Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(nidra @ 2011 09 30, 21:15)
Norėjau paklausti, ar Forever Living probiotikai gali išgydyti tokius negalavimus kaip pvz viduriavimas?  g.gif

as manau,kad gali.. mes kaip tik vyro tokias problemas ir tvarkom. Vartoja dar tik apie menesi,bet rezultatai neblogi smile.gif manau pabandyti verta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2011 10 01, 08:47)
as manau,kad gali.. mes kaip tik vyro tokias problemas ir tvarkom. Vartoja dar tik apie menesi,bet rezultatai neblogi smile.gif manau pabandyti verta wink.gif

o ka naudojate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matrioskyte @ 2011 10 01, 11:46)
o ka naudojate? ax.gif

oi neparasiau blush2.gif alijosiu geria ir probiotika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 09 30, 21:15)
Norėjau paklausti, ar Forever Living probiotikai gali išgydyti tokius negalavimus kaip pvz viduriavimas?  g.gif

Nuo viduriavimo gerai yra česnakų ir čiobrelių kapsulės (Forever Garlic-Thyme)
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 10 01, 15:27)
Nuo viduriavimo gerai yra česnakų ir čiobrelių kapsulės (Forever Garlic-Thyme)

galima ir česnaką-čiobrelį vartotį,bet probiotikas būtinas.
ten yra 30 kapsulyčių,vartojama po vieną kapsulytę į dieną,taip kad užteks mėnesiui.Bet šioje situacijoje mėnesio mažoka reikėtų pavartoti ilgesnį laiką.
Kažkaip neradau parašyta kodėl viduriuojama ir kiek laiko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dainulle @ 2011 09 19, 18:38)
aš bandyčiau tą pagrindinį aloe vera gely smile.gif Tūbelė žalia juostele  mirksiukas.gif
Bet tai tik išoriškai. Žinau atvejus, kai spuogus išsigydė gerdami sultis  mirksiukas.gif

Mano draugei padėjo MSM gelis,tik juo tepė veidą,sulčių nevartojo.
Atsakyti
4u.gif kalbant apie viduriavimą: Vakar atbėga mano vyriausiasis su ašaromis akyse ir sako: mamyte, gelbėk, duok alijošiaus, nes viduriuoju... Aišku, kaip tyčia mes jo neturėjom, tai probiotiko, česnako kapsulių ir šiandien viskas ok bigsmile.gif thumbup.gif Mano vaikas db geria visą probiotiko pakuotę, kad pasistiprint prieš didįjį ligų sezoną ax.gif
Atsakyti
Noreciau pamegint siuos produktus, pasirasiau sutarti, kas galeciau pirkti mazmenine kaina (15 proc. pigiau), bet man didziausia nesamone, kad kaskart perkant reikia butinai pirkti uz 175 lt. Baigsis pasta, noresiu nusipirkt, tai turiu dar prisisakyt visko kad butu 175 lt/ Nesamone, ar as cia ne taip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2011 10 17, 20:38)
Noreciau pamegint siuos produktus, pasirasiau sutarti, kas galeciau pirkti mazmenine kaina (15 proc. pigiau), bet man didziausia nesamone, kad kaskart perkant reikia butinai pirkti uz 175 lt. Baigsis pasta, noresiu nusipirkt, tai turiu dar prisisakyt visko kad butu 175 lt/ Nesamone, ar as cia ne taip suprantu.

Taip ir yra. Todėl pastos paimu bent 2vnt. o šiaip tai vitaminų vis paimu, tai sau tai MB, tai vaikams. Dovanoms dažnai paimu vitaminų buteliuką.
Atsakyti
Taip darant uzsakyma jis turi buti nemazesnis kaip 175Lt, ir tai yra normalu smile.gif juk pati pamastyk baigsis kokiai merginai is nidos lupu balzamas tai ka kurjeris tures jai is Vilniaus nuvezti lupu balzama...? juk kastai kokie...... o siaip tai nera didele suma palyginus su kitu kompaniju sumomis uz kurias reikia uzsakyti o jei tik pastos reik juk pas kita distributoriu gali nusipirkti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikute000 @ 2011 10 17, 20:38)

tai pirmą kart užsisakykite po kelis produktus,pvz. lūpų balzamo, dantų želė,deo ir vit C(jis šiuo metų labai būtinas),vit vaikams arba česnako-čiobrelio kapsulyčių.
Pigesnius produktus padovanosit artimiesiems,juk artėja šventės,jie pabandys,tikiuosi jiems patiks.Taip atsiras giminaičių kurie jungsis prie jūsų ir kitą kart jau neatrodys,kad 175 lt suma yra labai jau didelė mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės,pasidalinkite patirtimi apie argi+ g.gif
mano rate dar niekas nevartojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(okse0711 @ 2011 11 07, 15:11)
mergaitės,pasidalinkite patirtimi apie argi+ g.gif
mano rate dar niekas nevartojo verysad.gif

MB vartojo.Sakė super thumbup.gif
Mano mam irgi pageria, kai galvoje ima "traktoriai važinėti", tai irgi sakė viską nuima thumbup.gif
Atsakyti