Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

na papasakok kaip tu jau ja apskundei? bigsmile.gif

o kaip reikia kaitinti kojas su druska? unsure.gif

as ziuriu kad mane kamuoja sloga labai tai nuo rytojaus iki pirmadienio einu atostogu blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 19, 14:58)
na papasakok kaip tu jau ja apskundei?  bigsmile.gif

o kaip reikia kaitinti kojas su druska?  unsure.gif

as ziuriu kad mane kamuoja sloga labai tai nuo rytojaus iki pirmadienio einu atostogu  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Labas! mirksiukas.gif 4u.gif Oi, veliau papasakosiu, kaip as apskundziau lotuliukas.gif Dabar begsiu ir darbo birza, tai skubu, skubu nestuke.gif Iki susirasymo 4u.gif nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 19, 13:58)

o kaip reikia kaitinti kojas su druska?  unsure.gif

as ziuriu kad mane kamuoja sloga labai tai nuo rytojaus iki pirmadienio einu atostogu  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

na paprastai valgomaja druska ipili i vonyte kurioje kojas sildyt ruosies ir vandens pripili ne verdanncio bet ir ne drungno ir ikisi kojas pabuna jos ten kol atsala vanduo nusausini ir dar perpiplauni su paprastu vandeniu nes druskuotos kojos bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 19, 14:25)
na paprastai valgomaja druska  ipili i vonyte kurioje kojas sildyt ruosies ir vandens pripili ne verdanncio bet ir ne drungno ir ikisi kojas pabuna jos ten kol atsala vanduo nusausini ir dar perpiplauni su paprastu vandeniu nes druskuotos kojos bus blush2.gif

o nestuke.gif galima kaitinti kojytes? nes esu girdejus kad nepatariama g.gif
Atsakyti
O druskos tirpala daryti stipru? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes mirksiukas.gif 4u.gif

atejau paziuret kaip laikotes?siandien ziuriu visai nedaug prikalbejot lotuliukas.gif

as tai po egzo ir po paskaitu, kazkokia pavargus siandien jauciuos ir miego labai noriu, tai pavalgiau katik ir eisiu tuoj pamiegot valandike blush2.gif tada eisiu ruostis rytojaus egzui ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mamkos mirksiukas.gif 4u.gif
na ir prikalbejot jus per savaitgali, tik dabar perskaiciau doh.gif
Gal kuri nors nesete darbdaviui pazyma apie nestuma? Mano dirike uzsimane tos pazymos, o gine nesupranta kokios pazymos ji nori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 13:59)
Sveikos, mamkos  mirksiukas.gif  4u.gif
na ir prikalbejot jus per savaitgali, tik dabar perskaiciau  doh.gif
Gal kuri nors nesete darbdaviui pazyma apie nestuma? Mano dirike uzsimane tos pazymos, o gine nesupranta kokios pazymos ji nori... g.gif

as turiu ta pazyma, tik nepadavus esu. pasakyk ginei kad duotu pazyma, kurioj butu parasyta, kad nestumas tiek ir tiek savaiciu. data. gydytopjo antspaudas. ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 12:59)

Nesiau as i darba pazymai kai man buvo 12 savaiciu mirksiukas.gif nesuprantu kaip tavo gine nesupranta ko tu is jos nori,pasakyk kad reikia pazymos i darboviete kad esi nescia tiek ir tiek laiko mirksiukas.gif Pas mane pazymoje buvo parasyta "nestumas 12 savaiciu" pazyma isduota paciai prasant ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 14:59)

nu mano iskart gine suprato. Sako i darba ? sakau jo. Ir parase pazyma, kad nestumas 11 sav ir 5 dienos smile.gif na tuo momentu buvo, bet man jos neprireike rodyti smile.gif
Atsakyti
As irgi darbovieteje pristaciau pazyma kai buvo 12 sav., nors is manes jos nereikalavo smile.gif
o sia pazyma gali israsyti tiek ginekologe, tiek seimos gydytoja. Ir kaip jau merginos minejo, joje tik irasoma inf. apie tai kokio laiko nestumas ir viskas smile.gif
zinoma pazyma turi buti su gydytojo antspaudu smile.gif

P.S. labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2009 10 19, 15:13)
As irgi darbovieteje pristaciau pazyma kai buvo 12 sav., nors is manes jos nereikalavo smile.gif
o sia pazyma gali israsyti tiek ginekologe, tiek seimos gydytoja. Ir kaip jau merginos minejo, joje tik irasoma inf. apie tai kokio laiko nestumas ir viskas smile.gif
zinoma pazyma turi buti su gydytojo antspaudu smile.gif

P.S. labas visoms  4u.gif

p.s labas lotuliukas.gif
Atsakyti