Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nebrangiai susikurti tobulas Kalėdas?

Labai daug ką galima daryti kartu su vaikais, tokiu būdu praleidžiant su jais laiką, mokant, supažindinant su kalėdomis, kuriant šeimos tradicijas, skatinant jų kūrybingumą ir t.t. ir pan. Ir visa tai kainuoja visiškai nedaug. Noro ir laiko tik reikia, o absoliučią daugumą reikalingų priemonių galima rasti kiekvienuose namuose
Tokie paprasti, bet teisingi žodžiai thumbup.gif
Atsakyti
Jei neturite pakankamai žaisliukų eglutei papuošti, galima ant jos kabinti saldainius arba iš jų pasidaryti girliandą. Taip pat galima prikabinėti mažų baronkyčių ant eglutės šakelių arba sulaužyti šokolado plytelę po vieną gabaliuką ir suvynioti į tą pačią foliją, kur buvo įvyniotas šokoladas, kiekvieną atskirai. Patikėkite, tokia skani eglutė labai patinka vaikams thumbup.gif . Išbandyta biggrin.gif
Atsakyti
Na, o kas turi mazyciu vaikuciu, tai eglute gali puosti minkstais zaisliukais, masinytem, lelytem, is medziaginiu juosteliu padarytais kaspiniukais, riesutais (labai graziai atrodo riesutas iristas i organzos skiaute ir suristas blizgia juostele), dziovintos apelsino, ar mandarino riekeles, cinamono lazdeles, sausainiai ir t.t. Pasikliaukit fantazija, ir nebijokit eksperimentuoti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murrrka @ 2009 10 22, 23:39)
Na, o kas turi mazyciu vaikuciu, tai eglute gali puosti minkstais zaisliukais, masinytem, lelytem, is medziaginiu juosteliu padarytais kaspiniukais, riesutais (labai graziai atrodo riesutas iristas i organzos skiaute ir suristas blizgia juostele), dziovintos apelsino, ar mandarino riekeles, cinamono lazdeles, sausainiai ir t.t. Pasikliaukit fantazija, ir nebijokit eksperimentuoti...  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
ne tik gražu, originalu, bet ir praktiška- nėra pavojaus, kad vaikas nuvers eglutę ir susižeis dužus žaisliukui tongue.gif
Aš jau trečius metus eglutę puošiu veltinukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 10 23, 11:43)
drinks_cheers.gif
ne tik gražu, originalu, bet ir praktiška- nėra pavojaus, kad vaikas nuvers eglutę ir susižeis dužus žaisliukui  tongue.gif
Aš jau trečius metus eglutę puošiu veltinukais  wub.gif

o aš nutariau šiais metais eglutę puošti imbieriniais sausainukais wub.gif
bus kažkas panašaus, tik eglutė bus gyva, žalia ir tuos sausainukus pririšiu raudonai-auksiniais kaspinais:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ramaskyte @ 2009 11 02, 14:13)
o aš nutariau šiais metais eglutę puošti imbieriniais sausainukais  wub.gif
bus kažkas panašaus, tik eglutė bus gyva, žalia ir tuos sausainukus pririšiu raudonai-auksiniais kaspinais:

Turėtų atrodyti labai dailiai 4u.gif Jei nesunku, įkelkit nuotrauką, kai papuošit. Būtų labai įdomu pamatyt. smile.gif
Atsakyti
Šauni temelė thumbup.gif
Prisijungsiu ir aš ;]]

Šiais metais darysiu tokią dekoraciją: prisirinkau kaštonų, apipurkšiu juos sidabrine ir auksine spalvomis ir supilsiu į stiklinį indą kokį nors. Galbūt šalia dar pamaišysiu ir mažų burbuliukų smile.gif

Taip pat dar anais metais ant langų ir ant kambarių durų [kadangi durys su stiklais] klijavau angelus, eglutes ir namelius. Driau kompozicijas iš jų, taigi įdėsiu trafaretų ;]

Angelas:
[img=http://img688.imageshack.us/img688/5493/picture2.jpg]

Namelis:
[img=http://img682.imageshack.us/img682/315/picture1p.jpg]

Eglutė:
[img=http://img682.imageshack.us/img682/8148/picture3j.jpg]

O per šias Kūčias, manau pasidarysiu štai tokį angeliuką, kaip nuotraukos dešiniąjame viršutiniame kampe ir kiekvienam padėsiu prie lėkštelės ;]

[img=http://img682.imageshack.us/img682/1516/pictured.jpg]

Na, žinoma pasigaminti vainikėlį taip pat nieko nekainuoja, reikia tik eglišalių ir siūlo, na gal dar uogyčių papuošti jam ;]]

Kolkas tiek smile.gif tikiuosi kas nors pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
na as niekad per Kaledas nesikraustau is proto, todel mano Kaledos visuomet buna kuklios, ar turiu pinigu ar nelabai.

Nuperku anti (apie 40 lt parduotuvej)
Vyno buteli vynotekoj - mazdaug iki 20 Lt
padarau salotas su spinatais, apelsinais, dziovintais pomidorais, fetos suriu, alyvuogem,

ir viskas. zodziu Kaledinis stalas atseina apie 100 Lt. Kas atvaziuoja i svecius tas atsiveza saldumynu. ir visiems visko uztenka smile.gif nebadaujam, bet ir nepersivalgom. maistas ir geralas kokybiskas ir skanus smile.gif
Atsakyti
Aš irgi panašiai darau, svarbu kokybė ir gera nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(Ugnis @ 2009 11 03, 23:37)
na as niekad per Kaledas nesikraustau is proto, todel mano Kaledos visuomet buna kuklios, ar turiu pinigu ar nelabai.

Nuperku anti (apie 40 lt parduotuvej)
Vyno buteli vynotekoj - mazdaug iki 20 Lt
padarau salotas su spinatais, apelsinais, dziovintais pomidorais, fetos suriu, alyvuogem,

ir viskas. zodziu Kaledinis stalas atseina apie 100 Lt. Kas atvaziuoja i svecius tas atsiveza saldumynu. ir visiems visko uztenka smile.gif nebadaujam, bet ir nepersivalgom. maistas ir geralas kokybiskas ir skanus smile.gif

Labai teisingai.Svarbu kokybe,o ne kiekybe! Ir labai gerai, kai zmones supranta, kad einant i svecius- atsinesti reikia, susideti,ka valgysim! "Anu laiku" nukloti stalai, gerimai iki uzmigimo prie stalo 3 paru ir po to 9 rusiu misrainiu ismetimai ar valgymai dar gera savaite, manau atgyveno...
Atsakyti
bet vymotekoje uz vyna koki 10lt per moki isitikinau pati doh.gif
Atsakyti
as jau pernai siuvau, neriau eglutei zaisliukus, super buvo thumbup.gif ,
user posted imageuser posted image
tad siemet jau nuo rugsejo pradzios ruosiuosi ir namams ir dovanelems
user posted image user posted imageuser posted image
kai pats darai visai kita nuotaika, o ir svecias uzsukes apdovanoja padusavimasi, kad grazu, nuotaika dar geresne buna thumbup.gif
Atsakyti