QUOTE(Liora @ 2008 05 29, 22:22)
o mano patirtis nekokia su ecco bateliais
Uzsimerkiau, kad bobiski (o jie tikrai tokie ir yra!!! tikrai nesu "ruzavu spil'ku" gerbeja, bet ecco batu dizainas be isimties skirtas vyresnio amziaus moterei, kuri i pirma vieta stato patoguma, o ne isorini blizgesi)... tai va, pirkau, nes i darba pesciomis reikedavo varyti, ir ka gi? Mazdaug uz 15 minuciu pajusdavau, kad batai trina
ir labai neiprastoje vietoje> ant abieju koju buvo iki kraujo nutrinti mazi pirsteliai
na kiek batu iki siol turejau, bet ne vieni taip keistai nespaude!!! Ir svarbiausia, kad taip ir spaudzia toliau... jau antrus metus bandau juos iveikti, bet nors tu ka... gyvenime daugiau i ecco batus savo kojos nekysiu!

Uzsimerkiau, kad bobiski (o jie tikrai tokie ir yra!!! tikrai nesu "ruzavu spil'ku" gerbeja, bet ecco batu dizainas be isimties skirtas vyresnio amziaus moterei, kuri i pirma vieta stato patoguma, o ne isorini blizgesi)... tai va, pirkau, nes i darba pesciomis reikedavo varyti, ir ka gi? Mazdaug uz 15 minuciu pajusdavau, kad batai trina

Nieko sau

Aš žieminius turiu tai esu labai patenkinta. O va dabar Gabor nusipirkau, irgi trina