Oj merginos perskaiciau visa skyreli apie siuos stebuklus musu plaukuciams, bet iskilo toks klausimelis, sakykite kaip manot, o sios kaukes tiks priaugintiems plaukuciams?
[quote=tiktaias,2010 04 28, 23:07]
Sveikos,zinokit as is akies darydavau KAUKES PLAUKAMS.
Visas susnis patarimu, reikia tik atsirinkti
aciu labai
Sveikos,zinokit as is akies darydavau KAUKES PLAUKAMS.
Visas susnis patarimu, reikia tik atsirinkti

labas merginos
labai noriu isbandyt kauke plaukams su mielemis gal yra bandziusiu? labai noreciau isgirsti atsiliepimus

kad palaikyt plauko dregme, ir kad siaip sveikai atrodytu as naudoju tiesiog paprasta majoneza
t.y. viena ar kelis kartus per menesi naudoju sia kauke taip:
suslapinu plaukus, per visa ilgi iki saknu istepu majonezo (dedu negailedama
), sukeliu i virsu ir susegu, uzsidedu maiseli ant galvos (kad nedziutu majonezas), rankslosti ant virsaus ir palaikau tiek kiek turiu laiko - 10 min - pora valandu 
tada viska isplaunu sampunu, kondicionieriumi.
Patikekit, issiplauna labai lengvai, nelieka nei majonezo kvapo ar riebumo
o plaukai tai po tokios kaukes
p.s. tik nenaudokit pasibaigusio galiojimo majonezo
metus laiko augunau plaukus, nes pries tai buvau trumpai nusikirpusi. Ir kai po tu metu nuejau pas savo kirpeja, kad galiukus pakirpt, tai ji neatsistebejo, kaip man sitaip mazai plaukai nusiuro, o galiuko minimaliai issisakoje buvo
o tuos metus naudojau butent sia kauke

suslapinu plaukus, per visa ilgi iki saknu istepu majonezo (dedu negailedama

tada viska isplaunu sampunu, kondicionieriumi.
Patikekit, issiplauna labai lengvai, nelieka nei majonezo kvapo ar riebumo

p.s. tik nenaudokit pasibaigusio galiojimo majonezo

metus laiko augunau plaukus, nes pries tai buvau trumpai nusikirpusi. Ir kai po tu metu nuejau pas savo kirpeja, kad galiukus pakirpt, tai ji neatsistebejo, kaip man sitaip mazai plaukai nusiuro, o galiuko minimaliai issisakoje buvo

snd nusprendziau pasidaryti kauke su mielemis
ketvirtadalis pakelio mieliu kefyro kokius 3 saukstus. pasildziau ir isipyliau dar 5 lasus rozmarino EA.pasedejau kokia 3 h nes daugiau nebeistveriau kvapelis nuo mieliu
issiplovus rezultatas man visai patiko.plaukai svelnus minksti bet kvapas mieliu vis vien isliko ir gan stiprus
tikiuosi isdziuvus plaukams nesmirdesiu raugu

Bandžiau ir aš kaukę su mielėm ir pienu bei šlakeliu alyvuogių aliejaus. Kvapas neišgasdino, nors mielių sunaudojau daugiau
Jautėsi kaip šilo galva kauke užtepta. Kai palaikiusi pora valandų susiruošiau išplauti, galvojau, kad neįveiksiu pamačiusi į kokią nepajudinamą masę sukietėjo plaukai
Bet išsiplovė lengvai. Kažkiek švelnesni, malonesni plaukai po vieno karto. Sako, kad reguliariai darantis ši kaukė skatina augimą (reiktų tepti ir šaknis, žinoma).

pasidariau pienas+trinys+medus+ricinos aliejus,ziuresim kas gausis
baltyma ant veido dar tai jau visas komplektas
tik va klausimas iskilo,o jus kai nuplaunat kaukes ir sampunu perplaunat galva kondicionieriu ar balzama dar naudojat papildomai?

Taip, aš naudoju dar ir papildomai

o as papildomai tik plauku galiukus patepu serumu ir viskas

O aš sugalvojau išbandyt avokado ir kokosų pieno kaukę. Gal kas esat daręsi?

QUOTE(Victorious @ 2010 05 18, 18:25)
T.p. pirktinio is parduotuves kokoso piena naudosi ar cia kazkas kito?
Kokosu alieju esu bandziusi, pieno tikrai ne

QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 19:28)
T.p. pirktinio is parduotuves kokoso piena naudosi ar cia kazkas kito?
bet idomus variantas 

Taip, jau ir kokosą turiu

Čia radau šitą receptą: http://moterims.bals...e_plauku_kaukes