Įkraunama...
Įkraunama...

patarkit mamytės

QUOTE(burbanti @ 2009 10 19, 19:40)
Tik neaskykit ...prasau...prasau ,nesakykit ,kad jus ,vedusi moteriske nebuvote niekad ,niekad pagalvojusi "o ka dabar veikia mano vyras?"A?Nebuvot?Niekad ,niekad?
Papildyta:

As nekalbu apie" laiko uzmusima",galvojima apie kitus dalykus,veiklos papildomos susiradima ,saves didesne prieziura ...as klausiu apie siela,vidini "as"?

Ar jis su kita moterim ar darbe tikrai negalvoju,nes dar nėra pasakes,kad myli kitą moterį.
Man ašaros ir sielos valymas kažkaip nesusija dalykai,gal kažkam ir padeda išliet jausmus ir palenvėja,bet galima verkt metų metus ir gyvenimas nuo to netaps lengvesnis.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 19, 20:45)
Ar jis su kita moterim ar darbe tikrai negalvoju,nes dar nėra pasakes,kad myli kitą moterį.
Man ašaros  ir sielos valymas kažkaip nesusija dalykai,gal kažkam ir padeda išliet jausmus ir palenvėja,bet galima verkt metų metus ir gyvenimas nuo to netaps lengvesnis.

Beprasmiska oponuoti zmogui ,kuris meluoja pats sau.Jus melage esat ...nu nebent jums 16 ,nu gal dar 25 ...daugiausia 29 metai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 10 18, 13:35)

Darykit kaip jis 4u.gif 1.Visada gera namo sugrizti, kai niekas neseka, nepersekioja, nebliauna, neprikaisioja. 2.Bandykit prlaukti ta momenta, kai ims skandalus kelti meiluze, nesulaukusi, kol diedas skirsis. 3.O vyras nesiskirs su ta moterimi, kurios namuose jaus ramybe rolleyes.gif 4.O kad nebutu taip nuobodu ir skaudu laukti, kol meiluze ims rekti, iliskit ir jus i internetinius saitus, pabendraukit, susipazinkit su kitais vyrais 4u.gif

čia jūsų išbandytas planas, taip gelbėjot santuoką? bigsmile.gif

labai įdomu ar vyras vyrui taip rašytų...ir ar kalbėtų adekvačiai apie moterį, ar taip elgtųsi jos atžvilgiu...ot fain man būtų su tokiu gyvent, namuose ramybė, manęs jis nesekioja...aš sau su kitais padraugauju...ir su kitais fainai, kai su meilužiukais susipykstu, ateinu namo, juk ten nuolat - RAMYBĖ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 19, 20:56)
Beprasmiska oponuoti zmogui ,kuris meluoja pats sau.Jus melage esat ...nu nebent jums 16 ,nu gal dar 25 ...daugiausia 29 metai  biggrin.gif  biggrin.gif

Jūs gyvenat kažkokiose rėmose,kad žmona turi galvot ką vyras veikia,ar tik ne su kita,jai apgauna,tai butinai reik verkt kelis mėnesius.jūs nesuvokiat,kad kiti žmonės gali mastyt kitaip nei jūs.Sunku jums turėtų būt gyventi,pati sau apsisunkinat gyvenima,jūsų laimė kitų žmonių rankose.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 19, 23:37)
Jūs gyvenat kažkokiose rėmose,kad žmona turi galvot ką vyras veikia,ar tik ne su kita,jai apgauna,tai butinai reik verkt kelis mėnesius.jūs nesuvokiat,kad kiti žmonės gali mastyt kitaip nei jūs.Sunku jums turėtų būt gyventi,pati sau apsisunkinat gyvenima,jūsų laimė kitų žmonių rankose.

Taip ..as atsiduotu visiskai kitu zmoniu malonei ...ir be perstojo galvoju apie tai ar mano vyras siuo metu neglosto kam nors krutu biggrin.gif biggrin.gif Ir verkiu del to nepertraukiamai. biggrin.gif biggrin.gif
Tai jums visiskai niekas daugiau nerupi ,isskyrus jus pacia ?Arba pririsus savo vyra prie trumpos grandines esat ,kad visada prie sono butu .Kuris varijantas yra jusu ?
Atsakyti
Kai kuriu vyru nereikia risti-jie patys laksto kaip suniukai is paskos ir dar dziaugiasi kai ta pavadeli patrumpini. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 19 spalio 2009 - 22:50
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 19, 23:49)
Kai kuriu vyru nereikia risti-jie patys laksto kaip suniukai is paskos ir dar dziaugiasi kai ta pavadeli patrumpini. smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parodykit man nors viena zmogu ,netgi nesakau -vyra ,zmogu parodykit ,kuris megtu buti ispraustu i svetimus remus (as ir apie moteris cia kalbu )?Jums patinka ,kai vyras jums isakineja?Jei taip ,tada suprantu kodel butent taip paraset savo posta .
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 19, 23:46)
Taip ..as atsiduotu visiskai kitu zmoniu malonei ...ir be perstojo galvoju  apie tai ar mano vyras siuo metu neglosto kam nors krutu  biggrin.gif  biggrin.gif  Ir verkiu del to nepertraukiamai. biggrin.gif  biggrin.gif 
Tai jums visiskai niekas daugiau nerupi ,isskyrus jus pacia ?Arba pririsus savo vyra prie trumpos grandines esat ,kad visada  prie sono butu .Kuris  varijantas yra  jusu ?

Jaigu be pagrindo neseku savo vyro ir neturiu liguistų minčių apie jo neištikimybę,tai nereiškia,kad man nerūpi mano vyras.Nei rišu jį prie pavadžio,nei pats prie kojų sėdi.Ar jums tai irgi stebina?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 20, 00:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Parodykit man nors viena zmogu ,netgi nesakau -vyra ,zmogu parodykit ,kuris megtu buti ispraustu  i svetimus  remus (as ir apie moteris cia kalbu )?Jums patinka ,kai vyras jums isakineja?Jei taip ,tada suprantu kodel butent taip paraset savo posta .

Burbnti, tu niekada nesuprasi apie ka as cia kalbu, nes panasu , kad vyrai is paskos taves nelakste.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 10 19, 23:30)
čia jūsų išbandytas planas, taip gelbėjot santuoką?  bigsmile.gif

Ne, mano buvo atvirkstinis-blioviau, murojau, vaikus ir savo meile keliau i virsu. Deja, tas taip atbaide sutuoktini, kad ismove, neapsikentes itampos lotuliukas.gif Ir kai jau buvom issiskyre, kai buvau jau susituokusi su antru, kai praejo bei susigulejo visos nuoskaudos, kai normaliai ir draugiskai pasikalbejom apie musu santuokos nesekme, buves vyras(butent vyras,ne as, moteris, taip sugalvojau) pasake-nu kam tu taip elgeisi, butum pralaukusi, prakentejusi,buciau sugrizes pakankamai greit, nes pastoviai spaudzianti del skyrybu ir isterikuojanti meiluze eme igristi iki kaulu gilumu. rolleyes.gif Aisku, kitas klausimas, kaip buciau su juo, tokiu svetur pasilaksciusiu, sugyvenus as, bet dabar ir siulau tai isbandyti autorei, o ka-nieko nekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 19, 23:49)

lotuliukas.gif cia kai draugauji dar taip buna, bet santuokoje tokiu dalyku nepatikeciau schmoll.gif Tik pabandytu man kas nors pavadeli pritumpinti....pasigailetu doh.gif O jei santuokoje vyras megsta buti ''ant trumpo pavadelio'' tai toks ten ir vyras....pazistu viena moteri, kuri istekejo uz tooookio memes, kad oi oi oi, ji daro ka nori, o tas bedzius vis laukia jos namie su pietumis.... jei kam nors tai priimtina tai prasom, man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 20 spalio 2009 - 08:07
QUOTE(alisia28 @ 2009 10 20, 00:06)
Burbnti, tu niekada nesuprasi apie ka as cia kalbu, nes panasu , kad vyrai is paskos taves nelakste.

Nu...tu sakai -tu zinai .. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 21 spalio 2009 - 15:29