Noreciau paklaust apie prekes, kas tikrai yra geriausiai?
Pvz., vakar tokia moteriske gyre dantu pasta, dezodora, sampuna, sildomaji losjona? Kaip kremai?
Metus laiko vartojau šiuos produktus, jaučiausi super, alergija dingo, rankos skausmas taip pat, skrandžio veikla susitvarkė, pinigų išleista daug.
Valio džiaugiausi, bet gaila trumpam
atėjo vadinama krizė, vyras be darbo aš dar vis vaikus auginu.... pinigų jau tiek nebėra, ir nusprendėm sustoti vartoti šiuos produktus, nu ir ką po geros savaitės, alergija grįžo
skrandis streikuoja
na tik ranka susitvarkiusi liko
tai va galiu raziumuoti viską, jai turi pinigų daug vartok tikrai padeda, neturiu jokiu nusiskundimų, bet jai nustosi vartoti tai viskas atsinaujina
gaila, bet tokia realybė.
Tačiau bandau dabar viską pakeisti į rusiškus maisto papildus, jie gerokai pigesni, tokie pat naturalūs, tik va pažiūrėsim ar jie veikia taip gerai
Valio džiaugiausi, bet gaila trumpam

Tačiau bandau dabar viską pakeisti į rusiškus maisto papildus, jie gerokai pigesni, tokie pat naturalūs, tik va pažiūrėsim ar jie veikia taip gerai

Sveikos merginos.
Naudoju dezodoranta su alavijais. nustebino SUDĖTIS: propilenglikolis, vanduo, natrio stearatas, alavijų želė, kvapioji
medžiaga, triklozanas. informacija pamastymui: Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
Labai svarbu, gal galt atsakyti ar jie tikrai nekenkia sveikatai?
Naudoju dezodoranta su alavijais. nustebino SUDĖTIS: propilenglikolis, vanduo, natrio stearatas, alavijų želė, kvapioji
medžiaga, triklozanas. informacija pamastymui: Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
Kenksmingiausios sudedamosios medžiagos, kurių neturėtų būti mūsų kosmetikoje:
* Butylated Hydroxythaluene (BHT)
* Butylene Glycol
* Diethanolamine (DEA)
* Dimethicone
* Dimethicone Copolyol
* Cyclomethicone
* EDTA
* Ethylparaben
* Isobutylparaben
* Laureth Sulfate
* Methylparaben
* Mineral Oil
* Paraffinum Liquidum
* Petrolatum
* Phenoxyethanol
* Polyethylene Glycol (PEG)
* Polypropylene Glycol (PPE)
* Propylene Glycol
* Propylparaben
* Triclosan
* Triethanolamine (TEA)
Labai svarbu, gal galt atsakyti ar jie tikrai nekenkia sveikatai?
nesu platintoja, dar tik karta pirkausi , bet radau tokia info :
Sveiki, ką reiškia tokios sudėtinės dalys kaip kalio sorbatas, natrio benzoatas? Ar tai natūralios medžiagos?
Taip, tai yra natūralios medžiagos. Mūsų produktuose naudojamos tam, kad būtų išsaugotos maistingosios alavijų medžiagos.
Kalio sorbatas sorbo rūgšties kalio druska. Gaunama iš šermukšnio uogų, tai natūrali medžiaga padedanti išsaugoti alavijų šviežumą.
Natrio benzoatas gamtoje esanti medžiaga, gaunama iš gervuogių. Ji padeda stabilizuoti alavijų želę ir slopina bakterijų dauginimąsi.
Sorbitolis padeda pasisavinti vitaminus ir mineralus. Dažnai naudojamas kaip saldiklis produktuose diabetikams. Gaunamas iš specialiai apdirbtų kukurūzų.
Tokoferolis (vitaminas E) žmogui būtinas vitaminas, natūralus antioksidantas, išgaunamas iš kviečių gemalų aliejaus bei ryžių branduolių.
is cia:
http://www.avera.lt/sveciu_knyga
Sveiki, ką reiškia tokios sudėtinės dalys kaip kalio sorbatas, natrio benzoatas? Ar tai natūralios medžiagos?
Taip, tai yra natūralios medžiagos. Mūsų produktuose naudojamos tam, kad būtų išsaugotos maistingosios alavijų medžiagos.
Kalio sorbatas sorbo rūgšties kalio druska. Gaunama iš šermukšnio uogų, tai natūrali medžiaga padedanti išsaugoti alavijų šviežumą.
Natrio benzoatas gamtoje esanti medžiaga, gaunama iš gervuogių. Ji padeda stabilizuoti alavijų želę ir slopina bakterijų dauginimąsi.
Sorbitolis padeda pasisavinti vitaminus ir mineralus. Dažnai naudojamas kaip saldiklis produktuose diabetikams. Gaunamas iš specialiai apdirbtų kukurūzų.
Tokoferolis (vitaminas E) žmogui būtinas vitaminas, natūralus antioksidantas, išgaunamas iš kviečių gemalų aliejaus bei ryžių branduolių.
is cia:
http://www.avera.lt/sveciu_knyga
Bet tai ne tas pats ko klause june30
Kazkaip as pati ji naudoju ir galvojau kad tikrai naturalus, bet dabar irgi susimasciau ....

Kazkaip as pati ji naudoju ir galvojau kad tikrai naturalus, bet dabar irgi susimasciau ....

Sveikos, gal kuri žinote ar vitaminus vaikams (Forever kids) galima sutrinti ir duoti su maistu arba pvz. sultimis...? Dukra net kratosi nuo jų skonio, nors šiaip prieš tai valgė kitokius su mielu noru, o šitie forever ir man pasirodė labai įkyraus skonio, kol sučiulpiau vieną, tai net pykinti pradėjo... O gal jie netinka tiesiog ir organizmas pats taip duoda suprasti... ?

Galima su vandeniu, sultimis, maistu

As naudoju akiu makiazo valikli, tai pilna ta prasme uzmusineju ji ir laukiu kada pasibaigs nes akis grauzia kai valausi. Nepatinka man jis. Muilas su avokadais geras ypac vasara manau bus gerai nes jis toks gaivinantis. Geriamus aloe vera visus isbandziau man geriausias buvo geltonas r spanguoliu.
QUOTE(zelviene @ 2010 03 17, 10:16)
Bet tai ne tas pats ko klause june30

Aha, neisigilinau i tuos pavadinimus.Rupi ir man tada sis klausimas, nes taip pat naudoju si dezika

Aš geriu Natura MIN. Kol kas sugeriau tik puse. Iš Forever naudoju dieninį kremą veidui, kuris sutraukia poras... Man jis super. Gal kiek pavasariui jis skystas, vis dėlto smarkiai drėkina, tai jei iš kart į lauką jaučiasi, kad šaldo. O šiaip tai oda gražesnė patapo, ir tikrai tas poras sutraukinėja.
KOkie atradimai geriant Natura?
Del kremu tai taip, girdejau labai gerus atsiliepimus, laukiu, kol mano atsdargos pasibaigs:), tai dabar ir be eiles pasiteplioju:)
Del kremu tai taip, girdejau labai gerus atsiliepimus, laukiu, kol mano atsdargos pasibaigs:), tai dabar ir be eiles pasiteplioju:)