Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas - 13 dalis

QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 20, 14:19)
Na bet kiek mamyciu su leliukais mes tuoj turesime!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artisteee @ 2009 10 20, 13:21)
na del kakelio nesijaudink, man 23 sav. buvo iki 2,8 cm sutrumpejes, keturias dienas su lasalinem praleidau, tai atstate iki 4,2. Dabar pries gera savaite buvo 3,1 cm. Ir minsteja ir trumpeja, bet dar vaikstau  lotuliukas.gif

karsta.gif net palengvejo, nes jau buvau issigandus aciuks.gif Aciukas
Papildyta:
Gerai mergaites, Laikykites! smile.gif Einam mes pakaituko, nes po pietu priklauso nestuke.gif
Geros likusios dieneles !!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Krapstausi miestan reikalu tvarkyti, reikia iki darbo dar nueiti, tai jau itariu, kad grizusi jusu naujuose namuciuose ieskosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 20, 13:21)
stupid.gif ale kokia as neismanele sioje srityje doh.gif  doh.gif  doh.gif As cia kaip tik isivaizduoju, kaip cia sunku stumti, kad tas lelius nenori listi, viskas plysta, o pasirodo ne cia beda... mastau.gif Zodziu, jauciuosi durnai blush2.gif

na kaip sakoma gyveni ir mokais mirksiukas.gif tai ir plysta del to kad kaklelis normaliai neatsidaro

QUOTE(artisteee @ 2009 10 20, 13:37)
Krapstausi miestan reikalu tvarkyti, reikia iki darbo dar nueiti, tai jau itariu, kad grizusi jusu naujuose namuciuose ieskosiu  smile.gif

varyk varyk. Pripliurpsim kad nespetum skaityti ir atsakineti tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutia @ 2009 10 20, 13:18)
Liaba diena mamytes busimos ir esamos  mirksiukas.gif

Jau keli zmones sake, kad pilvas pas mane pasmukes, o sako kai pasmunka pilvas tai lieka tik trys savaites iki gimdymo  ax.gif  tai va jau spalio pabaigoj kaip ir tos trys savaites turetu buti praeja, ziuresim kaip cia bus  smile.gif

nu jeigu tai teisybe, tai tureciau ant dienu jau buti smile.gif pas mane pilvas jau nusileides apie pora savaiciu g.gif
Papildyta:
[quote=Apelsinka,2009 10 20, 13:42]
na kaip sakoma gyveni ir mokais mirksiukas.gif tai ir plysta del to kad kaklelis normaliai neatsidaro

o man atrodo, kad plysimas priklauso nuo stumimo g.gif bet kas ten zino mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=totti,2009 10 20, 13:55]
nu jeigu tai teisybe, tai tureciau ant dienu jau buti smile.gif pas mane pilvas jau nusileides apie pora savaiciu g.gif
Papildyta:
[quote=Apelsinka,2009 10 20, 13:42]

o man atrodo, kad plysimas priklauso nuo stumimo g.gif bet kas ten zino mirksiukas.gif
[/quote]

tai jei vaikas didelis tai gali ir stumiant plysti
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 20, 11:40)
Taip is anksciau reikejo uzsirasyti? g.gif Ar i kazkokius mokamus zadi eiti? Jei taip is anksto reikia uzsirasineti, tai man irgi negalima snausti g.gif
O del daiktu saugojimo tai tikrai, pravers pagalba thumbup.gif  drinks_cheers.gif Nors as mieliau sutikciau, kad vyras mane saugotu wub.gif Dar galvojame, ar jis dalyvaus gimdyme, ar ne mastau.gif As noreciau, kad dalyvautu, bet labai nenoriu, kad ten visas ,,grozybes" tas matytu. Sako, vaizdas ne is maloniausiuju g.gif Kaip tu, fabula, ar su vyru zadate gimdyti, ar be? Is viso, merginos, kokia jusu nuomone siuo klausimu?

aš tai uzsirasiau i ta centra kazkoki kur ausros vartu gatveje, jau spejau pamirsti doh.gif paskui paieskosiu kontakto blush2.gif o seip jo jeigu nori tai nesnausk uzsirasyk. Ten kazkur apie 8 paskaitos ir uz visa ta cikla prasoma 100lt. O tie zindymo kursai kur vasari tai irgi kazkur 8paskaitos ir irgi prasoma 100lt. smile.gif O del vyro dalyvavimo tai nezinau kaip jis nores... bet iki isvezimo gimdyti tures buti sale, o paskui gali ir koridoriuje pasedeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 10 20, 13:59)
tai jei vaikas didelis tai gali ir stumiant plysti

nu taip, priklauso ir nuo vaiko ax.gif

tai kur db visos issibegiojo ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2009 10 20, 15:03)
aš tai uzsirasiau i ta centra kazkoki kur ausros vartu gatveje, jau spejau pamirsti  doh.gif paskui paieskosiu kontakto  blush2.gif  o seip jo jeigu nori tai nesnausk uzsirasyk. Ten kazkur apie 8 paskaitos ir uz visa ta cikla prasoma 100lt. O tie zindymo kursai kur vasari tai irgi kazkur 8paskaitos ir irgi prasoma 100lt.  smile.gif  O del vyro dalyvavimo tai nezinau kaip jis nores... bet iki isvezimo gimdyti tures buti sale, o paskui gali ir koridoriuje pasedeti  biggrin.gif

Manau, kad zinau, kas ten per centras prie Ausros vartu. Ten su vyru turejome klausytis priesvedybiniu paskaitu, tai speju, kad ten pat g.gif Visai nieko kaina! Jei tikrai geri kursai, tai ir negaila. Kol kas planuoju nueiti i paskaita kur poliklinikoje ir raudonojo kryziaus ligonineje. Tik vat nezinau, kada ta geriausiai daryti. g.gif Na kol kas tai yra per anksti, bet ir tempti iki 40 savaites nesinori doh.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(totti @ 2009 10 20, 15:05)
nu taip, priklauso ir nuo vaiko  ax.gif

tai kur db visos issibegiojo ?  blink.gif

Matyt pietauja lotuliukas.gif essen.gif Reikia gi nors karta per diena pavalgyti blink.gif lotuliukas.gif As tai valgydama skaiciau SM, ale taip nesveika. Dabar sedziu virskinu laiminga ax.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Vai2lia sveika sugryzusi 4u.gif Gal kai turesi laiko papasakosi mums savo gimdymo istorija blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bremenomuzikante @ 2009 10 20, 14:12)
Manau, kad zinau, kas ten per centras prie Ausros vartu. Ten su vyru turejome klausytis priesvedybiniu paskaitu, tai speju, kad ten pat g.gif Visai nieko kaina! Jei tikrai geri kursai, tai ir negaila. Kol kas planuoju nueiti i paskaita kur poliklinikoje ir raudonojo kryziaus ligonineje. Tik vat nezinau, kada ta geriausiai daryti. g.gif Na kol  kas tai yra per anksti, bet ir tempti iki 40 savaites nesinori doh.gif  nestuke.gif
Papildyta:
Matyt pietauja lotuliukas.gif  essen.gif Reikia gi nors karta per diena pavalgyti blink.gif  lotuliukas.gif As tai valgydama skaiciau SM, ale taip nesveika. Dabar sedziu virskinu laiminga  ax.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif

tai jau turbut, as va pakirtau trintu braskiu uogiene smile.gif mmmmmmmmmm..... beprotiskai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 10 20, 15:18)
tai jau turbut, as va pakirtau trintu braskiu uogiene smile.gif mmmmmmmmmm..... beprotiskai skanu smile.gif

Baik cia dabar gundyti zmones doh.gif As va su arbata prie kompo ir sausainiais, irgi ko tai traukia prie saldaus g.gif lotuliukas.gif O pietums valgiau raugintu kopustu, nu skoniai dabar pas mane kaip pas tikra nesciaja blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti