Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Žinai, nepažinočiau tavęs ir tavo sugebėjimų - kryžium griūčiau ir teigčiau, kad čia pirktinė biggrin.gif . Labai gražu. Ir tie puodeliai auksu tviskantys... wub.gif

Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 14:43)
ziema buna gerai, ziema buna kaledos...
jachu  clap.gif  clap.gif mano staltiese laukia kaledu...
kam kavytes , kam arbatos

user posted image
gi sakiau kad butinai pasigirsiu kai tik galesiu ax.gif

Seniai nemacius tokio silto ir grazaus "daikto" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 13:43)

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

MAn ziaurtiia galva skauda.... pykina.... matavaus spaudima tai tas kaip naujos.... nesuprantu nuo ko tada... doh.gif
Atsakyti

Rugseje,tu saunuole thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Pamelo @ 2009 11 04, 16:58)
As po CP ir hormoninio pienuko stabdymo susirgau lygiai uz menesio.

Ir man panasiai buvo.Kad labai greita man mm sugryzo.

QUOTE(*Aniri* @ 2009 11 04, 17:00)
Aciu uz atsakimus. As pakeiciau gine, tai sian pirma karta buvau pas ja, kol viska aptarem, kazkaip uzkrito paklaust kadagi ju laukt.

A pas ka lankaisi?(matau ,kad Vilniuj,tai idomu pasidare blush2.gif )

QUOTE(kristulee @ 2009 11 04, 20:21)

mes vezem Urtyte sverti, matuoti.... ir sokas. priaugo tik 400gr doh.gif . sako megink misinuko duot ir ivest tirsta maista, bet ji nuo bet kokio buteliuko sukasi ir rekia. mano pieno kaloringumas  lygus 0. o man jau paranoja- aha, vaikas nyksta, kazkas negerai, atrodo ir kvepuoja ne taip... nu zodziu viskas, kas baisiausia doh.gif .
nieko taip nebijau, kad tik netektu jos angelams atiduot.

Nepergyvenk,viskas bus gera 4u.gif
Mane irgi kankina ta paranoja doh.gif as vis tikrinu ar ji kvepuoja.Mes kita savaiteeisim svetis,matuotis,tai irgi su nerimu laukiu... nes irgi jau tik su mp gyvenam. nors pagal zandus,atrodo,kadstorejam ax.gif
Atsakyti

user posted image

na ir grozis wub.gif net kaledom pakvipo smile.gif
Atsakyti
Rugseje, koks grozis bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image

Vajei koks grozis wub.gif Kvepia kaledom wub.gif

QUOTE(divėja @ 2009 11 05, 15:47)

A pas ka lankaisi?(matau ,kad Vilniuj,tai idomu pasidare blush2.gif )

Lankiausi Centro poliklinikoj, Vytenio filiale. Dabar persirasiau i seskines pas Vasjanova
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2009 11 05, 17:02)

Lankiausi Centro poliklinikoj, Vytenio filiale. Dabar persirasiau i seskines pas Vasjanova

Aisku... as ir centro poliklinikoj,centre ir lankiausi.dabar pas mano gine priims tik su siuntimais,tai nezinau kaip bus toliau....
Sekmes,tau 4u.gif
Atsakyti
as irgi tave uzjauciu pati ka tik pries 2 savaities netekau 2 dienu sunelio laikikis ir buk stipri nes mums visiems to reikia
Atsakyti
dekui uz komplimentus mano staltiesei

na va pas genetikus prisiregistravau tik gruodzio 16 dienai, tai jau gal ir kraujo bus atsakymai tuo paciu
Atsakyti
rugsėje, jau grožis tavo darbelio wub.gif net pavydas ima, kad aš taip nemoku... o pas genetikus tu pati eini ar siunčia gydytojai? Matai, kai aš savo ginei užsiminiau, kad gal reiktų pas genetikus nuvažiuot, tai man sakė, tik kai pastosiu. Kažin kodėl?
Atsakyti
antuke tu saunuole!!!!! Medalio verta,bet kas tas medalis uz tokia nerealia pagalba!!! Skaiciau straipsni "Nepaluzusi" zurnale "Tavo vaikas" ir verkiau...siurpuliukas begioju kunu... kokia tu gera! tu saunuole! padejai mamytei issaugoti dvynukes.Kaip smagu matyti ta mamyte laiminga ir vis dekojancia tau uz pagalba.
Tu super moteris!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti