Bet jau nerasysiu nieko tik tai, kad musu Dakota jau namie ir dabar niekur nuo manes nesitraukia.
Kotryna, sveikinu!

Pagaliau ir Tu turi šį džiaugsmelį namuose

Nagi, pasipuikuok kokį grožį namuose augini, laukiam daugiau foto
manau kad cia mano reikalas, 60 boba
Taip, čia tavo reikalas, bet kadangi pastebėjau, kad pas tave dar
VAIKIŠKAS PROTELIS, tiesiog perspėjau... Atvirai pasakius- man tavęs gaila... Vienur pasakoji apie auginamas jūrų kiaulytes, šunis, kates, kitam poste dasideda jau ir Jorkšyrai su šeškais. Galiausiai Daiva.D ištraukia citatą, kurioje skelbiesi auginanti Vokiečių Aviganį, Dobermaną, Staforšyrą ir svajojanti įsigyti Senbernarą...

Fantazijos apie du nuosavus namus, norą auginti žirgus, nors net
neskiri darbinio arklio nuo žirgo... Netgi tavo pasakos apie tai, kad Dogiukės serga ir jas greičiausiai reikės migdyti, kažkaip juokingai ir nerealiai skamba

Beje, mergaite, turėk šiek tiek pagarbos kitiem, nerodyk savo išsilavinimo lygio viešai... Galbūt Daiva.D ne visiem patinka (jų tarpe ir aš

) tačiau manau, kad apie šunis išmano daug daugiau negu tu ir pakonsultuoti tam tikrais klausimais, bei patarti tikrai sugebės. Rašei, kad daug domėjaisi Dogais ir šis šuo jūsų šeimai pasirodė idealus, tačiau VD augintojams užduodi tokius klausimus, tarsi būtum pirmą kartą išgirdusi apie šią veislę... Nematau prasmės diskutuoti su tavimi, kadangi daugelis dalykų kuriuos aprašai, labai jau nerealiai ir išgalvotai skamba
visa šita istorija yra tik tavo fantazija, ir jokie sergantys dogai realybėje neegzistuoja. Gali būti, kad visos kitos tavo istorijos - tik kliedesiai
Ne Tau vienai taip atrodo