Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

QUOTE(Liora @ 2008 05 29, 22:22)
o mano patirtis nekokia su ecco bateliais  schmoll.gif
Uzsimerkiau, kad bobiski (o jie tikrai tokie ir yra!!! tikrai nesu "ruzavu spil'ku" gerbeja, bet ecco batu dizainas be isimties skirtas vyresnio amziaus moterei, kuri i pirma vieta stato patoguma, o ne isorini blizgesi)... tai va, pirkau, nes i darba pesciomis reikedavo varyti, ir ka gi? Mazdaug uz 15 minuciu pajusdavau, kad batai trina  doh.gif  ir labai neiprastoje vietoje> ant abieju koju buvo iki kraujo nutrinti mazi pirsteliai  doh.gif  na kiek batu iki siol turejau, bet ne vieni taip keistai nespaude!!! Ir svarbiausia, kad taip ir spaudzia toliau... jau antrus metus bandau juos iveikti, bet nors tu ka...  gyvenime daugiau i ecco batus savo kojos nekysiu!

Nieko sau blink.gif
Aš žieminius turiu tai esu labai patenkinta. O va dabar Gabor nusipirkau, irgi trina

Atsakyti
Aš tik vienus turiu, žieminius su vilna. Tai jau atsidžiaugti visą žiemą negalėjau. Kojos iš vis neprakaitavo, ir nešalo smile.gif Labai patogūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 05 08, 17:57)
Nunešk ir paklausk  mirksiukas.gif

toli nešt unsure.gif

Bet jau pati išbandžiau bigsmile.gif dukra parėjo su žiauriai murzinais blink.gif huh.gif jau galvojau šviesios spalvytės niekaip neatgaus doh.gif paėmiau su muiliuku ir kempinėle pavaliau ir viskas kuo puikiausiais nusivalė bigsmile.gif atrodo, kad net nebuvo išdirbti thumbup.gif fainuoliai man jie wub.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka ECCO avalynė, tik, deja, nedidelis pasirinkimas jos Lietuvoje. Vis galvoju užsisakyti internetu. g.gif smile.gif
Atsakyti
Tos sportines basutes, nors ir neatrodo graziai, taciau yra nepamainoma avalyne keliaujant-atostogaujant. Ypatingai tos, su kuriomis gali lipti i vandeni, kur krantas nekelia pasitikejimo, o su savim spec.avalynes neesi pasiemus biggrin.gif Trecia sezona su jomis keliauju is vargo nematau tongue.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , na ir aš savo trigrašį įkišiu biggrin.gif mano vyras kai pabandė ecco batus kitų ir nebenori, kojos ne taip prakaituoja ir nusimovus paskui iš koto neverčia nuo kvapo, šiemet ir žieminius nusipirko tokius ale sportinius, tai irgi visą žiemą išvaikščiojo ir thumbup.gif šiemet aš internetu įsigijau įspiriamas uždaras tapkutes, tai nusiauti nesinori, o kas link tokių elegantiškesnių modelių tai deja, tikrai pasiūlos nėra, o gaila
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2007 11 30, 14:44)
Tik gaila, kad aukštakulnių jie negamina...  doh.gif

Gamina, ir šiuo metu Akropolyje yra, tik pasirinkimas nėra labai didelis.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2009 06 29, 15:43)
Gamina, ir šiuo metu Akropolyje yra, tik pasirinkimas nėra labai didelis.

Tikrai gamina, bet pardavėja sakė kad nesitikėkite kad jų kokybė atitiks laisvalaikio avalynės kokybę
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 05 29, 23:22)
o mano patirtis nekokia su ecco bateliais  schmoll.gif
Uzsimerkiau, kad bobiski (o jie tikrai tokie ir yra!!! tikrai nesu "ruzavu spil'ku" gerbeja, bet ecco batu dizainas be isimties skirtas vyresnio amziaus moterei, kuri i pirma vieta stato patoguma, o ne isorini blizgesi)... tai va, pirkau, nes i darba pesciomis reikedavo varyti, ir ka gi? Mazdaug uz 15 minuciu pajusdavau, kad batai trina  doh.gif  ir labai neiprastoje vietoje> ant abieju koju buvo iki kraujo nutrinti mazi pirsteliai  doh.gif  na kiek batu iki siol turejau, bet ne vieni taip keistai nespaude!!! Ir svarbiausia, kad taip ir spaudzia toliau... jau antrus metus bandau juos iveikti, bet nors tu ka...  gyvenime daugiau i ecco batus savo kojos nekysiu!

Gal modelis buvo pritaikytas siaurai kojai g.gif As tokius parsisiunciau is Amazon..teko parduoti, nes dydis geras , bet siauri buvo verysad.gif Labai grazus ..tik 30$ buvo ziema verysad.gif
http://www.amazon.co...M...712&sr=8-19
Siaip esu didele ecco ir vaga bond gerbeja..nervuoja tik vienas dalykas: negaliu ju nudeveti lotuliukas.gif nusibosta per eile metu.. doh.gif
Dar tokius parsisiunciau juodus :
http://www.amazon.co...S...883&sr=8-48
Super patogus ir dailiai ant kojos atrodo wub.gif

Papildyta:
Ziema jie kainavo , kiek pamenu , apie 25$ ax.gif
Atsakyti
Turiu vienus, jau 6 ar 7 metus nešioju, atlaiko visas balas, stiprų lietų, kojos sausos lieka. Išvaizda irgi nesikeičia thumbup.gif Gerbiu tuos batus ax.gif
Atsakyti
Seniai svajojau įsigyti šios firmos batus. Pagaliau ryžausi ir turiu kedukus ir sportines basutes. Esu labai patenkinta, tik gal su dydžiais kiek prašoviau doh.gif , nes pirkau internetu ir bijojau pamažinti... Įsigijau 38 dydžio, bet būtų tikę 37. Kadangi abeji skirti laisvalaikiui ir kelionėms, tai bijojau, kad nespautų, kai koja pavargsta.
Patogūs neraliai man, esu labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru irgi mėgstam labai ecco avalynę smile.gif Turiu ir žieminius su gore-tex ir batelius be kulno, ir aukštakulnius. Šiaip reikia labai atiderinti modelį, kad tiktų, nes vat bateliai ir man trina, niekaip neišvaikštau. Žinau iš patirties, kad būna nelabai vykusių modelių, bet šiaip avalynė tai superinė. thumbup.gif
Atsakyti