QUOTE(Astyte @ 2010 09 20, 13:17)
jo, cia, jeigu ka, tai vaikiski vitaminai:D
mamoms su chromu:)
neprisiruošiu nusipirkti garcinios...........
QUOTE(mildama @ 2010 09 20, 13:53)
aciu, o mane geriant is geltono but. net nupurtydavo,brrr...
daba geriu su spanguolem, ar kuom ten...tai jie skanesni zymiai. duodu ir keturmetei po arbatini sauksteli
jai dar duodu vaikisku vit. tai turiu pastebet -didesnis apetitas mano nevalgiukei... del ligu ziuresim sia ziema kas bus...
beti geriant tas sultis, susitvarke viduriukai, kas buvo nuolatine problema...
bet persiku sultys su alavijaus gabaliukais... jauciu nenurysiu
aš irgi baigiu savo 5 metų vidurių problemą susitvarkyt su sultimis

Geriau jaučiuosi, kai jas geriu
QUOTE(Nertukė @ 2010 09 20, 18:10)
Man geltonosios sultys irgi nepatiko

, bet jei kas mėgsta grynus produktus, t.y. be preidų, tai geltonos turėtų patikti. Turiu vieną pažįstamą, kuriai net arbata turi būti iš vienos žolės, jokių mišinių nepripažįsta, tai jai iš visų rūšių sulčių, kurias daviau paragauti, tai tik tos (geltonos) ir tiko.
O man asmeniškai skaniausios taip vadinamos "Su uogom", t.y. su spanguolėm. Aš kai jas turiu šaldytuve atsidariusi, tai negaliu pro šalį praeiti, taip ir traukia į šaldytuvą įlysti

.
Tos, kur su persikais, tai man irgi labai skanios, ir tie gaaliukai labai maži, tikrai nereikia jų kramtyti, jie kuo lengviausiai nusiryja.
Aš tai pastoviai keičiu sultis, tik va, tos nuo sąnarių iškeliavo į kriauklę

... neįveikėm mes jų. Pirkau vyrui, nes jis vis pasiskųsdavo sąnarių skausmais, aš tuo metu gėriau spanguolines, o jis savo vis pamiršdavo išgerti... tai ir prarūgo

.
Su uogom neteko ragauti, bet tų sąnariams tai laaabai gaila... Juk jos pačios brangiausios
Su persikais man nepatiko sultys... o geltonam indely jau pradeda skanėti
MB geria Nature MIN, jau geriu ir aš. Padeda labai sąnariams, man skaudėdavo nugarą, kažkaip sutapo, kad pradėjus gerti sultis jos nebeskauda