* Dėl dezodoranto. Kvapo tikrai nėra jokio, bet kas jaučiat, kad prakaituojat gausiau ir norit vaikščioti nešlapiom pažastim, tas gali rinktis kitą priemonę

Ir tai ne ligose esmė, tiesiog, kiekvieno organizmas skirtingas.
* Šampūnas ir kondicionierius man netiko. Gal dėl to, kad plaukai linkę riebaluotis dažnai, tai man jų neišplauna, nors plaunu kiekvieną dieną. Mano mamos plaukai sausi - jai tinka ir patinka šampūnas ir kondicionierius.
* Dantų pasta - PATS GERIAUSIAS produktas šios firmos. Skonis malonus, tikrai padeda kraujuojančiom dantenom.
* Šitas losjonas irgi labai gerai. Nusiplikiau su aliejumi, tai spėjau papurkšti per kokį 10 sekundžių, nes laikau virtuvėj. Net pūslės neiškilo

Taip pat savo podukrai VĖJARAUPIUS purškėm dažnai ir gausiai. Praėjo greit ir jokių randelių neliko nieko.O sako vyresniem sunkesnė forma būna.
* Man taip pat lūpų pieštukas nuo pūslelinės padeda. Jau ne vieną kartą išbandytas reikalas.
*O sultys.. Nežinau aš tų visų ten vingrybių, ką jos daro, ko nedaro. Bet mano močiutė (jau 75 m) turėjo bėdų su
užkietėjusiais viduriais. Tai jos tikrai padeda. Seniau be vaistų niekaip, o dabar viskas susitvarkė ir nebėr problemos.
QUOTE(carnitaster @ 2010 01 29, 21:53)
O sulciu skonis yra malonus, ar siaip sau,nes mano drauge nori pirkti ir klausia ar jie skanus, o as neturejau ka jai atsakyti, nes neragavau, gal galit parasyti?
Man tai tos geltonos šiaip sau... Specifinis toks. Skaniausiai gert yra su uogom tas sultis.