Įkraunama...
Įkraunama...

Forever Living produktai

QUOTE(vasarelele @ 2011 11 10, 11:25)
Nepatinka kitoms dėl to, kad nelabai sulaiko prakaito, o jeigu daugiau prakaituojama, tai gal dar mažiau laiko.  Šiaip prakaito ir nereikia sulaikyti, nes kada jis sulaikomas, užkemšamos poros, o prakaitas kažkaip turi išeiti iš organizmo g.gif Man pradžioj irgi jis atrodė šiaip sau, bet dabar tik jį naudoju thumbup.gif  Paprastai jį naudoju kelis kartus per dieną, kai tuo tarpu kitus anksčiau užtekdavo 1-ą kartą. Svarbus dalykas, kad jis yra be aliuminio druskų. Išgirtas Driclor turi labai daug šių druskų cool.gif, nors yra labai efektyvus.
Dabar turėtų pasirodyti naujas deo smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

aš manau, kad žmogus lygiai taip turi kakoti, sisioti ir prakaituoti. Tik prakaito neišprakaituosi nuėjus į wc ax.gif Bet stabdyti prakaitavimo negalima. Tai gali būti vėžio, mirties priežastimi scare.gif

Aloe vera dezodorantas panaikina blogą kvapą ax.gif
Atsakyti
Vakar dariausi užsakymėlį, dezodorantų nėra verysad.gif
Gerai, kad aš iš anksto buvau užsakiusi daugiau, tai dar pora turiu smile.gif
Atsakyti
siandien paziurejau jau deodozoranto yra reikes daryti uzsakyma ir pasiimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 17 lapkričio 2011 - 08:58
QUOTE(okse0711 @ 2011 11 11, 09:21)
Vakar dariausi užsakymėlį, dezodorantų nėra verysad.gif
Gerai, kad aš iš anksto buvau užsakiusi daugiau, tai dar pora turiu smile.gif

Gerai kad buvau į priekį užsisakiusi thumbup.gif

QUOTE(audra37 @ 2011 11 17, 08:47)
siandien paziurejau jau deodozoranto yra reikes daryti uzsakyma ir pasiimti

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 17 lapkričio 2011 - 09:16
Labas visoms 4u.gif
jei priimsit, jungsiuosi prie jusu kaip sios produkcijos vartotoja blush2.gif
Uzsisakem rinkinuka "greitas startas" ir naudosim produktus visa seima smile.gif . Labai apsidziaugiau, kad neliks nuskriaustas ir musu maziausiais pipiriukas, gales gerti vaikiskas alavijo sultis thumbup.gif .
Gal kuri esat bandzius ka nors is sios produkcijos svoriui reguliuoti? blush2.gif Pradziai sugersiu kursa sulciu, kad apsivalytu, pasistiprintu organizmas, o paskui noreciau ka nors lieknejimui ismegint, idomu butu isgirst bandziusiu atsiliepimus 4u.gif .
Atsakyti
Labutis,
Žinoma, kad priimsim thumbup.gif Aš irgi sakiausi greitas startas. Geriam visi sultikes, vitaminus smile.gif Va, svoriui reguliuoti nebandžiau, bet man nelabai ir reikia... g.gif Šiandien laukiu savo siuntinuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 11 24, 00:44)
Labas visoms  4u.gif
jei priimsit, jungsiuosi prie jusu kaip sios produkcijos vartotoja  blush2.gif
Uzsisakem rinkinuka "greitas startas" ir naudosim produktus visa seima  smile.gif . Labai apsidziaugiau, kad neliks nuskriaustas ir musu maziausiais pipiriukas, gales gerti vaikiskas alavijo sultis  thumbup.gif .
Gal kuri esat bandzius ka nors is sios produkcijos svoriui reguliuoti?  blush2.gif Pradziai sugersiu kursa sulciu, kad apsivalytu, pasistiprintu organizmas, o paskui noreciau ka nors lieknejimui ismegint, idomu butu isgirst bandziusiu atsiliepimus  4u.gif .

Labukas thumbup.gif smagu, kad jungiesi.

Aš žadu šiek tiek "prasisukti" ir tada bandysiu lieknėjimo kursą. Noriu, kad pigiau gautųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 24, 10:23)
Labutis,
Žinoma, kad priimsim thumbup.gif Aš irgi sakiausi greitas startas. Geriam visi sultikes, vitaminus smile.gif Va, svoriui reguliuoti nebandžiau, bet man nelabai ir reikia... g.gif Šiandien laukiu savo siuntinuko bigsmile.gif

QUOTE(Dainulle @ 2011 11 24, 10:58)
Labukas  thumbup.gif smagu, kad jungiesi.

Aš žadu šiek tiek "prasisukti" ir tada bandysiu lieknėjimo kursą. Noriu, kad pigiau gautųsi  blush2.gif

Dekui wub.gif
as irgi taip mastau mirksiukas.gif , tik vat idomu, kaip veikia tie dalykeliai ax.gif Svarstau, nuo ko reikes pradet, nuo papildu, nuo kokteiliuku, ar viska kartu reikia naudot g.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 11 24, 13:24)
Dekui  wub.gif
as irgi taip mastau  mirksiukas.gif , tik vat idomu, kaip veikia tie dalykeliai  ax.gif Svarstau, nuo ko reikes pradet, nuo papildu, nuo kokteiliuku, ar viska kartu reikia naudot  g.gif

Visko iš karto tikrai nereikia. Geriausiai reikėtų nuo tų geltonų sulčių, jos išvalys organizmą, sureguliuos skrandžio rūgštingumą, jeigu reikia, išvalys žarnyną, tik reikia bent 3bačkiukus išgerti. O visa kita pagal poreikius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flecere @ 2011 11 24, 12:24)
Dekui  wub.gif
as irgi taip mastau  mirksiukas.gif , tik vat idomu, kaip veikia tie dalykeliai  ax.gif Svarstau, nuo ko reikes pradet, nuo papildu, nuo kokteiliuku, ar viska kartu reikia naudot  g.gif

aštai už tai, kad naudot taip, kaip rekomenduoja. Manau, kad tada būtų didesnis efektas

QUOTE(vasarelele @ 2011 11 24, 12:53)
Visko iš karto tikrai nereikia. Geriausiai reikėtų nuo tų geltonų sulčių, jos išvalys organizmą, sureguliuos skrandžio rūgštingumą, jeigu reikia, išvalys žarnyną, tik reikia bent 3bačkiukus išgerti. O visa kita pagal poreikius mirksiukas.gif

4u.gif tai jau padariau. Šiaip viskas labai liuks, bet kai turiu polinkį stambėti, tai po nestuke.gif manau reiktų tą programą išbandyt 4u.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 24, 13:53)

As ne tiksliai parasiau blush2.gif , turejau galvoje produktus lieknejimui, maciau ju keleta, tai idomu pasidare, ar naudot po kazka viena, ar kelis sujungt galima blush2.gif
O del to rinkinuko, tai taip, pradejom nuo geltono butelio sulciu, vaikam persikinis, po to dickiui vitaminus ir bendrai visi trys cesnako ir vit. C tabletes geriam. Vyras dar ruosiasi ir mineralus kartu gert, as gal veliau rolleyes.gif .
Atsakyti
jau kelis atsiliepimus girdejau, jog naujas dezodorantas piestukinis skiriasi kokybe nuo buvusio anksciau... jis nelabai patinka dabartinems naudotojoms. ka manot apie tai? tiesa? na, jis gal skaitosi patobulintas ar pan.?
Atsakyti