Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių dogai II tema

QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 00:14)
Kas čia per pezalai?

aj net nenoriu cia ir rasyti biggrin.gif pati kaip mazas vaikas elgiesi...
vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei biggrin.gif cia gal kazkam menulio vazes veikia???
Papildyta:
QUOTE(wolfin @ 2009 10 18, 00:17)
o kas veisejas? koks dokumentinis vardas? nes as pvz ne nezinau kam cia rasyt reiktu  lotuliukas.gif

nju tai ks iesko tas randa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 18 spalio 2009 - 10:00
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 10:05)
aj net nenoriu cia ir rasyti  biggrin.gif  pati kaip mazas vaikas elgiesi...
vienu zodziu kazkas paskambino ir prisnekejo visokiu dalyku apie mane bet jau taip ziaurei biggrin.gif cia gal kazkam menulio vazes veikia???

Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum.
nju tai ks iesko tas randa...

O kai kas tiesiog neieško biggrin.gif
Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 10 18, 19:39)
Tai gal pirma sužinok kas skambino, tada rašinėk. Vis ne taip kvailai atrodytum.

O kai kas tiesiog neieško biggrin.gif
Nesusireikšmink taip, man tu neįdomi, ir tavo "veisėjas" taip pat.

wub.gif oro_buckis.gif flirt.gif

tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 18 spalio 2009 - 18:43
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 19:40)
wub.gif  oro_buckis.gif  flirt.gif
tai va buvom pas veterinara siandien bet jau kitas buvo tai pasiule pakeisti maista padare tyrimus ir pasake kad nera viruso tai gal tiesiog maistas netinkamas tai bandysim kita gal rojali, kaip jus manot? g.gif

Rojalis labai brangus, bet geras maistas. Bet yra ir kitų Rojaliui nenusileidžiančių maistų bet pigesnių.

Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2009 10 19, 18:14)
Rojalis labai brangus, bet geras maistas. Bet yra ir kitų Rojaliui nenusileidžiančių maistų bet pigesnių.

pvz? koki tju duodi? as duodu jorksyrams rojeli bet man viena moteriske sake kad nuo rpjalio kalkeja kraujagysles tai tame yra tiesos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 19 spalio 2009 - 16:35
Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"?
Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(canine @ 2009 10 19, 21:58)
Veterinaras pradžioj pareiškia, kad šuniukui itin retas iš Amerikos "atklydęs" virusas, kuris negydomas, nes neapsimoka. Paskui "mirtinas virusas" pasikeičia į "netikusį virusą"? Dabar bobučių pletkai, kad nuo "rojalio užkalkėja kraujagyslės"? 
Apie sausus pašarus yra didžiulė tema, kur rasite daug informacijos. Arba pasiklauskite savo "superveterinaro" wink.gif

Šiaip čia dogų tema. Jūs gal dogus laikot, gal planuojat įsygyt?
Jau įkyrėjo skaityt tokio tipo komentarus, kai kažkas ant kažko varo poster_offtopic.gif protest.gif spam.gif
kabliukas, canine, wolfin, sAuLyTeA;) ir visi kam rūpi, eikit savo santykius kur nors kitur išsiaiškint. quiet.gif

Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus 4u.gif
Atsakyti
Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 17:11)
taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo???  rolleyes.gif nera ko pavydeti jei gyveni savo mazam vieno kambario butelyje  schmoll.gif gal tju pati kita karta pagalvok prie pirkdama doga sukergta su kleopatros broliu...  doh.gif ir dar jauciu kergi ir suniukus nesveikus parduodi... vienu zodziu nereikia cia rodyti savo piktumu jei tau kas nors nepatinka tai pasilaikyk savo nuomone sau oki?  blink.gif as nesuprantu ir kodel vat atsiranda tokiu kurios uzsipuola ir bando kazka irodyti? turi savo nuomone tai ir turek tai vat vistiek butina reikstis atrodo lyg jums demesio truktu. o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare. ACIU NE!!! man tavo pagalbos nereikia reiketu tai pasiklausciau. bet visada atsiranda tokiu kurie persa savo nuomone schmoll.gif

Augink tu nors ir visą fermą, bet- REALYBĖJ, o ne fantazijose lotuliukas.gif Beje, aš bute niekad negyvenus nono.gif Iš kur tokia klaidinga informacija? Apie kokį Dogą sukergtą su Kleopatros broliu čia kalbi?! Visai smegenėlės suminkštėjo? lotuliukas.gif Primenu- aš auginu marmurinį Vokiečių Dogą Rifą. Dogus galima kergti nuo 24mėn., o Rifui dar tik 1metukai, tad apie kokius kergimus ir pardavimus svaigsti? blink.gif Nespręsk apie kitus pagal save. Plius, aš nežadu jo kergti, nes pirmas dalykas- jam būtų labai sunku surasti porą, o antras- nematau prasmės tame. Gal vėliau mąstysiu kitaip, bet db galvoju šitaip. Pati dvi Doges pirkai tam, kad jos pas tave būtų kaip dauginimo aparatai gaminantys pinigus- INTERNETAS LŪŽTA NUO TAVO PARDUODAMŲ PRIDAUGINTŲ JORKŠYRŲ SKELBIMŲ. Vaikeli, tau dar su lėlėmis reikėjo užsiimti o ne užsimanyti mamą- tėtį pažaist... Vien žo, pasikartosiu- nematau prasmės diskutuoti su tavimi.

Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus

Keit, Tu visada tokia tolerantiška, taip smagu su Tavimi bendrauti wub.gif 4u.gif Bet kartais akys nebenori skaityti išgalvotų nesąmonių... biggrin.gif

Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi

Canine, pritariu Tau drinks_cheers.gif Jei bendraut, tai bendraut realiai, o ne kalbėt apie pasakas... laugh.gif rolleyes.gif Tokiems asmenims siūlyčiau pasireikšti vaikų temoje "pasakėlės prieš miegą" biggrin.gif
Atsakyti
As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau 4u.gif

O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai).
Del baldu skanavimo smile.gif ...turim afrikietiska stala traukta karves oda (bugnas ant triju koju), manau, kad mano suo nutare ji panaudoti vietoj kaulo lotuliukas.gif Kita vertus, labai geras treniruoklis komandai NE

Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai.
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas? lotuliukas.gif
[attachmentid=186456]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna 28: 20 spalio 2009 - 14:49
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 16:44)
As pritariu Keit, santykius galetumete aiskintis kokioj nors tam skirtoj temoj arba asmeninemis zinutemis. Man visai neidomu pyktis, tai as ignoruoju, siulau pabandyti, bus visiems lengviau  4u.gif

O mes mokame jau nesipriesinti pavadeliui ir paklusta Dakota komandai pas mane (na, dazniausiai).
Del baldu skanavimo  smile.gif ...turim afrikietiska stala traukta karves oda (bugnas ant triju koju), manau, kad mano suo nutare ji panaudoti vietoj kaulo  lotuliukas.gif Kita vertus, labai geras treniruoklis komandai NE

Dar noriu paklausti patarimo, kaip ismokyti Dakota, kad zaidziant nekastu ir neurgstu ant mano sunaus, kai jis jai pasako NE. Jie zaidzia ir ji urzgia ne piktybiskai, bet pasakius NE, visiskai nereaguoja, kai as su ja zaidziu ir pasakau NE, kad nekastu, ji iskart nusiramina. Gal zinot koki gera buda priversti suni klausyti mano vaiko (jam 6 metai) As suprantu, kad sunys visi taip zaidzia, bet tiesiog kartais uzgauna vaika, o dar kai paaugs, tai visai bus negerai.
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas?  lotuliukas.gif
[attachmentid=186456]

mano lygiaia taip pat daro biggrin.gif biggrin.gif buna kad taip ir uzmiega kabedama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotryna 28 @ 2009 10 20, 15:44)
Papildyta:
Mes nusprendem, kad neleisime Dakotai lipti ant sofos ir i lova, visi vieningai ta ir darom, bet paaiskinkite man ka reiskia sitas variantas?  lotuliukas.gif

Karvės oda aptrauktas stalas tikrai turėtų viliot apgriaužt lotuliukas.gif Fainuolė tavo maže wub.gif

O kad vaiko klausytų išmokyti sunkiau. Čia gal reikėtų klausti patarimo dresuotojų. Avantė mano keturmečio visiškai neklauso.
Aš bandyčiau mokyti taip pat kaip ir visada: vaikas sako komandą, jei šuo ją įvykdo duoda jai skanų kasnelį ir giria. Ir mokyti vaikas šunį turėtų visų komandų. T.y. kad šuo suprastų jog vaiko klausyti apsimoka taip pat kaip ir suaugusio, nes už įvykdytas komandas gaus tokių pat skanių (arba galit parinkt kad vaikas duotų dar skanesnių) kasnelių.
Kad mokot nelipt ant sofų, lovų irgi gerai. Avantė nuo pirmųjų dienų nebuvo keliama į lovas. Tai dabar nelabai ir bando aplamai ant panašių daiktų lipt, prisibijo. Kai pirmą kart reikėjo įkelt į bagažinę irgi vargo turėjom biggrin.gif bijojo lipt, nes prieš tai turėjom mašiną sedano tipo ir vežiodavomės ją salone.
Atsakyti