QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 19, 18:32)
As ir vel cia

Na ir sutapk taip, siandien mes abidbi su MartaP buvome darbo birzoje

Idomu, kam reikia, kad israsytu is birzos? Kokia ten tvarka
Siandien pasiklausiau savo konsultantes birzoje, ar man eina stazas motinystes pasalpai gauti. Tai pasake, kad taip, 50%

Tai kilo klausimas, ar paskui reikes is ju kokios pazymos, kad buvau registruota birzoje, tai atsake, kad nereikia

Valio! Gal kam nors pravers si informacija

Tik man idomu, ka reiskia tie 50%

Zinokite, paskutiniu metu esu tokia isssiblaskiusi, kad sakes

Jau pykstu ant saves

Na supranti, man pritruko darbo stazo, todel jokios bedarbio pasalpos negavau, o dabar kadangi nescia esu, tai skaitosi kad esu nedarbinga, tai nera prasmes but uzsiregistravusiai toj birzoj, todel ir issiregistravau

gal db aiskiau?
Papildyta:
QUOTE(rabrasa @ 2009 10 19, 18:52)
labas vakaras mergaites,
kas dabar pas mus tvarko sarasiuka?
mes cia truputi po echoskopijos, ir panasu kad musu nujauciama rausva neziniuke, galima jau drasiau nuspalvinti rozine spalva
taip taip
kuriai man cia dabar parasyt gal i az, kad nepasimestu?
O, geras, tai didziuliai sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(artisteee @ 2009 10 19, 18:49)
na va, grizau is kirpyklos, pasigrazinau, pasikirpau kirpcius, pasidaziau plaukus
Man gal ir kvailokas klausimas iskilo, bet man idomu kaip kitoms buna, kuriu nestumas jau didesnis.. Ar Jums buna taip, kad pasysiojus kuri laika skauda pilva kaip per mmm? Man paskutiniu metu beveik po kiekvieno pasysiojimo skauda, ir nezinau ar cia taip turi buti
Na zinok,man tai kartais skauda pilvo apacia kaip per mmm, bet taip nebuvo, kad pasisiojimo skaudetu..
Papildyta:
Ir is viso, merginos, man kazkaip labai skauda db pilvo apacia...............nesuprantu kas cia darosi................