Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

Na suprantama kad zmogus vyrukas siuo atveju smile.gif nusivyles givenime viskuo 4u.gif neliudek juk gyvenimas labai grazus ir juo reikia dziaugtis 4u.gif 4u.gif del daugelio dalyku galeciau gincytis, bet tai neduos jokiu rezultatu todel neverta gadintis dienos 4u.gif 4u.gif ir tie zmones kurie viska daro taip kaip rekomenduoja jaucia labai didelius pagerejimus be jokiu vaistu argi tai galetum pavadinti nesamone ar dar kazkaip kitaip? turiu teta stomatologe ir beje jos zodziais tariant kad ir pas bet kuri stomatologa nueitum jis vis tiek tau des reklama nes uz tai gauna pinigus, o jei tiki kad fluoras-ziurkiu nuodas yra labai sveika ir musu organizmams jo reikia tai prasau i sveikata naudok visas dantu pastas su fluoru ir buk sveikas smile.gif nenorejau izeisti.tik butinai dar pasiziurek kitoje tubeles puseje kur yra bruksniukai tarp ju kvadratukas kokios spalvos jei apie sy pastos tikrinimo metoda nzn nieko tai galesiu veliau parasyti.
na o daugeli dalyku isbandziau pati ir viskas man labai patiko ir sultys man labai padejo, na gal nelabai patiko tik sampunas bet visa kita man labai patiko ir daugeli vaistu nustojau naudoti tuo labai dziaugiuosi smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
taigi isbande zmones atsirenka kas jiems geriausia o aukoti savo sveikata ir serti farmacininkus nemanau kad labai geras sprendimas nes ten gydidamas viena liga susergi kita laaabai daug tokiu atveju zinau smile.gif
taigi grazios ir prasmingos visiems dienos
nieko nenorejau izeisti ir tikiuosi kad neizeidziau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jei bus klaidu atleiskit labai skubu pas maziuka 4u.gif suneliuka smile.gif
Atsakyti
Pritariu nuotakai.
Manau, kad mūsų gerbiamas Sajanas nesusidūrė su rimtesnėm problemom ir neteko nemenkų sumų palikti vaistinėse. Vat ir klausimas Sajanai tau, ar neteko rimtai sirgti ligomis? Manau, kad šitaip kalbėti gali tik tas asmuo, kuris dar nesiskundžia savo sveikata, neturi vaikų.
Aš savo vaikui geriau dozę česnako sugirdysiu, nei kursą Amoksiklavo...... Kažin, kuriuo atveju čia geriau būtų? g.gif

Arba geriau gersiu visą gyvenimą liuosuojančius ir galiausiai įsivarysiu vėžį, negu pagersiu žiauriai brangų alijošių ir viskas susitvarkys.

Ir iš viso, pažiūrėkime, ką mes valgom, ką mes geriam, kuo kvėpuojam.....

Galiausiai, paskutinis momentas - daržovėse ir vaisiuose kuriuos mes perkam raskite tiek vertingų vitaminų. Aš suprantu, prieš 200 metų užtektų ir vaisių su daržovėm. Bet apsidairykime kur mes gyvename ir kokiomis sąlygomis viskas auginama doh.gif

Net ir būdamas didžiausiu skeptiku, pasakei, kad šiek tiek geriau čia. O aš paklausiu: o kur geriausia????? g.gif
Atsakyti
na ir uzpuolete cia mane uz mano nuomone smile.gif cia kaip atejus i baznycia ( i sia tema) pasakyt kad nesi katalikas (tiki i forever living kompanija) . as gyvenimu dziaugiuos ir dar kaip:) tik as megstu kalbet ciniskai, o cinizmas yra nuosirdumas su minuso zenklu smile.gif tad jei leisite busiu nuosirdus ir toliau
taip sveikata as nesiskundziu ir propoguoju sveika gyvenimo buda, man labai svarbu ka naudoju. todel ir sakau kad mamytes na perdaug nepasitikekit tais reklamos triukais. man keista kaip mums is tikro visko reikia kai galima apseieiti. tarkim duso zele, sampunas...jie juk nera taip gerai kaip jus galvojat:) kodel ne vienas padaras zemeje iskyrus zmogu jais nesinaudoja ir yra svarus? (cia filosofinis klausimas) praustis sampunais ir muilais rerktu tik tada kai is tikro reikia o ne kiekviena miela dienele. dusas tiesiog paprastu vandenuku yra pats geriausias

del dantu pastos cia yra dviprasmybe. esme kaip ir rasiau - fluoras nuodingas bet jo kaip oro reikia dantim. be jo dantys genda, silpneja. jauniems zmonem fluoras nepavjingas, vyresniems galbut labiau. na jei netikit - ismeginkit patys. as ismeginau ant saves.

kuo maziau stovesit vaistiniu eilese, nepatingesit paieskot liaudisku budu kurie is tikro gydo, nepilsit i savo organizmus ,,degalu,, kurie neskirti jusu ,,varikliui,, ir nereikes nuo nieko valytis. o mes tersiam save, pataikaujam savo iprociams ir po to ieskom stebuklingu priemoniu ir norim magiskos tabletes ar preparato kuris vurtu lazdele uzbaigtu visas problemas. bijodami ligu leidziame savo vaikuciams vaisinti vakcinomis net nepagalvodami apie zala imunitetui o po to stebimes kodel 2is 3 vaiku turi alergijas ir biski pirst ir serga.uztersta aplinka maistas ir.t.t girdime tik mekenimus. aisku taip, taciau ko noret kai mes pazeidinejame natualia organizmo pagrindine apsaugine sistema. mes savo nesveikia gyvenimo buda perduodam musu atzaloms. atsiprasau cia jau nuklydau nuo temos tad baigiu:)

dauguma vaistu ir preparatu ir gali tai ir amway ir aloe vera ir kiti gydo tik pasekmes, bet priezastis ne. tai tik kosmetinis remontas. aisku svarbu dar ir psichologinis faktorius. kai tiki - visada viskas geriau ir veikia smile.gif butent taip zmones ir isgyja nuo sunkiausiu ligu aisku tik tada viska suvercia ,,dievui tarsi jis butu pageidavimo koncerto direktorius stebukladarys.

as pasilieku prie nuomones kad dauguma sios kompanijos produktu yra tiesiog NEBUTINI nes yra daug paprastesniu ir neturalesniu alternatyvu. jeigu galima pakomentuosiu kai kuriuos pasisakymus

****Arba geriau gersiu visą gyvenimą liuosuojančius ir galiausiai įsivarysiu vėžį, negu pagersiu žiauriai brangų alijošių ir viskas susitvarkys.Ir iš viso, pažiūrėkime, ką mes valgom, ką mes geriam, kuo kvėpuojam.....** - tikrai nesusitvarkys. ne veltui sakoma kad visos ligos nuo nervu ir tik viena nuo meiles:) jei nervuoajmes jaudinames isgyvenam stresa joks alijosius niekad nepades. o nervuojames mes oi kaip. aisku as nesakau kad as nesinervuoju, esu toks pats tik netikiu magiskos tabletes ar preparato galia

***Galiausiai, paskutinis momentas - daržovėse ir vaisiuose kuriuos mes perkam raskite tiek vertingų vitaminų. Aš suprantu, prieš 200 metų užtektų ir vaisių su daržovėm. Bet apsidairykime kur mes gyvename ir kokiomis sąlygomis viskas auginama**** na cia vel musu visomones suformuota iliuzija..is dalies taip...bet kaip jus manot is ko tada gaminami visi tie super preparatai ir stebuklingieji vitaminai. tarsi aloe vera turetu edeno sodo laukus kuriuose viskas naturalu....lygiai tas nes viskas vistiek auginama pramoniniu budu

***taigi isbande zmones atsirenka kas jiems geriausia o aukoti savo sveikata ir serti farmacininkus nemanau kad labai geras sprendimas nes ten gydidamas viena liga susergi kita laaabai daug tokiu atveju zinau*** na siuo atveju mes seriame aloe vera kompanija kurios tikslas tikrai nera padet, o uzdirbti kuo daugiau pinigu...visu blogiausia kad pagrdine liga kuria mes susergam tikedami visais magiskais produktais tai naivumu ir patiklumu. geros dienos visoms:)
Atsakyti
Sajanai, aš tai suprantu tiek, kad ši produkcija yra geriau nei parduodama vaistinėse.
Antra, ligų mes neišvengsim. Kaip ir tos pačios alergijos. Taip, mes mamos, nežinom ką duodam vaikams ir t.t. ir bla bla bla. Bet kodėl mūsų rinka yra perpildyta nuodais? Kodėl vos tik gimus kūdikiui jam suleidžiama pirmosios dozės skiepų. Tokia politika, vadinasi valdžia tai leido. Tada sekantis klausimas: iš kur man atsirinkt, kas sveika, o kas nesveika????? Nes galų gale ne viskas ir toj etiketėj parašyta. Vat.
Aš nesakau, kad reikia į tuos Forever Living produktus nerti stačia galva su mintim "o dabar tai jau nieko nebenaudosiu, tik FOREVER LIVING". Ne, čia ne tai. Čia yra produktų, kurie gali mums padėti. Ir padeda. Arba tai sutapimas lotuliukas.gif

Ir nepergyvenkite, mes ir liaudiškai vaikus gydom smile.gif Stengiamės ir dėl jų ir dėl savęs.

O pats, manau, kad turėtum mamytei ačiū pasakyt, jog pasirūpino tamstos sveikata ir įdiegė norą sveikai gyventi smile.gif

Reziume: mes esam žmonės. Skirtingi. Su skirtingais požiūriais ir nuomonėmis smile.gif Kaip aš sakau - kas tinka man, nebūtinai tinka visiems.

Beje, AMWAY irgi esame vartotojai.

ir tai nėra, kad aš gyvenu ir sapnuoju tik Foreverį, pamiršusi Dievą ar kažką dar biggrin.gif
Atsakyti
Na ka as galiu pasakyti smile.gif smile.gif
idomu........ na vaikinas greiciausiai propaguoja labai sveika gyvenimo buda nera niekada gyvenime sirges ir jo visa seima ir visa gimine yra be galo sveiki ( bent jau reikia taip tiketis ) is jo pasisakymu smile.gif greiciausiai jis turi ekologiska uki ir visus metus gauna vien tik naturalius produktus kur yra tikrai visi vitaminai mineralai ir aminorukstys taip pat ir tos kuriu negauname su maistu ir kurios yra nepakeiciamos. Na gerai kai zmones taip sveikai gyvena ir turi ukius kurie ekologiski nes kitaip tai nesugalvoju kap dar gauti visu reikalingu medziagu ir t.t jei labai nesupyksi gal galetum patarti kur isigyti tu ekologisku produktu istisus metus?
darzoviu, mesos biciu produktu ir t.t na nesupyk bet kazkodel jauciu kad gyveni mieste ir taip pat kaip visi kiti vartoji ta pati, apsiprekini didziuosiuose prekybos centruose ir perki ne ka naturalesnius produktus smile.gif taigi nereikia taip varyti apie produktus is aloe vera ir cia ne reklama o tiesiog faktas kad tie produktai padeda zmonems, be to nereikia manes cituoti, nes mano nuomone tik neisizeisk esi pats labai jau naivus kad tiki nemirtingu gyvenimu ir visais prekybos centrais.
tai tiek grazios dienos. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
neklaidink zmoniu tie tavo reklamuojami forever produktai yra NE EKOLOGISKI!
Atsakyti
Na nesuprantu ko tu taip supykai jei nezinai tai ALAVIJAI YRA ISAUGINTI EKOLOGISKUOSE UKIUOSE, o kitas dalykas as kalbejau apie vaikina ir jo gyvenimo buda isiskaityk, ir tada komentuok......
kiekvienas renkasi tai kas jam geriausia, o ir forumas skirtas ne varyti ant vienos ar kitos kompanijos o diskutuoti apie produktus ir ju savybes o ne apie ka kita.
taigi nepykit uz teisybe.
nenorejau nieko izeisti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
ir dar nelabai reklamuoti noreciau tiesiog noriu pasidalinti nuomone apie produktus kuriuos isbandziau bet ziuriu kad forumas virsta i ringa kas nugales uz ar pries.
taigi siulau tiesiog dalintis nuomonemis ir tiek nes niekada nebus visiems gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nors taip noretusi, pasaulis ir taip pilnas pykcio. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakaser @ 2010 07 15, 21:00)
ir dar nelabai reklamuoti noreciau tiesiog noriu pasidalinti nuomone apie produktus kuriuos isbandziau bet ziuriu kad forumas virsta i ringa kas nugales uz ar pries.
taigi siulau tiesiog dalintis nuomonemis ir tiek nes niekada nebus visiems gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nors taip noretusi, pasaulis ir taip pilnas pykcio. smile.gif  4u.gif

thumbup.gif
Būtent, kad diskutuoti reikia.
man, pvz, labai patinka šios kompanijos skystas muilas. Jis idealiai nuplauna akių tušą ir nereikia jokiais valikliais trinti. Akių negraužia. O nešioju lęšius. Super produktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2010 07 15, 16:01)
neklaidink zmoniu tie tavo reklamuojami forever produktai yra NE EKOLOGISKI!

o tamsta isbandei juos? bigsmile.gif
Atsakyti
Esu bandžiusi nemažai jau šios kompanijos produktų. Ir turiu tvirtą savo nuomonę apie tai.
Neseniai atradau jų aliejuką (buteliukas su pipete). Mano labai įnoringai veido odai - super variantas. Maitina odą, panaikina sausumą ir visokias raudonas dėmeles. Negaliu atsidžiaugti. Seniai apie jį galvojau, bet vis pinigų nelikdavo jam.
Jis vertas savo kainos thumbup.gif
Atsakyti
Na va ne veltui sakoma nesigincyk su moterim vistiek nelaimesi smile.gif buvau paverstas gyvenimo nemylinciu ir prekybos centrus palaikanciu piktu zmogenu, ir tik delto kad pasirinkau ciniska kalbejimo tona:) o ne jau tai blogai? Nors kaip rytu ismintis zmogus kuris zino nedaug visada stengsis atrodyt visazinis, o tas kuris kazka moka ir zino niekad sito neskelbs, bet kadangi as visko nezinau ir niekad nezinosiu vistik pasirysiu diskusijai:)
Domiuosi sveiku gyvenimo budu jau seniai, galbut delto ir sergu labai labai retai, ir nereikia man magisku preparatu valymuisi, ir nenaudoju vitaminu ir visu kitu isradimu. Kaip ir daugelis megaujuos gyvenimu siuo 3d zaidimu tiesioginiam eteryje kur duota deja tik viena gyvybe ir kartas nuo karto esam priversti ieskot ,,vaistineliu,, kad ja papildyt. Tiesiog pasidalinsiu savo mintimis ir atsakysiu I kai kuria kritika mano adresu. Pats zinau kad buna sunkiausia kada kazkas sugriauna ,,tiesa,, kuria zinojai visa gyvenima per minute laiko, na tokia pvz kad bulves su mesa negerai, kad medus labai sveika, kad piena gert irgi sveika, kad vitaminai niekada nekenkia, kad cholestelis maiste turi itakos musu organizmo funkcionavime, kad skiepai padeda imunitetui kovot su ligomis ir t.t…visa tai pasakos kurias zinom kuriom tikim bet net nepagalvojam kad gali but kitaip. bet dabar kalbam apie aloe vera tad cia mano pastebejimai. Tik negalvokit kad as noriu sukritikuot si gamintoja, as tiesiog noriu pasakyt kad daugeliu atveju naudot ju ,,stebuklingu,, produktu tiesiog nera butinumo ir nera jie tokie stebuklingi

Apie dantu pasta dar karta. Va slypi dviprasmybe, natrio fluoridas nuodingas bet jis BUTINAS musu dantims. Jei dantys jo negauna – genda, silpsta. Ka daryt? Kaip kitaip jo i tuos dantis idet? Atsakyma juk sakiau kuri man pasake savo darba ismananti dantiste – maisyt dantu pastas. Kartais leist organizmui pailset nuo siu ,,nuodu,, valant aloe vera jei yra toks noras bet naudot ir iprasta dantu pasta su fluoridu. Neveltui dantu pastos sudetyje rasomi sios medziagos kiekiai, kurie priklausomai nuo dantu pastos paskirties skiriasi. Na as pats tai patyriau. Ismeginkit. Metus pasivalykit tik aloe vera dantu pasta ir nueikit pas dantiste ivertint savo dantuku busena po to. Galbut jusu praktika kitokia bus. Tik nepraktikuokit tai su vaikuciais savo. Pirma su savimi

Apie Aloe (alijosiu). Logiskai mastant (kas labai sunku moterims nes pas jas domoinuoja emocijos ir tikrai neisizeiskit mamytes, tokius jau mus sukure Dievas) ar jums neatrodo kad su tuo alijosium perdedama? Kad jis turi gydomu savybiu – faktas bet dabar kazkas paleido mita kad jis tarsi gydanti ambrozija– gydo absoliuciai nuo visko: ji gerk, ji valgyk, juo prauskis, trenkis galva, juo valyk makiaza, dantis, tept pazastis, zaizdas ir t.t…. Dar galima ji sapnuot ir jam melstis ir su juo apsikabinus eit miegot (atsiprasau uz cinizma jei kas nesuprato ) tada isvis gyvenimas taps rojum. As asmeniskai tikrai netikiu kad alijosius padeda nuo visko. Kai kuriose sferose jo naudingumas tikrai iliuzija. Dabar jis ,,ant bangos,, - madingas kitaip tariant. Svarbu kad ant bonkutes svyti uzrasas ALOE VERA o kad jis eina sudetyje su kruva sintetiniu draugu pastiprinimu rupi nedaugeliui. Iki tol kol neatsibos zmonem. Tada sugalvos kazka kita ir ispus burbula. Juk zmonem reikia naujoviu, kazko paprasto paprastutelio irk ad butu paprasta ir kad nereiktu det pastangu. Gaila alijosius nuo durnumo ir naivumo negydo:) nes tiek jo sunaudojes jau turejau pasveikt bent jau teoriskai smile.gif

Apie vitaminus. Is serijos tikiu I tablete visagale arba kaip gaut viska nieko nedarant. Sakot nenorit maitint farmacijos pramones. |gerai, maininam Forever living kompanija. ji teigia kad sie vitaminai geriau isisavinami. Kur irodymai apart grazaus sukio? Taip parasta negali but kad isgeriau tablete ir organizmas gavo viska ko reikia. Manipuliacija zodziu naturalus. Taip, pagaminti jie is naturaliu medziagu taciau naudojant cheminius metodus isgaut is atitinkamu ingridientu tam tikrus junginius. Tai naturalu? Leiskite paklaust o ka kitu firmu ,,naturalus,, vitaminai pagaminti is plastmases?
Antra abejone. Visi sie naturalus ingridientai uzauginti forever living darzelyje priziurint rupestingai mociutei? Viskas auginama pramoniu budu ir ne viska tikrai jie augina patys ir manyciau tais paciais metodais ,,kad geriau augtu,,. Abejones dar labiau stiprina nes viskas gaminama JAV ( ,,naturalumo,, tevyneje)
Trecia abejone apie vitaminus papilduose apskritai. Rekomenduociau interneto platybese pagooglinti su irasu visa tiesa apie vitaminus. Pries akis turiu forver living vitaminu buteliuka vaikams ir ,,suvaikejusiems,,. Jis jau tuscias -sunaudojau bet sudetis pries akis, ju turiu daug, laikau juose arbatzoles sveriamas kurias perku turguj - gaila ismest ir terst gamta, tad panaudoju vel.
4 tabletese beveik visu ingridientu isskyrus kalci, vitamina B12, folio rugsti ir vitamina E simtas procentu rekomenduojamos paros normos. Virsyt nerekomenduojama. Klausimas: nejau per diena nesuvalgome nieko kas turetu siu vitaminu ir medziagu? Jei suvalgome gaunas siu medziagu perteklius? O kas geriau trukumas ar perteklius? Vien jau apie vitamina c zinoma kad jis isisavinamas neproporcingai jo kiekiui. Jo pertekliu organizmas pasalina, tik beda kad salinamas vitaminas c su junginiais tai yra su kitomis organizmui reikalingomis medziagomis, ir kuris laikas vitaminas c salinamas is inercijos, net ir sutojus virsyti jo norma. Apie kalcio naudinguma maisto papilduose pasidomet palieku pacioms.
Ketvirta abejone. Mama pastoviai parduodama pabrezia klientams kad negalima vitaminu naudot be pertrauku. Ir ne siaip sako. Tikriausiai kokiam seminare nugirdo. Vadinasi reikalingos pertraukos. Taip kaip cia su tuo naturalumu? Siuloma nuo jo pailset? Tai ka tada vartot? Sintetika ar atsisakyt vitaminu apskritai? juk jeigu reikia pailset nuo to kas naturalu tik tai ir belieka…lygiai ta pati istorija su mineralais. Tiesa ta kad organizmas pripranta prie ,,sintetiniu,, vitaminu ir po to nemoka pasisavinti naturaliu. Tam tos pertraukos ir daromos. Na jeigu jau tikrai manot kad jums reikia siu vitaminu tai bent jau negerkit visos rekomenduojamos dozes ir tikrai darykit pertraukas. Sutinku vitaminu papilduose naudojimu kai jau esi suauges, taip, kazkur nuo 25-26 metu organizmas kasmet praranda 1-2 procentus gebejimo isisavint maista, tad cia maisto paildai tikrai gali iseit I nauda, bet apie tokiu vitaminu davima vaikuciams jau nuo keliu metuku…taip vaikuciui daug lengviau ibrukt drambliuko ar kokio marsiecio formos tablete (beje su dviem E raidemis zyminciais dazikliais siuose vitaminuose) negu tarkim morkyte, bet cia jau teveliu beda kad nesugalvojat kaip vaikuti itikint ir sudomint

O siaip daugiau kaip 90 procentu ligu nuo nervu, streso ir pan. Maistas nera pagrindinis ligu saltinis daugeliu atveju. Ir vis girdime raudojimus, ka daryt kad oras uzterstas vanduo uzterstas, maistas sintetinis su GMO ir ,,E vitaminais,, farmacijos pramone apgaudineja I t.t duokit man ta sveiko ilgo gyvenimo formule….bet jos nera…sveikas gyvenimo budas tai daugiau maziau improvizacija kurioje pagrinidnius vaidmenis atlieka noras, valia bei uzsispyrimas ir aisku pozityvus mastymo budas!!!! O ka mes darom ieskodami naturalesnio maisto: nervuojames kad reikia kazkur vaziuot nes salia maximoj nera, nervuojames kad ne viska gaunam ko norim, dar nervuoja ir kainos nes jis tikrai gerokai brangesnis o musu biudzetai daugelio turi ribas, nervuoja kad apgauna prisidengiant zodzias ,,bio,, ir ekologiska, po to nervuojames kad vaikai ipratinti prie skonio stiprikliu praturtinto maisto jau nenori nieko naturalaus ir ,,maziau,, skanaus, skaitom etiketes-nervuojames…nervuoajmes nervuojames nervuojames….o susirupinam kai susergam…tada buna uch ach nu I nach.man labai patiko kazkur skaityta mintis. jeigu mes isivaizduotume musu organizma kaip siukslyna i kuri vezame visas siuksles ir virs kurio skaido varnos, veisias tarakonai ir kiti gyviai (pavadinkim tom ligom), tad mes dazniausiai ivairiais preparatais saudom tas varnas lyg jos butu kaltos kad jas Dievas sukure naikint si siukslyna. Visu pirma pabandykim siukslyna sutvarkyt, nevest i ji siukliu o varnos ir kiti padarai patys savaime isnyks. Bet vel- nenorim keist gyvenimo budo. Vel ieskom magiskos tabletes  pas mus lietuvoje netgi jei vizitas pas gydytoja iseinantbe recepto tai tusciai praleistas laikas o daktaras iskart pasidaro niekam tikes . Lietuvoj dar tikrai nera blogai. As gyvenu norvegijoj-cia net duonos be maziausiai dvieju stabilizatoriu dar nemaciau pirkt. Ir maisto pasirinkimas – skurdziausias is visu saliu kiek teko pabuvot. O zmones sveikesni, dauguma vaiksto issisiepe. Tiesiog zymiai zymiai maziau nervuojas. Zinau zinau, jie geriau uzdirba bet cia pretenzijos kubiliui ar babiliui sakykit , jaunimas kurie minta picomis ir mcdonaldais nesiskaito-cia atskira kalba.

Na jau isipleciau bet dar galeciau pakalbet apie psichologini faktoriu kuris cia vaidina didele reiksme. Kai tiki pagerejimu jis tikrai ir ateina….as puikiai pamenu kaip kazkada buvo su stebuklinga amway produkcija, per degustacijas degustatoriai ivairius valiklius netgi gerdavo noredami parodyt kokie jie naturalus:)
Magiskos tabletes nera. Ir forever living produkatai ne isimtis Naudokit aloe vera bet su saiku ir atsirinkit kas is tikro geri produktai, ko is tikro JUMS REIKIA, kas tiesiog akiu dumimas ir bereikalingas pinigu svaistymas be dideles naudos
Atsakyti
Na ka gi labai jau smagia diskusija cia mums uzvedei nors cia tik savo patirtimi dalintis reikia o ne romanus kurti smile.gif 4u.gif bet tiek to, na manau neturi vaiku?
ir niekada neturi stresu tavo diena turbut nuostabi atsibundi 5ryto tada meditacija masazas, pirtis sauna paseinas ir visa diena pilna tik geru emociju 4u.gif tau smagu gyventi, deje tai turi nedaugelis, na o del visu higienos priemoniu tai nesuprantu pvz mano plaukai ilgi tai ka tu siulai man juos tiesiog vandenuku issiplauti? biggrin.gif idomu kaip atrodyciau............... 4u.gif baisu siaubas stagarai ant galvos.....
sutinku sampunas man ju irgi ne itin patinka bet mano vyrui kurio galvos oda labai problematiska jis labai tinka, o balzamas tinka man, plaukai tampa purus svelnus, ir nestovi ant galvos kaip sieno kupeta smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
tarkim skystas muilas kuris puikiai nuprausia makiaza hmmm....
pagal tavo logika tureciau (as cia tik apie save dabar) biggrin.gif tuomet isviso nesidazyti ir prausti veideli tik su vandenuku, na manau rezultatas butu siaubingas sudirginta ir raudona veido oda.Dar idomus faktas ji pats parasei kad giveni uzsienyje ir ten net duonos naturalios nera tai ka nevartoji grudiniu kulturu?... o tai jau negerai tai tu tada visiskai sveiko maisto nevartoji o kad nusiperki mesytes parduotuveje ir pasigamini ja namuose ti tikrai nereiskia kad tai sveika nes nzn kokia ta mesyte ir kaip tas gyvuliukas buvo sudorotas g.gif na ir daugelyje vietu tu pats sau priestarauji tai gal nerasykime romanu nes labai jau atsibosta juos skaityti o tiesiog palikim zmonems vietos diskusijai, ir nereikia cia taip issireiksti kad mes moterys..... uz tai vyrai niekada nelaimi, nes tai netiesa.
grazios dienos visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
diskutuokim apie siuos produktus bet nerasykim romanu biggrin.gif
nieko nenorejau izeisti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti