Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Aš geriu helourono rūgštį ,tai oda akivaizdžiai paskaistėjo,palygėjo.
Vaikas jau antrą bonkutė geria vaikiškų vitaminų,po ligos gėrė antioksidantus,egzotinių vaisių galia.
Dantų pasta man labai patinka,visa šeima naudojam
Bičių pikis tai gelbėjo per tą gripo epidemiją,pajuntam,kad peršti gerklę iš kart pikio pavarom ir sveiki thumbup.gif
Dabar užsisakiau veido kaukę,žalumynų laukus,parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As ir tu @ 2010 01 28, 13:19)
Brangu ar ne reikia spresti pavartojus ir pajutus poreiki. Paprastas pavizdys vaistai nuo kiauliu gripo kainuoja 120lt pokelis ju reikia 2 tuo metu laiku pagerus sulciu ir susitvarkius imuniteta ne tik kad nesusirgsi bet dar ir organizmas issivalys.

gal galima moksliniu tyrimu apie tai, kad geriant sias alijosiu sultis nesusirgsi?
Nes actimelis irgi reklama per tv leidzia kaip jisai gerimas organizma stiprina ir su mikorbais kovoja, bet tai VBS lygio informacija.

p.s. kiauliu gripu seimoje irgi nei vienas nesirgome, nors ir tu stebuklingu sulciu nevartojome.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekasė: 29 sausio 2010 - 14:36
QUOTE(pince @ 2010 01 29, 15:13)
Aš geriu helourono rūgštį ,tai oda akivaizdžiai paskaistėjo,palygėjo.
Vaikas jau antrą bonkutė geria vaikiškų vitaminų,po ligos gėrė antioksidantus,egzotinių vaisių galia.
Dantų pasta man labai patinka,visa šeima naudojam
Bičių pikis tai gelbėjo per tą gripo epidemiją,pajuntam,kad peršti gerklę iš kart pikio pavarom ir sveiki thumbup.gif
Dabar užsisakiau veido kaukę,žalumynų laukus,parašysiu atsiliepimus 4u.gif

O po kiek vaikiškų vitaminų duodate?
Man tai kažkaip nelabai patinka tokie dalykai, kai www rašo vienaip, ant bonkutės žiūriu kitaip... g.gif
www rašo, kad vaikams iki 4 metų: 1 - 2 tabletes per dieną.
O ant bonkutės 2-4 metų vaikams po 2 tabletes...
Mano mergytė labai smulkutė, tai galvojau va davinėsiu po 1, bet kai ant bonkutės rašo duoti po 2... Kaip dabar žinoti ar neperdaug/nepermažai gauna ji tų vitaminų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 29 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(Bekasė @ 2010 01 29, 15:31)
gal galima moksliniu tyrimu apie tai, kad geriant sias alijosiu sultis nesusirgsi?
Nes actimelis irgi reklama per tv leidzia kaip jisai gerimas organizma stiprina ir su mikorbais kovoja, bet tai VBS lygio informacija.

p.s. kiauliu gripu seimoje irgi nei vienas nesirgome, nors ir tu stebuklingu sulciu nevartojome.

Nėro tos sultys stebuklingos. Jos tiesiog stiprina ir valo organizmą.
Mokslinių tyrimų gal ir nerasi, bet gydytojų atsiliepimų tikrai yra, ir nemažai.
pasiieškok ineternete arba nueik į paskaitas, kur gydytojai skaito ir sužinosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sultys yra naturalios..nera ten jokiu fokusu. Tiesiog pats augalas turi geru savybiu ir jos is jo paimtos. O siaip tos sultys labai gerai tiems kas turi su rugstingumu problemu. Tetis mano tris buteliukus isgere ir tikrai susitvarke viskas. O taip ne dienos be renie neisbudavo.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvydė @ 2010 01 29, 15:21)
gydytojų atsiliepimų tikrai yra, ir nemažai.

už tuos atsiliepimus gerai moka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 01 29, 15:46)
O po kiek vaikiškų vitaminų duodate?
Man tai kažkaip nelabai patinka tokie dalykai, kai www rašo vienaip, ant bonkutės žiūriu kitaip... g.gif
www rašo, kad vaikams iki 4 metų: 1 - 2 tabletes per dieną.
O ant bonkutės 2-4 metų vaikams po 2 tabletes...
Mano mergytė labai smulkutė, tai galvojau va davinėsiu po 1, bet kai ant bonkutės rašo duoti po 2... Kaip dabar žinoti ar neperdaug/nepermažai gauna ji tų vitaminų...

aš duodu du per dieną,pati kartais pamirštu ,tai vaikas pats paprašo,žino,kad tik du galima,vitaminai tokie iš natūralesnių,todėl manau,kad tikrai neperdozuojame g.gif
Atsakyti
As savo triju ir devyneriu metu vaikams duodu po du vitaminus per diena. O sulciu skonis yra malonus, ar siaip sau,nes mano drauge nori pirkti ir klausia ar jie skanus, o as neturejau ka jai atsakyti, nes neragavau, gal galit parasyti? 4u.gif
Atsakyti

* Dėl dezodoranto. Kvapo tikrai nėra jokio, bet kas jaučiat, kad prakaituojat gausiau ir norit vaikščioti nešlapiom pažastim, tas gali rinktis kitą priemonę wink.gif Ir tai ne ligose esmė, tiesiog, kiekvieno organizmas skirtingas.
* Šampūnas ir kondicionierius man netiko. Gal dėl to, kad plaukai linkę riebaluotis dažnai, tai man jų neišplauna, nors plaunu kiekvieną dieną. Mano mamos plaukai sausi - jai tinka ir patinka šampūnas ir kondicionierius.
* Dantų pasta - PATS GERIAUSIAS produktas šios firmos. Skonis malonus, tikrai padeda kraujuojančiom dantenom.
* Šitas losjonas irgi labai gerai. Nusiplikiau su aliejumi, tai spėjau papurkšti per kokį 10 sekundžių, nes laikau virtuvėj. Net pūslės neiškilo smile.gif Taip pat savo podukrai VĖJARAUPIUS purškėm dažnai ir gausiai. Praėjo greit ir jokių randelių neliko nieko.O sako vyresniem sunkesnė forma būna.
* Man taip pat lūpų pieštukas nuo pūslelinės padeda. Jau ne vieną kartą išbandytas reikalas.
*O sultys.. Nežinau aš tų visų ten vingrybių, ką jos daro, ko nedaro. Bet mano močiutė (jau 75 m) turėjo bėdų su užkietėjusiais viduriais. Tai jos tikrai padeda. Seniau be vaistų niekaip, o dabar viskas susitvarkė ir nebėr problemos.

QUOTE(carnitaster @ 2010 01 29, 21:53)
O sulciu skonis yra malonus, ar siaip sau,nes mano drauge nori pirkti ir klausia ar jie skanus, o as neturejau ka jai atsakyti, nes neragavau, gal galit parasyti? 4u.gif

Man tai tos geltonos šiaip sau... Specifinis toks. Skaniausiai gert yra su uogom tas sultis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skinte: 30 sausio 2010 - 00:54
QUOTE(carnitaster @ 2010 01 29, 22:53)
As savo triju ir devyneriu metu vaikams duodu po du vitaminus per diena. O sulciu skonis yra malonus, ar siaip sau,nes mano drauge nori pirkti ir klausia ar jie skanus, o as neturejau ka jai atsakyti, nes neragavau, gal galit parasyti? 4u.gif

šiaip tai jos visos pakankamai bjauraus skonio. Tiesiog persikų sultys šiek tiek permuša skonį,.
Atsakyti
o jus sultis duodat vaikams, ar tik pacios geriat? Nes jeigu jos nekokio skonio, tai kazin ar gers? Ir kieki turbut reiktu duoti tik po 30ml. per diena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 01 30, 15:04)
o jus sultis duodat vaikams, ar tik pacios geriat? Nes jeigu jos nekokio skonio, tai kazin ar gers? Ir kieki turbut reiktu duoti tik po 30ml. per diena? smile.gif

Yra tų skanesnių, t.y., su spanguolėmis arba persikais, kur ir vaikams visai patinka. Natūraliausias alijošius jaučiasi geltonose, vaikams tikrai gali nepatikti. O mėlynųjų vaikams visiškai nepatartina, nors jos ir su apelsinų prieskonių, bet grynai nuo sąnarių. O kam vaikams vaistai nuo sąnarių...?

Vaikui tikrai užteks po 1 valgomąjį arba netgi desertinį šaukštą per dieną. Arba galima duoti po 1 šaukštelį dukart per dieną. Lygiai taip ir vyresniems žmonėms patartina, kol organizmas apsipranta su sultimis.

Atsakyti