Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

kodel vaikisku vitaminu sudety nepaminetas nei vienas vitaminas?
Atsakyti
Sveiki, labai idomu kur skaitete vitaminu sudeti kad nematete?jei vartete pacia vitaminu pakuote tai kitoje puseje turejote perskaityti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuotakaser: 06 gegužės 2010 - 08:07
QUOTE(nuotakaser @ 2010 05 06, 09:07)
Sveiki, labai idomu kur skaitete vitaminu sudeti kad nematete?jei vartete pacia vitaminu pakuote tai kitoje puseje turejote perskaityti. smile.gif

vitaminu pakuotes nesu maciusi todel ir klausiu, nes ju tinklapy nera
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 05 06, 07:44)
pagal kaina, tai jis turetu daryti stebuklus  biggrin.gif
o MB as galvoju nupirkti nuo sanariu sultis ir maisto papildus mirksiukas.gif

mano mama gėrė sultis sąnariams-jokio poveikio nepajautė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2010 05 06, 10:56)
vitaminu pakuotes nesu maciusi todel ir klausiu, nes ju tinklapy nera

http://www.aloe-vera...;products_id=43

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo awietea: 06 gegužės 2010 - 11:25
QUOTE(Dilgele @ 2010 05 06, 11:00)
mano mama gėrė sultis sąnariams-jokio poveikio nepajautė schmoll.gif

Kiek laiko gėrė ir ką dar naudojo kartu su sultimis ?
Atsakyti
mano dar nuomone yra tokia, kad cia vis tik yrai maisto papildai, o ne vaistai, taip kad rezultato tiketis po vieno pokelio sulciu butu naivu, ir man dar atrodo, kad sultis vis tik butu geriau vertoti su papildais nuo sanariu, gal butu efektas geresnis mirksiukas.gif , cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
tai taip todel cia ir nera chemijos kad ne vaistai, cia yra vitaminai ir maisto papildai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nertukė @ 2010 05 06, 16:55)
Kiek laiko gėrė ir ką dar naudojo kartu su sultimis ?

Iš pradžių gėrė paprastas alavijų sultis, paskui su persikais, vėliau sąnariams. Tuo pat metu gin-chia, vėliau probitiokus-na, taip, kaip patarė per paskaitas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilgele: 07 gegužės 2010 - 10:43
Tai paprastos alavijo sultys nesvarbu ar jos su persikais ar su granatais jos efekto sanariams ir nedaro nes jos kitu organu funkcijas gerina o ne sanariu sanariams juk specialiai yra sukurtos sultys o probiotika turejo suvartoti tam kad organizmas pasisavintu visa alaviju teikiama nauda, ir probiotika tik viena karta per metus juk reikia vartoti taigi jei mama isgere tik viena pakeli alavijo sulciu sanariams tai tikrai vargu ar padejo procesas turi trukti ne viena menesi. 4u.gif smile.gif idomu pas ka mama buvo paskaitoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakaser @ 2010 05 09, 08:44)
Tai paprastos alavijo sultys nesvarbu ar jos su persikais ar su granatais jos efekto sanariams ir nedaro nes jos kitu organu funkcijas gerina o ne sanariu sanariams juk specialiai yra sukurtos sultys o probiotika turejo suvartoti tam kad organizmas pasisavintu visa alaviju teikiama nauda, ir probiotika tik viena karta per metus juk reikia vartoti taigi jei mama isgere tik viena pakeli alavijo sulciu sanariams tai tikrai vargu ar padejo procesas turi trukti ne viena menesi. 4u.gif  smile.gif idomu pas ka mama buvo paskaitoje?  g.gif

o probiotika reiktu gerti vartojant bet kurios rusies sultis?
Atsakyti
Sveiki,
Ka patartumet vartoti nuo zvynelines?
Atsakyti