Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 20, 13:59)
tai dekis i viena dideli lagamina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As kalbejau su MB, tai sake nezinau, bet geriau gal pabus per saremius, o tai paskui bus man su juo bedos, nes pradeda gailiom akim ziureti ir tiek, o mane tas pradeda nervuoti  biggrin.gif
nu pirmas gimdymas paprastai buna sunkiausias, tai sudalyvauja, tai po to nieko nenori jauciu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif As isivaizduoju!!! lotuliukas.gif Manasis tai pradeda lakstyti pirmyn, atgal, viska tvarkyti, aisku, stengiasi, bet tas lakstymas it pasiutes, tai isveda mane is proto. Jei taip per gimdyma, tai matyt neistversiu ir aplosiu doh.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 10 20, 13:10)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif teks kurti nauja tema, antras nestumas biggrin.gif

ale sarasa tai ta pati kelsim smile.gif bus kai dabar pirmame puslapyje mamyciu sarasas, tai idesim sarasa ka veztis i ligonine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 10 20, 14:08)
jei dabar vaziuociau gimdyti daug maziau visko deciausi, bet jauciu kai antra gimdysiu viskas bus pasimirse ir vel prisikrausiu visko ko nereikia biggrin.gif
Papildyta:

Saremius kenciau 13 val, o pats stumimas tai turbut maximum 10min ax.gif
Aciu  4u.gif

Na nieko sau, stumimas tik 10 min. ploja.gif 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 20, 13:00)
na nescioms tik 1 ar 2 echo per visa nestuma yra nemokami, o daugiau kiti mokami. O cia kada ta rinkini tau sake reikia tureti ?

kai gimdyt vaziuosiu, nes sake net siulus ir adatas... bet cia gimdyves snekejo, o gine nieko neske, tai nusprenziau jus paklaust blush2.gif gal kuri nors susidure
Atsakyti
Liaba diena mamytes busimos ir esamos mirksiukas.gif

Jau keli zmones sake, kad pilvas pas mane pasmukes, o sako kai pasmunka pilvas tai lieka tik trys savaites iki gimdymo ax.gif tai va jau spalio pabaigoj kaip ir tos trys savaites turetu buti praeja, ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 20, 13:15)
Na nieko sau, stumimas tik 10 min. ploja.gif  4u.gif  notworthy.gif

tai visa ir esme kad atsidarytu gimdos kaklelis, o paskui isstumti, tai juokias mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bet kiek mamyciu su leliukais mes tuoj turesime!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 10 20, 13:01)
* blink.gif jau trumpeja kaklelis? tai manau kad nesulauksi galo, anksciau savo angeliuka supuosi thumbup.gif
**kiekvienoj ligoninej skirtingai.. Siauliuose nereikejo ax.gif pasidomek, nes paskui nusipirksi ir gali net neprireikti doh.gif taip as vaziuodama gimdyti visko prisipirkau, o puses ir nereikejo doh.gif

Kaklelis sake 30mm, sake dar ne kritine riba, bet jau negerai. Berods kritine 25mm doh.gif Na mums dar per anksti, nors kokias 6 savaites dar pavaiksciot, kad kvepavimas susireguliuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2009 10 20, 13:17)
kai gimdyt vaziuosiu, nes sake net siulus ir adatas... bet cia gimdyves snekejo, o gine nieko neske, tai nusprenziau jus paklaust  blush2.gif  gal kuri nors susidure

tai tu su kokia gydytoja tarsies del gimdymo? jei su savo gine, tai paklausk tiesiai sviesiai. Arba ir siaip paklausk. Sakyk buvau ligonineje ir tokias kalbas girdejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 20, 14:18)
tai visa ir esme kad atsidarytu gimdos kaklelis, o paskui isstumti, tai juokias  mirksiukas.gif

stupid.gif ale kokia as neismanele sioje srityje doh.gif doh.gif doh.gif As cia kaip tik isivaizduoju, kaip cia sunku stumti, kad tas lelius nenori listi, viskas plysta, o pasirodo ne cia beda... mastau.gif Zodziu, jauciuosi durnai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smille_for_you @ 2009 10 20, 12:54)
Ai galvojom kad apendicitas, bet lig ir ne, tai laike ir ziurejo smile.gif  skausmas praejo, tyrimai geri. sake gimdos kaklelis sutrumpejo sad.gif bet nedaug. Vat.

na del kakelio nesijaudink, man 23 sav. buvo iki 2,8 cm sutrumpejes, keturias dienas su lasalinem praleidau, tai atstate iki 4,2. Dabar pries gera savaite buvo 3,1 cm. Ir minsteja ir trumpeja, bet dar vaikstau lotuliukas.gif

QUOTE(totti @ 2009 10 20, 12:59)
pamacius is karto issiskiria :)vis pravaziuodama pasigroziu smile.gif
Laba laba smile.gif

labai dekui blush2.gif pas mane joms labai tinkama aplinka augimui, tai auga puikiai visos, kartais net sakos luzta nuo ziedu blush2.gif
Atsakyti
Vai2lia sveika prisijungusi...silciausi linkejimai jums su Rokuciu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
...Kaip jus laikotes, augat, stiprejat...jau greit ir menesiuka turesit... thumbup.gif wub.gif

...koks tavo pipiriukas jau paauges, grazutis briunetas... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Božen@: 20 spalio 2009 - 12:27