Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

QUOTE(Uliuliuska @ 2009 09 17, 18:18)
Nu tikrai nera taip. Ta, ka pirkau praeitos ziemos pabaigoj per ispardavima JAV, pas mus tik dabar atsiranda trigubai brangiau.

Nu bet visam sezonui į priekį pirkti aš nesiryžtu schmoll.gif
Be to turbū nžn saitų kuriose ieškoti g.gif
Atsakyti
as irgi uzsisakau internetu
jei gera kaina, paimu kelis dydzius, issirenku kuris dydis tinka, o kitus parduodam ax.gif
Atsakyti
Nusiziurejau ecco psl tokius batukus

http://www.ecco.com/...t-productdetail

bet nerandu kur rasti uzsisakyti 39d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2009 09 18, 08:08)
as irgi uzsisakau internetu
jei gera kaina, paimu kelis dydzius, issirenku kuris dydis tinka, o kitus parduodam ax.gif

ne visada taip lengva parduot, gyvenu ne didmiesty, tai, pvz., aulinukai taip ir nesulaukia pirkėjos sad.gif
Atsakyti
ar perkate vyram zieminukus? 4u.gif
Atsakyti
Abu su vyru pirkom vasarinius "visureigius". manieji puikiai tarnauja, o vyrui nutrūko dirželiai. gal tam įtakos turėjo sagtis doh.gif kiek teko girdėti iš pažįstamų, visi labai giria ir patenkinti. žinoma, kaina atitinkama už kokybę biggrin.gif
Atsakyti
Turiu. Patogu. Patinka. bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai tos firmos bačiukai labai patogūs 4u.gif
Atsakyti
as taip pat turiu sios firmos batukus, man jie patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot kokiuose internetiniuose psl dabar galima basučių rast su nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
Man tai jie negrazus blush2.gif Bet labai jau kokybsiki - tarnauja ilgai, neperslampa. MB kasdienai vien tik ecco ir nesioja unsure.gif I jokius kitus batus net neziuri schmoll.gif
Islipes is kostiuminiu batu (ne ecco) kaskart vis pagiria kokie vis tik geri yra ecco batai lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu klausimeli, vyras nusiziurejo ecco zieminius bet be goretexo , ar verti jie demesio ar vis gi geriau butu ieskoti su gore texu g.gif 4u.gif
Atsakyti