QUOTE(kaubojey @ 2009 10 19, 19:41)
Šiandien Cento parduotuvėje nusipirkau štai tokią Kalėdinę žvakidę, man labai patiko, o kainavo 6,99 lygtais
, planuoju dar tokias kelias nusipirkt, nes labai jau mielos
O koks jos dydis ? Spalva tik tokia ?
QUOTE(*Aušrė* @ 2009 10 20, 09:30)
O koks jos dydis ? Spalva tik tokia ?
Spalva tik tokia, man asmeniskai kitokia ir nepatiktu, nes raudona labai sventiskai atrodo
QUOTE(kaubojey @ 2009 10 19, 20:41)
Šiandien Cento parduotuvėje nusipirkau štai tokią Kalėdinę žvakidę, man labai patiko, o kainavo 6,99 lygtais
, planuoju dar tokias kelias nusipirkt, nes labai jau mielos
Labai jauki ir kartu nuotaikinga žvakidė
QUOTE(Ragana Ūke @ 2009 10 20, 21:57)
Labai jauki ir kartu nuotaikinga žvakidė
, tik nepasakyčiau, kad labai jau pigi, o temoje būtent aktualu, kad nebūtų brangu 
pernai visi vieni kitiems dovanojom magnetukus - pagal bendrą susitarimą
užduotis buvo kuo įdomesnį surasti, kad tik nesikartotų. MB iš komandiruočių tempė
užpernai mes dovanojom visiem Kalėdinius sveikinimus. pirkom didelius burbulus ant eglutės ir blizgiais rašikliais rašėm linkėjimus. tokia tikra Kalėdinė dovana, kurią kiekvienais metais prisimeni, puošdamas eglutę - va, Jonas sveikatos prieš 2 metus linkėjo....
labai nemėgstu statulėlių, suvenyrų - nes tarkim pas mus namie nėra jokios sekcijos, tai tokio tipo dovanos gulėtų kažkur sukištos giliai giliai.
patiko saldainių medis
spėju šiais metais palipdyt prisieis
o esmė ne kainoj, o kiek į visą tai meilės įdedi. puodai bliūdai ir pan. rakandai - ok, gimtadieniui dar dar, bet Kalėdom norisi kažko šilto ir nesukomercinto.
užpernai mes dovanojom visiem Kalėdinius sveikinimus. pirkom didelius burbulus ant eglutės ir blizgiais rašikliais rašėm linkėjimus. tokia tikra Kalėdinė dovana, kurią kiekvienais metais prisimeni, puošdamas eglutę - va, Jonas sveikatos prieš 2 metus linkėjo....
labai nemėgstu statulėlių, suvenyrų - nes tarkim pas mus namie nėra jokios sekcijos, tai tokio tipo dovanos gulėtų kažkur sukištos giliai giliai.
patiko saldainių medis
o esmė ne kainoj, o kiek į visą tai meilės įdedi. puodai bliūdai ir pan. rakandai - ok, gimtadieniui dar dar, bet Kalėdom norisi kažko šilto ir nesukomercinto.
Pirmiausiai ačiū mergytėms už tokią temą
Pritariu astaiSL
,taip pat nemėgstu jokių statulėlių ir kitų suvenyrų. Pas mane jau dvi dėžės tokių sukrauta ir pastatytos palėpėje. Mėgstu praktiškas dovanas, niekam tokios nereikalingos, jau geriau būtų padovanoję skanaus šokolado plytelę arba muilo gabalėlį
Dabar turiu visokių bėdelių ir teigiamos mintys į galvą nelenda, bet po poros savaitėlių jau galėsiu ruoštis ir aš Kalėdoms, semtis jūsų patarimų ir dalintis savaisiais
Pritariu astaiSL
Dabar turiu visokių bėdelių ir teigiamos mintys į galvą nelenda, bet po poros savaitėlių jau galėsiu ruoštis ir aš Kalėdoms, semtis jūsų patarimų ir dalintis savaisiais
astaSL,kokia gera ideja su eglutes burbulais!
Tikrai pasinaudosiu! O su kokiais dazais reikia rasyti?
Gal cia tie su blizguciais,kur kanceliarinese prekese buna?
QUOTE(zemec @ 2009 10 21, 10:28)
astaSL,kokia gera ideja su eglutes burbulais!
Tikrai pasinaudosiu! O su kokiais dazais reikia rasyti?
Gal cia tie su blizguciais,kur kanceliarinese prekese buna?
mes rašėm su tokiais blizgančiais rašikliais, tik nereikia labai storo, nes sunku bus rašyti ant burbulo. ir geriau iš pradžių pasibandyti ant kokio paprasto naminio - kokio storio linija, kaip matosi, kokios spalvos reikia.
pirkom sidabrinius ir auksinius. sidabriniai gražiai ant mėlyno, auksiniai - ant pilko, raudono. iš tikro tai kiekvienam individualiai
tiesa, rašikliai tie - tokie kaip želiniai. ne tokie
http://www.grafitas....zgus_klijai.gif - bandėm, sudėtinga, nes tepa storai, palinkėjimą suformuoti sunku. tinka nebent kokiai žvaigždutei išpiešt, ornamentui.
ieškojau ir tiksliai tokio neradau... gal vis tik tai buvo markeris blizgus? šiaip pabandykit parduotuvėj papiešti ant celofano - jei piešia ir nenusivalo, tikėtina, kad tiks ir burbului
Manu geriausia ieškoti visokių Kalėdinių dekoracijo po Kalėdų, kai būna visokių kalėdinių daikčiukų išpardavimai ir pan. Tada tikrai galima prisipirkti kitiems metams, ir eglučių žaisliukai būna žymiai pigesni...
QUOTE(babiele @ 2009 10 21, 11:46)
Manu geriausia ieškoti visokių Kalėdinių dekoracijo po Kalėdų, kai būna visokių kalėdinių daikčiukų išpardavimai ir pan. Tada tikrai galima prisipirkti kitiems metams, ir eglučių žaisliukai būna žymiai pigesni... 
as siais metais,po nauju metu ieskojau taip...tai pastebejimai mano tokie....Dorado ziasliukai,kurie man isties patiko buvo ispirkti ir like nedaug ir nelabai ispudingu..Maximoje anksciau budavo ispardavimas po keleta centu ivairiu niekuciu puosybai,dabar likucius permeta kitiems metams...zodziu nieko gero ir doro negavau
Aš pvz. šiems metams noriu kažką pati pasidaryti toms kalėdoms, nes blizgučių ir žaisliukų pirktinių pilnos dėžė, tai naujų kažkaip nelabai ir būtina pirkti... Vien supermamoj galima rasti n+k idėjų pagal sugebėjimus ir pomėgius
Papuošimai:
Nerti/megzti - snaigės, angelai, kojinės ir t.t. - schemų pilna
Popierius - karpiniai ar kiti dirbiniai iš popieriaus (vėlgi snaigių, angelų, eglučių, namelių, girliandų ir t.t.)schemų tikrai galima nemažai rasti
Eglutės - kiekvieną namų kampą galima apstatyt pačių pasidarytom ir papuoštom eglutėm ir plaušo/makaronų/eglės ar pušies šakelių/medžio šakelių ar dar bet ko, kas po ranka papuola
Žaisliukai - galima padaryti iš įvairių medžiagų, pvz. iš miltų-druskos-vandens tešlos suformuojant žaisliuką (forma - fantazijos reikalas - gali būti žvaigždutės, žmogeliukai, geometrinės formos, eglutės ir t.t. ir pan.) ir paskui jį dekoruojant dažais, blozgučiais ar bet kuo, kas tinka. Kas moka velti, galima iš veltinio daryt
Kalėdiniai (advento) vainikai - tereikia eglės/pušies/kitokių šakų, žvakių ir fantazijos
Advento kalendoriai - čia dar platesnė sritis pasireikšti
Kalėdinės puokštės - lanksčios šakelės, eglišakiai, pušies šakos, dirbtinis sniegas ir/arba balti dažai, turimi žaisliukai ir fantazija - nebrangu, tik noro reikia
Ir t.t. ir pan.
Čia mano kol kas rasti variantai, kuriuos dabar prisiminiau