Įkraunama...
Įkraunama...

Ecco avalynė

na mano vyrui ecco batai labai patinka thumbup.gif sako koja neprakaituoja, labai patogus thumbup.gif
pati kol kas dar nesu isbandziusi, nes vis nerandu patinkancio modeliuko doh.gif
Atsakyti
Gal galetumet nuorodeliu mestelti kur tas tarpininkes rasti, kad pas jas uzsisakyti ECCO batu?
Atsakyti
Aš taip pat per tarpininkes siunčiuos iš Amazon.com ir 6pm.com. Vienu metu iš Amazon visi mažų dydžių batukai buvo po 10-15 dol., tai 6 poras ėmiau. Tokie patys Akropolio Ecco kainuoja 199 arba 249 Lt. Tai kam permokėt. O tarpininkių iš JAV galima rasti čia: http://www.supermama...p?showforum=139
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 28, 15:53)
Aš taip pat per tarpininkes siunčiuos iš Amazon.com ir 6pm.com. Vienu metu iš Amazon visi mažų dydžių batukai buvo po 10-15 dol., tai 6 poras ėmiau. Tokie patys Akropolio Ecco kainuoja 199 arba 249 Lt. Tai kam permokėt. O tarpininkių iš JAV galima rasti čia: http://www.supermama...p?showforum=139

cia kuriuo metu? Pries metus tikrai buvo, o gal Jus apie siuos metus kalbat?
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 07 28, 15:07)
cia kuriuo metu? Pries metus tikrai buvo, o gal Jus apie siuos metus kalbat?

Čia pernai buvo rudenį, gal ir vėl bus kokia akcija. Va neseniai 6pm buvo akcija daugumai žieminių batų, tai jau didesniems vaikams žieminukai Ecco po 24 dol. buvo. Tai tikrai superinė kaina. Gaila Amazone nėra tokio dalyko kaip akcijų užsisakymo konkrečioms prekėms.

Bet pažiūrėkite, ten visada neblogų Ecco kainų būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junda: 28 liepos 2009 - 18:24
QUOTE(Junda @ 2009 07 28, 19:21)
Čia pernai buvo rudenį, gal ir vėl bus kokia akcija.

pernai rudenį buvo, žiūrėsim, ar šį rudenį bus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 07 28, 17:21)
Čia pernai buvo rudenį, gal ir vėl bus kokia akcija. Va neseniai 6pm buvo akcija daugumai žieminių batų, tai jau didesniems vaikams žieminukai Ecco po 24 dol. buvo. Tai tikrai superinė kaina. Gaila Amazone nėra tokio dalyko kaip akcijų užsisakymo konkrečioms prekėms.

Bet pažiūrėkite, ten visada neblogų Ecco kainų būna.

labai faini batai,as ir nesioju ,bet nezinojau kad galima cia nusipirkt tai Akropolyje pirkau uz 199lt,jei kas planuojate su nuolaidos siustis labai noreciau prisijungti,kad ir ateityje,prasau parasykite i az 4u.gif
Atsakyti
Akropoli nuziurejau batus,laukiau akcijos.Prasidejo-ir ka-mano batai,kainavo 269lt,dabar uzklijuota nauja kaina 329lt-ir numinusuota tipo akcija(iki 40proc) blink.gif g.gif lotuliukas.gif batukai kainuoja 199lt,o centre ecco pardei be akcios 179lt lotuliukas.gif Cia as blogai ziurejau ar prekybininku puokstai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lesia @ 2009 08 05, 23:43)
Akropoli nuziurejau batus,laukiau akcijos.Prasidejo-ir ka-mano batai,kainavo 269lt,dabar uzklijuota nauja kaina 329lt-ir numinusuota tipo akcija(iki 40proc) blink.gif  g.gif  lotuliukas.gif batukai kainuoja 199lt,o centre ecco pardei be akcios 179lt lotuliukas.gif Cia as blogai ziurejau ar prekybininku puokstai lotuliukas.gif

Net neabejoju, kad prekybininkai išdūrinėja. Neapsimoka nė pro kur pirkti Lietuvoje, geriau atsisiųst, tai su visais komisiniais ir siuntimais gausis turbūt iki 100 Lt...
Atsakyti
lyginant kainos ir kokybes santyki, gal ir nieko visai, bet jie man nera patys megstamiausi batai
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 08 06, 01:19)
Net neabejoju, kad prekybininkai išdūrinėja. Neapsimoka nė pro kur pirkti Lietuvoje, geriau atsisiųst, tai su visais komisiniais ir siuntimais gausis turbūt iki 100 Lt...

Aš nerizikuoju siųstis, nes jau vieną kartą per didelius nupirkau. O ir pasirinkimas internete man nelabai. Daugiau mažiukams prekių
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 08 06, 12:21)
Aš nerizikuoju siųstis, nes jau vieną kartą per didelius nupirkau. O ir pasirinkimas internete man nelabai. Daugiau mažiukams prekių

Nu tikrai nera taip. Ta, ka pirkau praeitos ziemos pabaigoj per ispardavima JAV, pas mus tik dabar atsiranda trigubai brangiau.
Atsakyti