Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Victorious @ 2010 05 18, 18:33)
Taip, jau ir kokosą turiu biggrin.gif
Čia radau šitą receptą: http://moterims.bals...e_plauku_kaukes

Tikrai idomu drinks_cheers.gif pamegink, parasysi atsiliepimus. Gal pienas bus dar geresnis atradimas nei aliejus (nors ir pastarojo poveikis man thumbup.gif ), siaip tikrai naujiena, o kas galetu pabloginti situacija tikrai nera schmoll.gif arba bus gerai, arba nieko biggrin.gif

Dar i tema, kas mane domina-ar naturalu jogurta kasnors naudojate plauku kaukems? Vis pamirsu labiau apie ji pasidometi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 gegužės 2010 - 17:59
QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 19:58)
Dar i tema, kas mane domina-ar naturalu jogurta kasnors naudojate plauku kaukems? Vis pamirsu labiau apie ji pasidometi g.gif

Esu naudojusi ir man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 18, 19:10)
Esu naudojusi ir man patiko smile.gif

Na leksiu ir as dar siandien isigyti manau, turetu ir veido kaukei tikti kogero g.gif
Nesu pirkusi niekad, kokie jie ten buna, gal vieni geresni, kiti blogesni? Talpa, kainos (jei atsimeni)?
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 05 18, 20:26)
Na leksiu ir as dar siandien isigyti manau, turetu ir veido kaukei tikti kogero g.gif
Nesu pirkusi niekad, kokie jie ten buna, gal vieni geresni, kiti blogesni? Talpa, kainos (jei atsimeni)?

Aš esu pirkus "BIOS" ("Pieno žvaigždžių" lyg) natūralų jogurtą ir naudojusi jį tiek veido, tiek plaukų kaukėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 gegužės 2010 - 18:38
Del kokoso pieno norejau Mamyciu paklausti - perkat visa kokosa ir tada is jo pilat piena ar tiks ir kokosu pienas "is bonkutes"?
Atsakyti
Sveikutes,
as labiausiai megstu darytis kaukes su tokiu misiniu:
vaistazoliu aliejus, greipfrutu sultys ir konjako saukstas.
Sia kauke idealiausia palaikyti nakciai. Po to perplaunu su sampunu.
Jau metus nebenaudoju nei kondicienieriaus, nei balzamo plaukams. Vietoj to perplaunu plaukus su zoliu nuoviru. Plaukai tampa nuostabus, sveiki ir zvilgantys.
Atsakyti
Kas per vaistazoliu aliejus ? kazkas tokio kaip aliejaus uzpiltine, ar perkate jau gatava ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 20, 12:55)
Kas per vaistazoliu aliejus ? kazkas tokio kaip aliejaus uzpiltine, ar perkate jau gatava ?

As ji pati pasigaminu is vaistazoliu, nes darau ajurvedinius masazus su juo wink.gif.
Kai nesigamindavau aliejaus, naudodavau Baboshkos Agafijos alieju plaukams.
Papildyta:
P.s. Pasildytas aliejus geriau isisavina tiek i galvos, tiek i kuno oda.
Atsakyti
QUOTE(Monikiukass @ 2010 05 20, 12:05)
As ji pati pasigaminu is vaistazoliu, nes darau ajurvedinius masazus su juo wink.gif.
Kai nesigamindavau aliejaus, naudodavau Baboshkos Agafijos alieju plaukams.
Papildyta:
P.s. Pasildytas aliejus geriau isisavina tiek i galvos, tiek i kuno oda.

O is kokiu vaistazoliu darote ? bigsmile.gif as bandziau tik ramuneliu alieju daryti, gavosi labai aromatingas, odai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 05 20, 15:41)
O is kokiu vaistazoliu darote ?  bigsmile.gif  as bandziau tik ramuneliu alieju daryti, gavosi labai aromatingas, odai patiko thumbup.gif

Gaminu ivairiausius vaistazoliu misinius, i kuriuos dedu dilgeles, raudonelius, ciobrelius, jonazoles, berzu lapus, ramuneles, levandas, zemuogiu lapus, jazminu ziedus ir t.t.smile.gif
Atsakyti
o kaip pasigamint ta alieju blush2.gif na vaistazoles ar panasiai ir kuom uzpilt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 05 21, 07:13)
o kaip pasigamint ta alieju blush2.gif  na vaistazoles ar panasiai ir kuom uzpilt? 4u.gif

Įtariu, kad zoleles uzpilamos tinkamu plaukams aliejumi g.gif gal alyvuogiu/migdolu ir laikoma tamsoje apie savaite, paskui reikia prakosti, ir gausis zoleliu aliejus. kazkur girdejau kazka panasaus biggrin.gif Galiu klysti ax.gif
Atsakyti