Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

sveikutes 4u.gif
tik dabar jungiuos prie jusu su pietukais essen.gif
siandien nuo ryto veiksme, lekiau i baseina nuo 9, paskui i parduotuves sio to, podruske aplankaiu ir dabar tik parsiradau namuciu smile.gif alkanaaaaaaaaaaaaaa kaip zveris doh.gif smile.gif
O uz valandzikes danu mokykla laukia doh.gif , vaje, kaip gerai buvo praeita savaite-atostogos rolleyes.gif bet gerai, nes tokios veiklos seniai neapturejau, baigiu visus sonus nusedet namie mirksiukas.gif
P.S.vakare jauciu krisiu kaip lapas... thumbup.gif
Atsakyti
o as dziaugiuosi kad jau tuoj begsiu namuciu i lovyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 10 19, 16:01)
as turiu ta pazyma, tik nepadavus esu. pasakyk ginei kad duotu pazyma, kurioj butu parasyta, kad nestumas tiek ir tiek savaiciu. data. gydytopjo antspaudas. ir viskas  4u.gif

pazyma rasoma ant paprasto lapo ar ant kokios tai formos?
Kazkokia keista mano gine tuo klausimu, sako pirmakart girdziu kad darbdavys pazymos prasytu ir neuztektu zodinio pasakymo... doh.gif
Atsakyti
labadienis visoms 4u.gif

kas dirbat ar mokotes - geru mokslu ir darbu, nors turbut darbai siandien jau i pabaiga biggrin.gif

kas sergat - greiciau sveikit... thumbup.gif

siand ryte atsikelus pajutau, kad visa panose pusleliuota doh.gif ... pries kelias savaites lupa buvo nuseta - sugijo, dabar po nosim isitaise cool.gif ech...tai sedziu ir laukiu...kol sugis...

ir kraunuosi lagaminus i lietuva, bet turbut ten dar kokia bacila manes laukia, nes orai lyg ir ne kokie doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 17:17)
Kazkokia keista mano gine tuo klausimu, sako pirmakart girdziu kad darbdavys pazymos prasytu ir neuztektu zodinio pasakymo... doh.gif

na maniske tai tikrai buvo ant poliklinikos lapelio, na ant tokio popieriaus kaip receptus raso lotuliukas.gif (dydzio kaip puse A4 formato)
bet kazkaip nepamenu ar ten buvo uzrasyta pazyma apie nestuma ar kazkas pan.
bet keista tavo ta daktare ... g.gif kiek jinai laiko dirba ? gal tu jos pirmoji paciente nestuke ? g.gif
paprasyk tuomet savo seimos daktares jeigu jau ginei tiek problemu sukelia pazymos israsymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 16:17)

na ji man parase ant formos 027/a pazyma apie nestuma (paziurejau ant pazymos pavadinimas "israsas is medicininiu dokumentu" forma 027/a kampe parasyta). Kazi gine jau nezino ant ko turi pazyma rasyti gydytojai? g.gif pazyma turi buti su gydancios istaigos antspaudu ir su gydytojo antspaudu bei parasu. Tokia pazyma gali israsyti ir seimos gydytojas jeigu jau gine nezino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 19 spalio 2009 - 15:26
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 19, 17:24)
na ji man parase ant formos 027/a pazyma apie nestuma. Kazi gine jau nezino ant ko turi pazyma rasyti gydytojai? pazyma turi buti su gydancios istaigos antspaudu ir su gydytojo antspaudu bei parasu. Tokia pazyma gali israsyti ir seimos gydytojas jeigu jau gine nezino smile.gif

Dirba ji jau metu metus, bet pasirodo as pirmoji uzsimaniau tokios pazymos...siaubas doh.gif tikiuosi ryt ji supras ko as noriu g.gif
Dekui uz patarimus ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva 87: 19 spalio 2009 - 15:28
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 10 19, 16:27)
Dirba ji jau metu metus, bet pasirodo as pirmoji uzsimaniau tokios pazymos...siaubas doh.gif tikiuosi ryt ji supras ko as noriu  g.gif
Dekui uz patarimus ir pagalba  4u.gif

tai sakyk grasina mane atleisti ir reikia nunesti pazyma, nes zodziu netiki. Sakyk tegu pasiklausia kolegu ant ko rasyt jei jau nezino biggrin.gif
Atsakyti
Labukas dar karteli vioms 4u.gif
As va katik gryzau is miesto, buvau darbo birzoj, isregistravo mane, ir ligoniu kasose buvau, kad irasytu i privalomajo sveikatos draudimo iskaita ax.gif

O del tos pazymos, tai as irgi sokiruota, kad gine nezino kas cia per pazyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaP @ 2009 10 19, 18:01)
Labukas dar karteli vioms 4u.gif
As va katik gryzau is miesto, buvau darbo birzoj, isregistravo mane, ir ligoniu kasose buvau, kad irasytu i privalomajo sveikatos draudimo iskaita ax.gif

O del tos pazymos, tai as irgi sokiruota, kad gine nezino kas cia per pazyma doh.gif

As ir vel cia lotuliukas.gif Na ir sutapk taip, siandien mes abidbi su MartaP buvome darbo birzoje thumbup.gif Idomu, kam reikia, kad israsytu is birzos? Kokia ten tvarka g.gif
Siandien pasiklausiau savo konsultantes birzoje, ar man eina stazas motinystes pasalpai gauti. Tai pasake, kad taip, 50% thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai kilo klausimas, ar paskui reikes is ju kokios pazymos, kad buvau registruota birzoje, tai atsake, kad nereikia thumbup.gif Valio! Gal kam nors pravers si informacija g.gif Tik man idomu, ka reiskia tie 50% g.gif g.gif Zinokite, paskutiniu metu esu tokia isssiblaskiusi, kad sakes doh.gif Jau pykstu ant saves blush2.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 19, 14:50)
O druskos tirpala daryti stipru?  ax.gif  4u.gif

ne na normaliai kad austusi surumas ir tiek... 4u.gif

na man sake geriau jau pasikaitinti trupuruka kojytes aisku su saiku bet ne tabletes gert... wub.gif

per B darbus negaliu cia prisest normliai doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padruske22: 19 spalio 2009 - 16:37
Fabula, taigi va kaip pasiskundziau impulsui ax.gif Ju www yra atsiliepimu ir skundu skiltis, tai as ir nutariau pasisakyti ax.gif Gal atsimeni, kai sakiau, jog eisiu i impulsa issiaiskinti kas po kiek ir kur. Tai nuejusi negavau jokios normalios informacijos, kazkokia jauna pana flirtavo su bachurais, o as jai kaip ir trukdziau. Nesu pacanke, todel man josios toks elgesys labai nepatiko new_russian.gif Taigi nutariau parasyti, kas ten ir kaip buvo, tegul daro isvadas, nes tokios konsultantes atbaido klientus doh.gif Va, tai gavau is impuls atsiprasyma ir praso, kad prisiminciau, kuria diena pas juos buvau ir mazdaug kelinta valanda g.gif Vat ir suku galva, kada, zinau kuria savaite buvau, bet dienos ir valandos nesuseku g.gif doh.gif Ot pridariau merginai is impulso nemalonumu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bremenomuzikante: 19 spalio 2009 - 16:38