Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(Astyte @ 2010 05 29, 11:04)
Sveiki,
Ka patartumet vartoti nuo zvynelines?

Sveiki,
Žvynelinės simptomams mažinti rekomenduojamos aloe Vera sultys, purškiamas losjonas, alavijų kremas su bičių pikiu (nakčiai), Aloe Vera gelis, skystas muilas su alavijais, šampūnas su alavijais.

Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 05 29, 10:40)
Sveiki,
Žvynelinės simptomams mažinti rekomenduojamos aloe Vera sultys, purškiamas losjonas, alavijų kremas su bičių pikiu (nakčiai), Aloe Vera gelis, skystas muilas su alavijais, šampūnas su alavijais.

Aciu, o koks cia purskiamas losjonas? Tas aloe first ?
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 05 29, 13:53)
Aciu, o koks cia purskiamas losjonas? Tas aloe first ?

taip 4u.gif
Atsakyti
Mane tai sudomino deklqruojamas siu produktu Ekologiskumas. Juk ant ne vieno nera ekologinio sertifikuoto zenkliuko vadinasi jie nera ekologiski ir cia skleidziama maleginga informacija wink.gif
Atsakyti
Sveikutės. Norėčiau sužinot ar yra koks kremas, losjonas, kuris tiktų vaikui, sergačiam atopiniu dermatitu ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visu pirma noreciau pakomentuoti pasisakyma apie propoguojama ekologiskuma:Forever living produktai yra pazymeti koser zenklu, o sis zenklas kaip ir vertinamas netgi labiau nei eko, taigi cia turetumete labiau pasidometi zenklais ir ju vertinimu pasaulyje.

o del Atopinio dermatito galeciau patarti gyditi problema is vidaus, cia ne odos problema ja reikia gytiti is vidaus tai butu su sultimis o odai galite naudoti paprasta aloe geli arba su biciu pikiu, galetume susitikti placiau pakalbeti apie visas problemas turetumete isbandyti meginukus kuris labiau jums tiktu naudoti ar su pikiu ar naturalu.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
visuomet pasiruosusi atsakyti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakaser @ 2010 06 29, 21:18)
produktai yra pazymeti koser zenklu, o sis zenklas kaip ir vertinamas netgi labiau nei eko, taigi cia turetumete labiau pasidometi zenklais ir ju vertinimu pasaulyje.

lotuliukas.gif
Na sis zenklas vertinamas labiau tik zydu tarpe kiek zinau ir tik del religiniu isitikinimu. Pakankamai ismanau ka reiskia ekologiskas zenklas.
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 06 29, 09:44)
Mane tai sudomino deklqruojamas siu produktu Ekologiskumas. Juk ant ne vieno nera ekologinio sertifikuoto zenkliuko vadinasi jie nera ekologiski ir cia skleidziama maleginga informacija wink.gif

Sveiki,
https://www.foreverl..._certifications
http://www.iasc.org/overview.html

Papildyta:
QUOTE(Monalyza @ 2010 06 29, 22:02)
lotuliukas.gif
Na sis zenklas vertinamas labiau tik zydu tarpe kiek zinau ir tik del religiniu isitikinimu. Pakankamai ismanau ka reiskia ekologiskas zenklas.

butent, ir bet ko jie jau neisileidzia i savaji tarpa, taip kad tai labai didelis ivertinmas.
Atsakyti
Merginos, sakykit kiek kainuoja dantu pasta smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dantu gelis kainuoja 26Lt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

! 
Komercinio pobūdžio žinutės forume ir temoje yra draudžiamos.
Nariams, nereaguojantiems ir jas vėl skelbiantiems, bus skiriami asmeniniai įspėjimai.
Atsakyti
Mano mama yra sios kompanijos platintoja ir ja tiki labiau turbut negu popiezium. Todel teko isbandyt daug sios kompanijos produktu. gal produktai kaip o tokie ir kai kurie isties yra ,,nieko,, bet tai nera joks stebuklas, vistiek tai yra sintetika tik galbut kazkiek tobulesne.

Kazkas yra susizavejes dantu pasta. Va sia priemone tikrai nerekomenduoju zavetis. Kaip zinote ji be fluoro. bet fluoras yra butinas dantims!!! as ja naudojau gal metus ir jokios kitos dantu pastos ir atsirado labai dideles problemos su dantenu jautrumu bei dantimis. kai pasakiau pazystamai dantistei gavau rekt uz tokias nesamones. Sia pasta galima naudot bet tik kaip pagalbine - tarkim 2-3 kartus savaitej vietoj iprastos valytis ja bet tik ja naudot negalima. nebent esi alergiskas fluorui bet tokiu zmoniu mazai. taip pat vyresnio amziaus zmonems si pasta irgi labiau tinkama, nes fluoras yra kazkiek nuodingas (bet jaunam organizmui jis reikalingas) Nesinaudoju sia pasta ir dantys vel susitvarke.

Vitaminai. Is esmes geri. Pliusas kad vieni is nedaugeliu vitamiminu kur nera vitamino c ir gelezies kartu. maisto papilduose susidurus sioms mediagoms ivyksta chemines reakcfijos kuriu metu gaminasi kancerogenines medziagos. jeigu vartojate nenaudokite su aloe vera mineralais nes ten yra gelezies. Teko skaityt kad kai kas nori duot vitaminus vaikuciams. sakykit mamytes na kam vaikuciui ta sintetika kad ir kokia ji bebutu. cia visu vitamino gamintoju triukas kurie teigia kad neimanoma gaut visu maistingu medziagu su maistu.ypac dabar kai maistas toks sintetinis. ir pas mus tai taip iklata i galva kad net nesusimastom. organizmas dauguma ju pasigamina pats. daugiau valgykit darzoviu ir nereikes vitaminu.

tikrai geras daiktas kuri naudoju ir kuris man labai patinka tai pazastu piestukas. bekvapis. veikia visai kitaip nei iprasti kur uzkisa poras kalio druskomis. ir pasitepus siuo piestuku jus ir toliau prakaituojate (kas daugeliui buna sokas ir jie iskart nusivilia siuo pietuku) taciau skirtumas kad pazastyse nelieka to nemalonaus kvapo ir prakaitavimas ne toks intensyvus. uz si produkta rasau 10 balu

naudoju siuo metu aloe vera duso zele, sampuna. duso zele man patinka del kvapo taciau pastudijaves sudeti abejoviau ar cia reikia zavetis abiem produktais.taip pat naudoju losijona bei dar kazkoki odos krema su jojoba. siu dalyku neistudijavau ir kadangi esu vyras nelabai idomu buvo

teko gert alijosiaus sultis. stebuklas neaplanke nelaime neatsitiko. gyvenimas toliau teka savo vaga. asmenine isvada - pinigu svaistymas. nesinuodyk ir nereikes valytis nuo nieko. teko naudot garcinios preparata mazinanti apetita, forever lean produkta stabdanti angiavandeni isisavinima...kazkiek veikia sie preaparatai...bet nustojau...nors zalingo pozveikio nepastebejau bet vistik aabejoju ar tai labai geras budas apgaudinet organizma ir kokios bus viso to pasekmes...lazda juk visa laika turi du galus tik gaila apie siu priemoniu antra gala informacijos nera

energetiniai dietiniai kokteiliai ar kaip ten jie smile.gif naudojau kai sportuodavau. mane patikino kad jau kai isgeri gauni visu maisto medziagu ir nenori valgyt. ir valgyt noredavau ir abejoju ar tai atstos tikra maista, vistiek tai yra sintetika kad ir ,,naturalesne,, kitu sintetiku atzvilgiu. isvada: skanus kokteiliukas uz nemenka sumele...

esu bandes ir cesnako piliules. mama sako kad tai lyg tas pats cesnakas tik va nera kvapo. vistiek cesnakas liks cesnaku. galima ir ,,pasmirdet,, kartais vardan sveikatos.

mano asmeniniai patarimai . produktai is esmes kazkiek geresni lyginant su kitais panasaus pobudzio produktais bet apie ju stebuklinga galia ir naturaluma velgi sukuriama iliuzija. Nieko nuostabaus - juk gamintojai amerikonai. ir tisklas kaip ir visu - uzdirbt kuo daugiau pinigu. teko matyt filmukus kaip ten viskas auginama. mama ziuri issisiupus su susizavejimu o as matau liudnus meksikieciu darbininku veidus kurie plusa uz grasius. ir dar kompanija remiasi moslininiais tyrimais daznai. del rezultatu juk aisku, nes kas moka tyrejams tam rezultatai ir palankus. atsiprasau jeigu kazka izeidziau, kai kas nesutinka su mano nuomone
sekmes
gyvenkit sveikai, nesinuodykit ir nereikes valytis tongue.gif
Atsakyti