Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių dogai II tema

as manau neklauso todel kad vaikas zemas ta prasme as irgi kai atsitupiu ir sakau savo suniui sedet jis neklauso o kai atsistoju tada tupia. biggrin.gif bet ismokinti tai tikrai galima su skanestukais kokiom dresrytem biggrin.gif
Atsakyti
gali buti kad suo iesko savo vietos gaujoj.Jus jau pripazysta kaip gaujos lyderi,o vaiko dar ne.as asmeniskai,jeigu man kanda maziukas-kad ir zaisdamas,kandu atgal.du trys kartai ir suo supranta kad cia ne juokai.del nuotraukos.juk jis irgi nori ten kur jo gauja sedi ar miega.jie labai jautrus skersvejams.tad jo guolis turetu buti truputi pakeltas nuo grindu
Atsakyti
Kaip cia ramu, netgi perdaug smile.gif

Taigi, noriu labai padekoti uz patarimus, mano sunui sekasi truputi geriau susitarti su Dakota. Dabar iskilo problema su kate. Abi duksta iki nukritimo, o kate visgi vyresne, tai jai greiciau pabosta ir tada musa mano suniuka: juokinga ir graudu smile.gif verysad.gif
Su sysiojimu pas mus didele pazanga i geraja puse. Jau daugiau gaunasi lauke nei kambariuose.
Visi sako, kad paaugus jau Dakota zenkliai, bet man vis atrodo, kad tokia pati tongue.gif

Labai megsta lauke ragauti ivairius gerus ir , mano nuomone, nelabai gerus daiktus. Pries dvi dienas suvalge slieka, o siaip kartais galvoju ar tik ne vegetaras mano suo, labai megsta pievele pagrauzti, kita vertus, nereikes zoles pjaut. Baigia suvalgyti visas zemes is mano gelynu, tai pavasari eisiu pirkti zemes, nes reikes duobes uzberti lotuliukas.gif

Kaip jusu dziaugsmai laikosi ? 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, ricka.v, ar taip pat laikote doga, ar jus esat dresuotojas. Pasidare idomu, nes geri patarimai, ACIU 4u.gif
Atsakyti
Aga, aš irgi atkreipiau dėmesį kad ramu smile.gif Prieš porą dienų pirmą kartą kirpau Rifui priekinių letenų nagus, nes pastebėjau, kad jo "manikiūras" žymiai ilgesnis negu mano blink.gif lotuliukas.gif Tai abu voliojomės ant kilimo doh.gif Pasiguldžiau, taip kirpt nepavyko. Tada parverčiau ant nugaros, atsisėdau ant jo, o jis mane numetė doh.gif lotuliukas.gif Šiaip ne taip, susitvarkėm cool.gif Nesipriešino smarkiai, manau, kad ši procedūra jam pasirodė nelabai reikšminga, tik man sunku buvo jo letenas laikyt, nes jėgos tai nemažai turi ax.gif O kas nors iš jūsų kerpate savo Dogams nagus?
Atsakyti
Mes nagus kerpam kas dvi savaites, nes mums taip liepe kai pirkau ir is vis dave DVD ir daug popieriu su visokiais patarimais, tai ten parasyta, kad reikia tai daryti kas savaite, nes veliau uzauga ir gyvuonio dalis, tada gali sudaryti suniui nepatogumu, ypatingai negerai vaiksciojant parketu (kaip pas mus ir yra). Kartais as pagalvoju, kad svedai gal truputi perlenkia lazda, bet man visai patinka, kad gyvunas jiems tikras seimos narys.
Pas mus manikiuro procedura praejo visai ramiai, nes Dakota dar maza, tai lengva buvo smile.gif
Belissma, linksmai jus grozio proceduras atliekat lotuliukas.gif
Atsakyti
siuo metu auginu du dogiukus.tik vienas vienas jau didelis.cia visi mano suniukai.www.heraklio-olimpas.lt
Atsakyti
Kaip jums fainai, kad šunys pasiduoda nagų kirpimui. Su Avante tai būna vargo kai norim nukirpt, ji šios procedūros ypač nemėgsta, nors ir nieko skaudaus atrodo nebūna doh.gif Būna visos šeimos reikalas - visi užsikariam ir bandom išlaikyt kol vyras bando nukirpt nagą. O ji tiek spurda ir bando pabėgt, kad dažnai neišlaikom. Būna, kad ir mus apibraižo. Toooks karas būna... ph34r.gif kas ką nugalės... box.gif Tai kad ir jos nekankint ir patiems nesikankint kerpam gana retai unsure.gif

ricka.v
, linkėjimai Avantės pusbroliukui Sirui 4u.gif
Atsakyti
mes tai nagus karpome kai jie miega.maziukas truputi muistosi,o didysis net neprabunda.Keit,tavo balioneli Siras sukramte biggrin.gif .jis viska kramto
Atsakyti
QUOTE(ricka.v @ 2009 10 30, 19:11)
mes tai nagus karpome kai jie miega.maziukas truputi muistosi,o didysis net neprabunda.Keit,tavo balioneli Siras sukramte    biggrin.gif .jis viska kramto

O koks išdykęs biggrin.gif
Atsakyti
Ricka.v , butent po to kai paziurejau jusu puslapi ir viska paskaiciau, supratau, kad be dogo ilgiau negaliu ir paskambinau i veislyna, is kurio ir nusipirkau Dakota. Keista kartais, sutikti zmogu (kad ir virtualiai), kurio parasyti zodziai, paskatina suprasti ko tikrai noriu ir imtis veiksmu. Jusu sunys nuostabus! 4u.gif

Siandien mano padauza kando katei taip, kad snukyje liko plauku blink.gif pagailo man savo katytes, vargsiuke dabar sedi antram aukste ir neateina. Tikiuosi, kad uzaugusi Dakota jos neskriaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna 28: 31 spalio 2009 - 11:11
Kaip smagiai jus cia bendraujat 4u.gif Seniai bebuvau apsilankius, linkejimai visiems pazistamiems ir naujiems dogiuku augintojams!! Avante sveikinu su laimejimais thumbup.gif
Idedu ir savo bernioko nuotraukyte..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja1205: 03 lapkričio 2009 - 13:52
Maja, koks didelis tavo dogas!!! Ir labai grazus wub.gif

O as aptikau pas Dakota kazkokiu nedideliu lyg spuogeliu, kazkokie pakilimai po oda. Kazkaip neramu, gal reikia pas veta nuvesti?
Atsakyti