Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nebrangiai susikurti tobulas Kalėdas?

Šiandien Cento parduotuvėje nusipirkau štai tokią Kalėdinę žvakidę, man labai patiko, o kainavo 6,99 lygtais biggrin.gif, planuoju dar tokias kelias nusipirkt, nes labai jau mielos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2009 10 19, 19:41)
Šiandien Cento parduotuvėje nusipirkau štai tokią Kalėdinę žvakidę, man labai patiko, o kainavo 6,99 lygtais  biggrin.gif, planuoju dar tokias kelias nusipirkt, nes labai jau mielos  4u.gif

O koks jos dydis ? Spalva tik tokia ?
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 10 20, 09:30)
O koks jos dydis ? Spalva tik tokia ?

Spalva tik tokia, man asmeniskai kitokia ir nepatiktu, nes raudona labai sventiskai atrodo smile.gif , na bet cia tik mano nuomone smile.gif , o skresmuo 8 cm, ir aukstis 8 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 20 spalio 2009 - 20:22
QUOTE(kaubojey @ 2009 10 19, 20:41)
Šiandien Cento parduotuvėje nusipirkau štai tokią Kalėdinę žvakidę, man labai patiko, o kainavo 6,99 lygtais  biggrin.gif, planuoju dar tokias kelias nusipirkt, nes labai jau mielos  4u.gif

Labai jauki ir kartu nuotaikinga žvakidė rolleyes.gif , tik nepasakyčiau, kad labai jau pigi, o temoje būtent aktualu, kad nebūtų brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 21 spalio 2009 - 07:26
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 20, 21:57)
Labai jauki ir kartu nuotaikinga žvakidė rolleyes.gif , tik nepasakyčiau, kad labai jau pigi, o temoje būtent aktualu, kad nebūtų brangu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nera pigi,juolab,kad tu zvakiu ne vienos reiketu jei nori sustatyti i kompozicija graziam apsvietimui ax.gif
Atsakyti
pernai visi vieni kitiems dovanojom magnetukus - pagal bendrą susitarimą smile.gif užduotis buvo kuo įdomesnį surasti, kad tik nesikartotų. MB iš komandiruočių tempė biggrin.gif
užpernai mes dovanojom visiem Kalėdinius sveikinimus. pirkom didelius burbulus ant eglutės ir blizgiais rašikliais rašėm linkėjimus. tokia tikra Kalėdinė dovana, kurią kiekvienais metais prisimeni, puošdamas eglutę - va, Jonas sveikatos prieš 2 metus linkėjo.... smile.gif
labai nemėgstu statulėlių, suvenyrų - nes tarkim pas mus namie nėra jokios sekcijos, tai tokio tipo dovanos gulėtų kažkur sukištos giliai giliai.

patiko saldainių medis smile.gif spėju šiais metais palipdyt prisieis smile.gif
o esmė ne kainoj, o kiek į visą tai meilės įdedi. puodai bliūdai ir pan. rakandai - ok, gimtadieniui dar dar, bet Kalėdom norisi kažko šilto ir nesukomercinto.
Atsakyti
Pirmiausiai ačiū mergytėms už tokią temą 4u.gif
Pritariu astaiSL drinks_cheers.gif,taip pat nemėgstu jokių statulėlių ir kitų suvenyrų. Pas mane jau dvi dėžės tokių sukrauta ir pastatytos palėpėje. Mėgstu praktiškas dovanas, niekam tokios nereikalingos, jau geriau būtų padovanoję skanaus šokolado plytelę arba muilo gabalėlį blush2.gif
Dabar turiu visokių bėdelių ir teigiamos mintys į galvą nelenda, bet po poros savaitėlių jau galėsiu ruoštis ir aš Kalėdoms, semtis jūsų patarimų ir dalintis savaisiais wub.gif
Atsakyti
astaSL,kokia gera ideja su eglutes burbulais! thumbup.gif Tikrai pasinaudosiu! O su kokiais dazais reikia rasyti? g.gif Gal cia tie su blizguciais,kur kanceliarinese prekese buna?
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2009 10 21, 10:28)
astaSL,kokia gera ideja su eglutes burbulais! thumbup.gif Tikrai pasinaudosiu! O su kokiais dazais reikia rasyti? g.gif Gal cia tie su blizguciais,kur kanceliarinese prekese buna?

mes rašėm su tokiais blizgančiais rašikliais, tik nereikia labai storo, nes sunku bus rašyti ant burbulo. ir geriau iš pradžių pasibandyti ant kokio paprasto naminio - kokio storio linija, kaip matosi, kokios spalvos reikia.
pirkom sidabrinius ir auksinius. sidabriniai gražiai ant mėlyno, auksiniai - ant pilko, raudono. iš tikro tai kiekvienam individualiai smile.gif gaila neturiu nufotografuotų, bet pernai fainai buvo artimųjų namuose pirmose eilėse ant eglės tuos "savus" burbulus matyti smile.gif
tiesa, rašikliai tie - tokie kaip želiniai. ne tokie schmoll.gif - http://www.grafitas....u_blizgucio.gif - tokius bandėm, sunkiai rašo, bet gal mūsiškiai nekokybiški buvo?
http://www.grafitas....zgus_klijai.gif - bandėm, sudėtinga, nes tepa storai, palinkėjimą suformuoti sunku. tinka nebent kokiai žvaigždutei išpiešt, ornamentui.
ieškojau ir tiksliai tokio neradau... gal vis tik tai buvo markeris blizgus? šiaip pabandykit parduotuvėj papiešti ant celofano - jei piešia ir nenusivalo, tikėtina, kad tiks ir burbului 4u.gif prisimenu tik tiek, kad pirkom maximoj, ir kad vienas rašiklis apie 5 lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
Manu geriausia ieškoti visokių Kalėdinių dekoracijo po Kalėdų, kai būna visokių kalėdinių daikčiukų išpardavimai ir pan. Tada tikrai galima prisipirkti kitiems metams, ir eglučių žaisliukai būna žymiai pigesni... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babiele @ 2009 10 21, 11:46)
Manu geriausia ieškoti visokių Kalėdinių dekoracijo po Kalėdų, kai būna visokių kalėdinių daikčiukų išpardavimai ir pan. Tada tikrai galima prisipirkti kitiems metams, ir eglučių žaisliukai būna žymiai pigesni...  ax.gif

as siais metais,po nauju metu ieskojau taip...tai pastebejimai mano tokie....Dorado ziasliukai,kurie man isties patiko buvo ispirkti ir like nedaug ir nelabai ispudingu..Maximoje anksciau budavo ispardavimas po keleta centu ivairiu niekuciu puosybai,dabar likucius permeta kitiems metams...zodziu nieko gero ir doro negavau g.gif unsure.gif
Atsakyti
g.gif Tobulos kalėdos tokia sakyčiau labai neapibrėžta sąvoka smile.gif

Aš pvz. šiems metams noriu kažką pati pasidaryti toms kalėdoms, nes blizgučių ir žaisliukų pirktinių pilnos dėžė, tai naujų kažkaip nelabai ir būtina pirkti... Vien supermamoj galima rasti n+k idėjų pagal sugebėjimus ir pomėgius smile.gif

Papuošimai:
Nerti/megzti - snaigės, angelai, kojinės ir t.t. - schemų pilna smile.gif Prakartėlę ir tą nusinert galima irnesakyk.gif biggrin.gif

Popierius - karpiniai ar kiti dirbiniai iš popieriaus (vėlgi snaigių, angelų, eglučių, namelių, girliandų ir t.t.)schemų tikrai galima nemažai rasti smile.gif Reikia tik gražaus spalvoto popieriaus (arba dažų, jei pačioms norisi spalvinti kažką), žirkles, klijus (tam tikrais atvejais ir tą kanceliarinį/statybinį "peiliuką smile.gif) turėt. Ir galima pridaryt nuostabių dalykų.

Eglutės - kiekvieną namų kampą galima apstatyt pačių pasidarytom ir papuoštom eglutėm ir plaušo/makaronų/eglės ar pušies šakelių/medžio šakelių ar dar bet ko, kas po ranka papuola smile.gif

Žaisliukai - galima padaryti iš įvairių medžiagų, pvz. iš miltų-druskos-vandens tešlos suformuojant žaisliuką (forma - fantazijos reikalas - gali būti žvaigždutės, žmogeliukai, geometrinės formos, eglutės ir t.t. ir pan.) ir paskui jį dekoruojant dažais, blozgučiais ar bet kuo, kas tinka. Kas moka velti, galima iš veltinio daryt smile.gif Kas domisi karoliukais, biseriu, yra daug schemų įvairiems kalėdiniams mažmožiams padaryti. Kas domisi siuvimu, iš skiautinių ar kt. yra schemų kaip pasisiųti žvaigždes, angelus, eglutes ar dar ką, ko širdis geidžia smile.gif

Kalėdiniai (advento) vainikai - tereikia eglės/pušies/kitokių šakų, žvakių ir fantazijos smile.gif

Advento kalendoriai - čia dar platesnė sritis pasireikšti smile.gif Popierius, medžiaga, siųta, nerta, klijuota ar piešta, tik noro ir laiko reikia smile.gif Dovanėlės kiekvienai dienai nebūtinos, galima kiekvienam vakarui sugalvoti užduotį/pramogą, kuomet tėvai su vaikais ruošiasi kalėdoms kartu.

Kalėdinės puokštės - lanksčios šakelės, eglišakiai, pušies šakos, dirbtinis sniegas ir/arba balti dažai, turimi žaisliukai ir fantazija - nebrangu, tik noro reikia smile.gif

Ir t.t. ir pan.

Čia mano kol kas rasti variantai, kuriuos dabar prisiminiau smile.gif Labai daug ką galima daryti kartu su vaikais, tokiu būdu praleidžiant su jais laiką, mokant, supažindinant su kalėdomis, kuriant šeimos tradicijas, skatinant jų kūrybingumą ir t.t. ir pan. smile.gif Ir visa tai kainuoja visiškai nedaug. Noro ir laiko tik reikia, o absoliučią daugumą reikalingų priemonių galima rasti kiekvienuose namuose smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 21 spalio 2009 - 14:14