.gif
Atsakyti
Taip, aš naudoju dar ir papildomai ax.gif
Atsakyti
o as papildomai tik plauku galiukus patepu serumu ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 15 gegužės 2010 - 14:20
O aš sugalvojau išbandyt avokado ir kokosų pieno kaukę. Gal kas esat daręsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 18, 18:25)
O aš sugalvojau išbandyt avokado ir kokosų pieno kaukę. Gal kas esat daręsi? ax.gif

T.p. pirktinio is parduotuves kokoso piena naudosi ar cia kazkas kito?
Kokosu alieju esu bandziusi, pieno tikrai ne biggrin.gif bet idomus variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 19:28)
T.p. pirktinio is parduotuves kokoso piena naudosi ar cia kazkas kito?
Kokosu alieju esu bandziusi, pieno tikrai ne biggrin.gif  bet idomus variantas g.gif

Taip, jau ir kokosą turiu biggrin.gif
Čia radau šitą receptą: http://moterims.bals...e_plauku_kaukes
Atsakyti