O gal kas naudojote papildą nature -min, kokie atsiliepimai..ir ar galima kazin šiuos papildus gerti su kitais?
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 09 15, 09:24)
O gal kas naudojote papildą nature -min, kokie atsiliepimai..ir ar galima kazin šiuos papildus gerti su kitais?
nuolat naudoja mano vyras, dabar naudoju ir aš. Tai mineralai. O žiūrint su kokiais papildais naudot nori? jei su kokiais multivitaminais, tai drąsiai, manyčiau, o jei su kokiu CA, Mg, Zn, tai nematau reikalo, nes Nature min visi šie elementai yra

sveikos,
Nuo šiandien prisijungiu prie jūsų ir aš
MB pradeda vartoti alijošių ir bakterijas, nes žarnynas baisiai pakrikęs pas jį
tikimės išgyti
ant bačioko neparašyta, bet kiek skaitinėjau temelę, tai normikė dukart per dieną ir užsigerti stikline vandens? ačiū,kas dar pakonsultuos

QUOTE(Giedrime71 @ 2011 09 15, 10:24)
Galima žinoma. Tai yra osteoporozės gydymui ir profilaktikai, greitam gijimui po traumų (kaulų), diabetui, kaulų tuberkuliozei, gydymui ir profilaktikai vėžiniams susirgimams. Rekomenduojamas vaikams, paaugliams, moterims nėštumo metu.
Papildyta:
QUOTE(KYM @ 2011 09 15, 11:29)
sveikos,
MB pradeda vartoti alijošių ir bakterijas, nes žarnynas baisiai pakrikęs pas jį
tikimės išgyti
ant bačioko neparašyta, bet kiek skaitinėjau temelę, tai normikė dukart per dieną ir užsigerti stikline vandens? ačiū,kas dar pakonsultuos 

Sveika prisijungusi

Ant bačioko parašyta pas mane

QUOTE(vasarelele @ 2011 09 15, 11:41)
Galima žinoma. Tai yra osteoporozės gydymui ir profilaktikai, greitam gijimui po traumų (kaulų), diabetui, kaulų tuberkuliozei, gydymui ir profilaktikai vėžiniams susirgimams. Rekomenduojamas vaikams, paaugliams, moterims nėštumo metu.
Papildyta:
Sveika prisijungusi
Reikia po 30ml 2kart dienoj prieš valgį ir užgeriant vandeniu
Papildyta:
Sveika prisijungusi

Dantų žele rekomenduoju be fluoro
Ypatingai gyvenantiems vakarų Lietuvoje, Klaipėdos krašte, Kretingoj, Raseiniuose, Kelmėj ir aplinkiniuose raj. Neseniai ir per tv rekomendavo naudoti šią dantų pastą dėl padidinto fluoro kiekio vandenyje šiuose regionuose. Fluoras iš organizmo nepasišalina, jis kaupiasi ir kenkia sveikatai
Daugiau info čia:
http://www.odontolog...mp;straipsnis=6

Daugiau info čia:
http://www.odontolog...mp;straipsnis=6
QUOTE(romadra @ 2011 09 18, 09:48)
naudoju persiku ir alavijus nekantras sulti,vitaminas c ir kt,tikrai stebuklingi vaistai!!!!!!!!!!!padeda!!!!!!!!!

QUOTE(romadra @ 2011 09 18, 10:48)
naudoju persiku ir alavijus nekantras sulti,vitaminas c ir kt,tikrai stebuklingi vaistai!!!!!!!!!!!padeda!!!!!!!!!

Koks poveikis šių sulčių, kaip padeda

Va geltonos man tai

Bandysim dabar freedom

Ir kremas su bičių pikiu

Sveikos merginos, noreciau suzinoti ka patartumet svorio mazinimui? Gal kas gali is savo patirties parasyti, ka vartojo is FLP. Kiek pavyko numesti, per kiek laiko ir tt.
Taip pat noreciau info apie platinima. Prasom i AZ. Gal yra kas UK platina FLP?

QUOTE(Zyvy @ 2011 09 19, 13:22)
Sveikos merginos, noreciau suzinoti ka patartumet svorio mazinimui? Gal kas gali is savo patirties parasyti, ka vartojo is FLP. Kiek pavyko numesti, per kiek laiko ir tt.
Taip pat noreciau info apie platinima. Prasom i AZ. Gal yra kas UK platina FLP? 

žinau, kad pagal tą lieknėjimo programą viskas labai liuks - krenta svoris. Aš buvau nusipirkus garcinia plius, tai galiu pasakyt, kad tikrai mažina apetitą, kol veikia... tik aš taupiau, gėriau tik vakarais, tai tuo metu kelis kg pamečiau, o paskuj

Kuris kremas/tepaliukas Jusu nuomone butu veiksminga naudoti isoriskai nuo jaunatviniu spuogu?