QUOTE(mazyyle @ 2009 10 20, 14:15)
Vai2lia sveika sugryzusi

Gal kai turesi laiko papasakosi mums savo gimdymo istorija
jeigu ka ta istorija buvo kazkurioje praeitoje temoje
QUOTE(mazyyle @ 2009 10 20, 14:26)
Oj pas mane su skoniais irgi panasiai,cia rugstaus privalgau cia jau saldaus norisi
o as pvz jokiu keistu noru nepastebejau. Nu nebent paskutinemis dienomis ant saldaus traukia, o pries tai net negaledavau pagalvoti

vakar vyrui parasiau sms kad noriu gaivaus pyrago (as turejau galvoje su vaisiais, bet kai vyrams neiaiskini, tai nesupranta), tai jis parnese 3 rusiu. Sako "nezinojau koks yra gaivus"
QUOTE(mažoni @ 2009 10 20, 14:35)
sveikos!

seniai girdėtos, bet vis dar tokios pat plepės..

bet labiausiai, tai juokiausi, kai apie mėsą kalbėjom.. pirma paklausė, ar ją valgau. Sakau "taip". Tada sako, reikia raudoną mėsą valgyt - tipo jautieną ir pan. Aš sakau "taip, taip, valgom". Taip pasižiūrėjo.. sako: "su mama gyveni?". Sakau, kad ne.. o ji kaip užrėkė: "Tai nevalgai!" ;]]] teko dar įnirtingiau įrodynėt, kad vis dėl to net ir negyvendama su mama, aš jautieną valgau..

)))
o jum ginė daug nedavė nurodymų dėl mitybos..??
Nu duoda, tipo jei ne su mama gyveni, tai mesos nevalgai ?

as jau nuo 18 metu ne su tevais gyvenu, bet mesos valgau. Numirtu mano vyras be mesos

O siaip man gine del maisto nieko nesake, tik del buvimo prirukytoje aplinkoje pamoke pirma karta, kad tipo negalima ir kad ziurek ka darai