Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(mildama @ 2010 09 20, 13:53)
aciu, o mane geriant is geltono but. net nupurtydavo,brrr...
daba geriu su spanguolem, ar kuom ten...tai jie skanesni zymiai. duodu ir keturmetei po arbatini sauksteli

bet persiku sultys su alavijaus gabaliukais... jauciu nenurysiu doh.gif

Man geltonosios sultys irgi nepatiko schmoll.gif , bet jei kas mėgsta grynus produktus, t.y. be preidų, tai geltonos turėtų patikti. Turiu vieną pažįstamą, kuriai net arbata turi būti iš vienos žolės, jokių mišinių nepripažįsta, tai jai iš visų rūšių sulčių, kurias daviau paragauti, tai tik tos (geltonos) ir tiko.

O man asmeniškai skaniausios taip vadinamos "Su uogom", t.y. su spanguolėm. Aš kai jas turiu šaldytuve atsidariusi, tai negaliu pro šalį praeiti, taip ir traukia į šaldytuvą įlysti lotuliukas.gif .

Tos, kur su persikais, tai man irgi labai skanios, ir tie gaaliukai labai maži, tikrai nereikia jų kramtyti, jie kuo lengviausiai nusiryja.

Aš tai pastoviai keičiu sultis, tik va, tos nuo sąnarių iškeliavo į kriauklę verysad.gif ... neįveikėm mes jų. Pirkau vyrui, nes jis vis pasiskųsdavo sąnarių skausmais, aš tuo metu gėriau spanguolines, o jis savo vis pamiršdavo išgerti... tai ir prarūgo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 20, 13:17)
jo, cia, jeigu ka, tai vaikiski vitaminai:D
mamoms su chromu:)

neprisiruošiu nusipirkti garcinios...........
QUOTE(mildama @ 2010 09 20, 13:53)
aciu, o mane geriant is geltono but. net nupurtydavo,brrr...
daba geriu su spanguolem, ar kuom ten...tai jie skanesni zymiai. duodu ir keturmetei po arbatini sauksteli

jai dar duodu vaikisku vit. tai turiu pastebet -didesnis apetitas mano nevalgiukei... del ligu ziuresim sia ziema kas bus...

beti geriant tas sultis, susitvarke viduriukai, kas buvo nuolatine problema... g.gif

bet persiku sultys su alavijaus gabaliukais... jauciu nenurysiu doh.gif

aš irgi baigiu savo 5 metų vidurių problemą susitvarkyt su sultimis smile.gif Geriau jaučiuosi, kai jas geriu thumbup.gif
QUOTE(Nertukė @ 2010 09 20, 18:10)
Man geltonosios sultys irgi nepatiko  schmoll.gif , bet jei kas mėgsta grynus produktus, t.y. be preidų, tai geltonos turėtų patikti. Turiu vieną pažįstamą, kuriai net arbata turi būti iš vienos žolės, jokių mišinių nepripažįsta, tai jai iš visų rūšių sulčių, kurias daviau paragauti, tai tik tos (geltonos) ir tiko.

O man asmeniškai skaniausios taip vadinamos "Su uogom", t.y. su spanguolėm. Aš kai jas turiu šaldytuve atsidariusi, tai negaliu pro šalį praeiti, taip ir traukia į šaldytuvą įlysti  lotuliukas.gif .

Tos, kur su persikais, tai man irgi labai skanios, ir tie gaaliukai labai maži, tikrai nereikia jų kramtyti, jie kuo lengviausiai nusiryja.

Aš tai pastoviai keičiu sultis, tik va, tos nuo sąnarių iškeliavo į kriauklę  verysad.gif ... neįveikėm mes jų. Pirkau vyrui, nes jis vis pasiskųsdavo sąnarių skausmais, aš tuo metu gėriau spanguolines, o jis savo vis pamiršdavo išgerti... tai ir prarūgo  verysad.gif .

Su uogom neteko ragauti, bet tų sąnariams tai laaabai gaila... Juk jos pačios brangiausios blink.gif

Su persikais man nepatiko sultys... o geltonam indely jau pradeda skanėti smile.gif

MB geria Nature MIN, jau geriu ir aš. Padeda labai sąnariams, man skaudėdavo nugarą, kažkaip sutapo, kad pradėjus gerti sultis jos nebeskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainulle @ 2010 09 20, 18:23)
neprisiruošiu nusipirkti garcinios...........
aš irgi baigiu savo 5 metų vidurių problemą susitvarkyt su sultimis smile.gif Geriau jaučiuosi, kai jas geriu  thumbup.gif

Su uogom neteko ragauti, bet tų sąnariams tai laaabai gaila... Juk jos pačios brangiausios  blink.gif

Su persikais man nepatiko sultys... o geltonam indely jau pradeda skanėti smile.gif

MB geria Nature MIN, jau geriu ir aš. Padeda labai sąnariams, man skaudėdavo nugarą, kažkaip sutapo, kad pradėjus gerti sultis jos nebeskauda  thumbup.gif

o nature min nereikia sukramtyt,kad geriau pasisavintu?
bet juk sanariams su hialurono rugstim tabketes g.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kaip ten tos sultys saldytuve prarugo? Na, bet uz tokia kaina tai as jau isgerciau:D
As tai tas geltonas sultis atsiskiedziu su vandeniu ir geriu (ju skonis man kazkodel primena supuvusius svogunus blush2.gif biggrin.gif ), bet, kol as jas gerdavau, man jokiu sokoladu nereikdavo. O dabar tai ir as dairausi:D
Atsakyti
QUOTE(mildama @ 2010 09 20, 23:07)
o nature min nereikia sukramtyt,kad geriau pasisavintu?
bet juk sanariams su hialurono rugstim tabketes  g.gif

nu bent jau mes tai tikrai nekramtom g.gif
O halurono rūgštis kai sąnariai braška, kiek žinau smile.gif Sutepti jiems. Mineraliai apskritai reikalingi žmogaus organizmui, jeigu jų trūkumas, tai gali ir galvą skaudėti ir sąnariams sunku būti....
QUOTE(Astyte @ 2010 09 21, 07:26)
Sveikos,
Kaip ten tos sultys saldytuve prarugo? Na, bet uz tokia kaina tai as jau isgerciau:D
As tai tas geltonas sultis atsiskiedziu su vandeniu ir geriu (ju skonis man kazkodel primena supuvusius svogunus blush2.gif  biggrin.gif ), bet, kol as jas gerdavau, man jokiu sokoladu nereikdavo. O dabar tai ir as dairausi:D

jo, aš irgi jaučiu būčiau išgėrus smile.gif

Saldumynų poreikio man nenumušė sultys..... Priklausomybę turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dainulle,
10 val aisiu gert kavos su saldainiais, sokoladu ir...|biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 21, 08:13)
Dainulle,
10 val aisiu gert kavos su saldainiais, sokoladu ir...|biggrin.gif

ir??? g.gif lotuliukas.gif

ištversiu. Kol namie nėra, tai ramu...
Atsakyti
Dainulle, kol kas be ir blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 21, 14:42)
Dainulle, kol kas be ir blush2.gif

Žinot mamukai, sugalvojau, kad būtų visai naudinga rinkti info ką kada ir dėl ko naudoti, kokiomis dalimis. Pvz žinom, kad sultis reiktų gerti bent 90 dienų, kartu sugerti pakuotę probiotiko.

Imunitetui stiprinti, peršalimo ligų profilaktikai tinka bičių pikis, česnakas, C vitaminas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Imunitetui stiprinti tinka ir sultys, o labiausiai tai pozityvi nuotaika ir mintys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 22, 07:27)
Labas rytas,
Imunitetui stiprinti tinka ir sultys, o labiausiai tai pozityvi nuotaika ir mintys smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2010 09 22, 08:27)
Labas rytas,

labai taikliai bigsmile.gif
Atsakyti