Tikrai idomu pamegink, parasysi atsiliepimus. Gal pienas bus dar geresnis atradimas nei aliejus (nors ir pastarojo poveikis man ), siaip tikrai naujiena, o kas galetu pabloginti situacija tikrai nera arba bus gerai, arba nieko
Dar i tema, kas mane domina-ar naturalu jogurta kasnors naudojate plauku kaukems? Vis pamirsu labiau apie ji pasidometi
Na leksiu ir as dar siandien isigyti manau, turetu ir veido kaukei tikti kogero
Nesu pirkusi niekad, kokie jie ten buna, gal vieni geresni, kiti blogesni? Talpa, kainos (jei atsimeni)?
Na leksiu ir as dar siandien isigyti manau, turetu ir veido kaukei tikti kogero Nesu pirkusi niekad, kokie jie ten buna, gal vieni geresni, kiti blogesni? Talpa, kainos (jei atsimeni)?
Aš esu pirkus "BIOS" ("Pieno žvaigždžių" lyg) natūralų jogurtą ir naudojusi jį tiek veido, tiek plaukų kaukėms
Sveikutes, as labiausiai megstu darytis kaukes su tokiu misiniu: vaistazoliu aliejus, greipfrutu sultys ir konjako saukstas. Sia kauke idealiausia palaikyti nakciai. Po to perplaunu su sampunu. Jau metus nebenaudoju nei kondicienieriaus, nei balzamo plaukams. Vietoj to perplaunu plaukus su zoliu nuoviru. Plaukai tampa nuostabus, sveiki ir zvilgantys.
As ji pati pasigaminu is vaistazoliu, nes darau ajurvedinius masazus su juo .
Kai nesigamindavau aliejaus, naudodavau Baboshkos Agafijos alieju plaukams. Papildyta:
P.s. Pasildytas aliejus geriau isisavina tiek i galvos, tiek i kuno oda.
As ji pati pasigaminu is vaistazoliu, nes darau ajurvedinius masazus su juo .
Kai nesigamindavau aliejaus, naudodavau Baboshkos Agafijos alieju plaukams. Papildyta:
P.s. Pasildytas aliejus geriau isisavina tiek i galvos, tiek i kuno oda.
Įtariu, kad zoleles uzpilamos tinkamu plaukams aliejumi gal alyvuogiu/migdolu ir laikoma tamsoje apie savaite, paskui reikia prakosti, ir gausis zoleliu aliejus. kazkur girdejau kazka panasaus Galiu klysti