QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 17, 17:11)
taip as auginu daug gyvunu ir kas cia blo???

nera ko pavydeti jei gyveni savo mazam vieno kambario butelyje

gal tju pati kita karta pagalvok prie pirkdama doga sukergta su kleopatros broliu...

ir dar jauciu kergi ir suniukus nesveikus parduodi... vienu zodziu nereikia cia rodyti savo piktumu jei tau kas nors nepatinka tai pasilaikyk savo nuomone sau oki?

as nesuprantu ir kodel vat atsiranda tokiu kurios uzsipuola ir bando kazka irodyti? turi savo nuomone tai ir turek tai vat vistiek butina reikstis atrodo lyg jums demesio truktu. o su ta DAIVAI D. tai as su malonumu pabendrauciau bet kaip sauksi taip atsilieps visu pirma izeide o tada klausyneja ir bando vaidinti isgelbetoja veterinare. ACIU NE!!! man tavo pagalbos nereikia reiketu tai pasiklausciau. bet visada atsiranda tokiu kurie persa savo nuomone
Augink tu nors ir visą fermą, bet- REALYBĖJ, o ne fantazijose

Beje, aš bute niekad negyvenus

Iš kur tokia klaidinga informacija? Apie kokį Dogą sukergtą su Kleopatros broliu čia kalbi?! Visai smegenėlės suminkštėjo?

Primenu- aš auginu marmurinį Vokiečių Dogą Rifą. Dogus galima kergti nuo 24mėn., o Rifui dar tik 1metukai, tad apie kokius kergimus ir pardavimus svaigsti?

Nespręsk apie kitus pagal save. Plius, aš nežadu jo kergti, nes pirmas dalykas- jam būtų labai sunku surasti porą, o antras- nematau prasmės tame. Gal vėliau mąstysiu kitaip, bet db galvoju šitaip. Pati dvi Doges pirkai tam, kad jos pas tave būtų kaip dauginimo aparatai gaminantys pinigus-
INTERNETAS LŪŽTA NUO TAVO PARDUODAMŲ PRIDAUGINTŲ JORKŠYRŲ SKELBIMŲ. Vaikeli, tau dar su lėlėmis reikėjo užsiimti o ne užsimanyti mamą- tėtį pažaist... Vien žo, pasikartosiu- nematau prasmės diskutuoti su tavimi.
Čia tema skirta draugiškiems pasiplepėjimams, pasipasakojimams, patarimų pasidalijimams, pasigyrimams apie Vokiečių dogus
Keit, Tu visada tokia tolerantiška, taip smagu su Tavimi bendrauti

Bet kartais akys nebenori skaityti išgalvotų nesąmonių...
Sorry už Off topic'us
Džiaukitės draugiškais "kliedesiais" toliau - man tiesiog teisybė rūpi
Canine, pritariu Tau

Jei bendraut, tai bendraut realiai, o ne kalbėt apie pasakas...

Tokiems asmenims siūlyčiau pasireikšti vaikų temoje "pasakėlės prieš miegą"