Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Sveikos bigsmile.gif pati naudoju dezika pazastim, pasta, muila avokado.. 4u.gif ka gero galetumet pasiulyt dehidratuotai odai? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 05, 00:44)
ka gero galetumet pasiulyt dehidratuotai odai? 

Sausai, sausėjančiai ir ypač jautriai odai labai geras yra mėlynas kremas (losjonas su alavijais), ypatingai drėkinantis. Čia būtų iš gydomųjų kremų. Man iš jų asmeniškai labai tinka ir patinka "Drėkinamasis losjonas su alavijais", kitaip - violetinis kremas; jis šiek tiek "sunkesnės" konsistencijos, labiau panašus į maitinantį. smile.gif Iš kitų kremų, skirtų kasdienei veido priežiūrai, yra pakankamai naujas gaminys, kuris taip ir vadinasi: "Sonya giliai drėkinantis alavijų kremas".
Atsakyti
Man reikia tokios informacijos,gal kuri zinot...ar sampuna galima naudoti vaikams nuo vieneriu metu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 02 08, 08:12)
ar sampuna galima naudoti vaikams nuo vieneriu metu?

pagal mano info tikrai galima bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirko drauge plauku laka, tai sake papurskus plaukai buna laip slapi, nepatikejau, siandien pati isbandziau, tikrai, plaukai kaip slapi, nusivyliau, gal kas dar bandet, kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 02 09, 15:36)
Nusipirko drauge plauku laka, tai sake papurskus plaukai buna laip slapi, nepatikejau, siandien pati isbandziau, tikrai, plaukai kaip slapi, nusivyliau, gal kas dar bandet, kokie atsiliepimai? smile.gif

Del plauku lako - purkskite jo daug maziau, nei iprastai.
tada nebus jo pertekliaus, o plaukai gaus gera fiksacija.

taip pat sita laka galite purksti ant slapiu plauku ir formuoti sukuosena (kaip tai darydavote su putomis).
Tik velgi - nepurkskite kalnais, jis yra labai skalsus, jo nedaug reikia smile.gif

Sekmes naudojant smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Norėčiau šiokios tokios informacijos, tikiuosi kasnors galės pagelbėti.. Laukiuosi, todėl pasilpęs imunitetas, dažnai puola herpes.. Norėčiau sustiprinti imunitetą, draugė pasiūlė išbandyti šios kompanijos produktus.. Būtų įdomu sužinoti ar galima vartoti šios firmos produktus (aloe vera sultys, papildai ir pan.) nėštumo metu? Nenoriu pakenkti savo leliukui, bet privalau sustiprinti organizmą ir nebežinau ko griebtis.. verysad.gif

Iš anksto dėkoju už atsakymus! 4u.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Aš telšiškė smile.gif dar ne taip daug esu išbandžius šios produkcijos, tik galiu pasakyti, kad jaučiuos energingesnė ir nuotaika tikrai liuks lotuliukas.gif
vartoju sultis, mineralus ir bičių pienelį. Labai patinka dantų pasta. Išbandžiau plaukų šampūną ir kondicionierių, tai kažko tokio stebuklingo nepajutau, nors mano draugė juos vartoja ir labai džiaugiasi. gal todėl kad mano plaukai trumpi, o jos ilgi, tai ji sako, kad su tuo šampūnu išsiplovus, plaukai nesivelia... na manieji nesivelia ir taip thumbup.gif
Patinka lūpų pieštukas.
Mano vaikai vartoja vitaminus.
Kol kas nenusivyliau... bandysiu ir toliau ax.gif
Atsakyti
Labai patinka lūpų pieštukas. tikrai geras daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, kad dabar pats laikas gerti grynas aloe sultis-pavasaris, organizmas issekes visai..reikia papildyti atsargomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 03 04, 11:04)
Manau, kad dabar pats laikas gerti grynas aloe sultis-pavasaris, organizmas issekes visai..reikia papildyti atsargomis smile.gif

Tikra tiesa, nes jos geriausiai atstato imuninę sistemę.
Atsakyti
Įdomu, kaip vis tik tom merginoms, kur kepenis skaudėjo... kažin ar galų gale išsivalė tas organizmas, ar vis tik netiko produktas g.gif ?

Aišku, smagu būtu, kad kuo daugiau žmonių pasidomėtų šia produkcija, nes ji tikrai puiki ir drąsiai gali lygiuotis su kitų firmų produkcija...
Atsakyti