Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Labas vakaras 4u.gif

Rugsėje, kokia šilumą skleidžia tavo darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif

Kristulee, nepergyvenk taip dėl svorio, mano Augustė irgi priaugdavo po 300-400 gr, bet aš nemaitinau mišiniu, jei mergaitė rami ir išmiega nors dvi valandas, t.y neprašo valgyt, tai aš maitinčiau tolaiu MP ir nesukčiau sau galvos ax.gif
Atsakyti
Rugsėje kaip visada neturiu kaip apibūdinti tik tiek galiu pasakyti kad fantastiška... wub.gif šaunuolė tu mūsų...
Sveikos...aš po darbų...dabar 2 laisvos...
VJ sveik 4u.gif ir neužsikrėsk mergaičių...vyrą gali... biggrin.gif
O man paranoja...dėl pilvelio...jaučiau judesius o dabar nieko...bijau kad nebūtų kas atsitikę...laukiu 12 dienos kad išsklaidytų abejones...
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 11 05, 19:06)
antuke tu saunuole!!!!!  Medalio verta,bet kas tas medalis uz tokia nerealia pagalba!!!  Skaiciau straipsni "Nepaluzusi" zurnale "Tavo vaikas" ir verkiau...siurpuliukas begioju kunu... kokia tu gera! tu saunuole! padejai mamytei issaugoti dvynukes.Kaip smagu matyti ta mamyte laiminga ir vis dekojancia tau uz pagalba.
Tu super moteris!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

skaiciau ir as ta straipsniuka.... nu pasaka kaip grazia parasyta.... Antuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 11 05, 21:06)
Skaiciau straipsni "Nepaluzusi" zurnale "Tavo vaikas" ir verkiau...siurpuliukas begioju kunu... kokia tu gera! tu saunuole! padejai mamytei issaugoti dvynukes.Kaip smagu matyti ta mamyte laiminga ir vis dekojancia tau uz pagalba.

Straipsniukas neatspindi net mazytes dalytes, kas vyko tuo metu.. O pagyru nenusipelnau, nes jei ne mamytes noras ir ryztas, tai jokia pagalba nebutu padejusi.. Ji pati kovojo uz savo mergytes.. Ir is tiesu buvo neramu ir man, nors stengiausi neparodyti nerimo.. realiai tai turejom tik informacija, kad tokios operacijos padeda, bet niekad gyvai nebuvom mate moters, kuriai butu padeje, be to lietuviai gydytojai netikejo ta operacija, nors ji jau egzistuoja daugiau kaip 20 metu.. o dabar, po tos operacijos, jau buvo atlikta dar viena sekminga operacija vienai moteriai, kuri dziaugias dviem nuostabiais jau gimusiais berniukais.. O siuo metu sprendziasi likimas kitos mamytes Vokietijoj, kuriai ka tik atlikta operacija ir dabar priklausys ar vaikiukai gerai adaptuosis prie nauju salygu po operacijos.. Sios dienos lemiamos ir labai reikia palaikymo mintimis ir sirdimi.. Bet dabar prie stebuklu prisideda Lina, uz ka esu be galo dekinga.. Gal skambes savanaudiskai, bet Lina padejo ir man, nes jai padedama bandziau ispirkti kalte pries save, kad savo mergyciu taip ir neissaugojau, nors galejau..

o as siandien is gydytojos.. Mano burbulis jau sveria apie 1 kg. Tik tiek, kad pas ja negimdysiu, nes ji laukiasi ir pereina dirbti i kita ligonine, kuri yra kitam mieste, kuriam gyvena jos seimyna.. tai truputi nuliudau, nes taip norejau pas ja likti.. Ji tokia uzjaucianti ir supratinga.. ir per si vizita pasake, kad jei ji liktu toliau dirbti sioj ligoninej, tai nuo 34 savaiciu mane priziuretu kas savaite, kad man psichologiskai lengviau butu isgyventi ta sunku laikotarpi, nes mergyciu netekau po 34 savaites..

Atsakyti
QUOTE(antuke @ 2009 11 05, 20:53)
Straipsniukas neatspindi net mazytes dalytes, kas vyko tuo metu..

o as siandien is gydytojos.. Mano burbulis jau sveria apie 1 kg. Tik tiek, kad pas ja negimdysiu, nes ji laukiasi ir pereina dirbti i kita ligonine, kuri yra kitam mieste, kuriam gyvena jos seimyna.. tai truputi nuliudau, nes taip norejau pas ja likti.. Ji tokia uzjaucianti ir supratinga.. ir per si vizita pasake, kad jei ji liktu toliau dirbti sioj ligoninej, tai nuo 34 savaiciu mane priziuretu kas savaite, kad man psichologiskai lengviau butu isgyventi ta sunku laikotarpi, nes mergyciu netekau po 34 savaites..

Oho,net neizivaizdavau kaip ten viskas ir kaip yra! Bet tai gerai,kad bent koks zurnalas tai parase,ir jusu kolektyvas tai skelbiat 4u.gif nes tai padeda isvengti netekciu.Jus saunuoles 4u.gif

Gaila,kad gydytoja tave palieka,bet gal rasi kita,kuri tavim irgi labai rupinsis ir pades? To labai tau linkiu 4u.gif Juk zmonem,turintiem tokia gera sirdi turi pasisekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 11 05, 19:03)
rugsėje, jau grožis tavo darbelio wub.gif net pavydas ima, kad aš taip nemoku...  o pas genetikus tu pati eini ar siunčia gydytojai? Matai, kai aš savo ginei užsiminiau, kad gal reiktų pas genetikus nuvažiuot, tai man sakė, tik kai pastosiu. Kažin kodėl?

gine siunca esamam nestumui 11-13sav, bet turetu ir taip parasyt jei buvo apsigimimu, keletas persileidimu ir t.t.
na mano atveju pirmas persileidimas buvo 10sav, tada sudetingas nestumas ir sunus, trecias- dukryte, gime su galuniu deformacija ir mire neaisku nuo ko, dabar persileidimas 20 savaiciu tai man siuntimus raso seimos gydytoja. va po dukrytes klausiau pas KMUK gine tai sake nera reikalo daryt genetiniu tyrimu, nes faktas kad galiu turet sveiku vaiku-sunus to pavyzdys... na gal tai su genetika ir neturi nieko bendro, tai bandysiu dasikast kodel viskas taip vyko
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 14:43)
ziema buna gerai, ziema buna kaledos...
jachu  clap.gif  clap.gif mano staltiese laukia kaledu...
kam kavytes , kam arbatos

user posted image
gi sakiau kad butinai pasigirsiu kai tik galesiu ax.gif

su tokia staltiese Kaledos simta kartu linksmesnes smile.gif

QUOTE(Tina*** @ 2009 11 05, 20:37)
O man paranoja...dėl pilvelio...jaučiau judesius o dabar nieko...bijau kad nebūtų kas atsitikę...laukiu 12 dienos kad išsklaidytų abejones...

na juk dar silpnutis vaikiukas, nenorek, kad nuolat baksnotu smile.gif Ir ne visus judesiukus tu jauti, tik didesnius, pilnesnius smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 22:47)
gine siunca esamam nestumui 11-13sav, bet turetu ir taip parasyt jei buvo apsigimimu, keletas persileidimu ir t.t.
na mano atveju pirmas persileidimas buvo 10sav, tada sudetingas nestumas ir sunus, trecias- dukryte, gime su galuniu deformacija ir mire neaisku nuo ko, dabar persileidimas 20 savaiciu tai man siuntimus raso seimos gydytoja. va po dukrytes klausiau pas KMUK gine tai sake nera reikalo daryt genetiniu tyrimu, nes faktas kad galiu turet sveiku vaiku-sunus to pavyzdys... na gal tai su genetika ir neturi nieko bendro, tai bandysiu dasikast kodel viskas taip vyko

Prisidedu prie sio pokalbio, nes pati einu pas genetikus, as kitu vaiku neturiu, tik dukryte, kuri gime 39 savaite negyva. Genetiniai tyrimai daromi iki 12 nestumo savaites, bet po persileidimu, apsigimimu tiria abu tevus, planuojant kita vaikeli. Neduok die...dar karta. unsure.gif Zinoma, pas kiekviena situacija individuali. Mano gine is karto parase siuntima, man ir mano vyrui. As kita savaite einu pas genetikus, galesiu pasidalinti ispudziais. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GerdInger: 06 lapkričio 2009 - 08:29
man asocijuojasi su angelais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GerdInger @ 2009 11 06, 10:23)
Prisidedu prie sio pokalbio, nes pati einu pas genetikus, as kitu vaiku neturiu, tik dukryte, kuri gime 39 savaite negyva. Genetiniai tyrimai daromi iki 12 nestumo savaites, bet po persileidimu, apsigimimu tiria abu tevus, planuojant kita vaikeli. Neduok die...dar karta.  unsure.gif Zinoma, pas kiekviena situacija individuali. Mano gine is karto parase siuntima, man ir mano vyrui. As kita savaite einu pas genetikus, galesiu pasidalinti ispudziais.  unsure.gif

cia nuo valstybes priklauso.. Kur gyvenu, tai genetiniai tyrimai privalomi visoms nestukems.. Tai gal ir gerai, nes nereik prasyti jokiu siuntimu ir panasiai.. Jau turejau du apsilankymus pas genetika - 14 ir 22 savaite. Dabar eisiu kai bus apie 30 savaiciu..
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 13:43)
ziema buna gerai, ziema buna kaledos...
jachu  clap.gif  clap.gif mano staltiese laukia kaledu...
kam kavytes , kam arbatos

user posted image
gi sakiau kad butinai pasigirsiu kai tik galesiu ax.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gal merginos galite placiau apie tuos gen. tyr parasyti 4u.gif kokius jum juos daro? as kai su Viltute buvau nescia tai mane siunte del dauno sindromo daugiau jokiu tyr. jokiu verysad.gif as taip savo 2 persileidimu priezasties ir nezinau jokiu paaiskinimu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 11 06, 11:20)
gal merginos galite placiau apie tuos gen. tyr parasyti  4u.gif  kokius jum juos daro? as kai su Viltute buvau nescia tai mane siunte del dauno sindromo daugiau jokiu tyr. jokiu verysad.gif as taip savo 2 persileidimu  priezasties ir nezinau jokiu paaiskinimu. g.gif

nezufiksavau savo radarais, kas buvo tavo mergytei?
nes siaip jei aiski mirties priezastis ir nera genetiniu nukrypimu tai nelabai ir siuncia ir jei tie persileidimai ankstyvi.
bet pirmiausia su savo gyd reikia apsneket ir prasyt siuntimo pas genetikus, ten jau jie isklausines ir paskirs tyrimus kokiu reik.
man manau treciadieni surase kruva kraujo tyrimu del AFS, o gruodi tikiuosi genetikai padarys is savo puses kas reik
nu ***** blemba, atrodo su viskuo susigyvenau, bet tas susitikimas su gyd ismuse pagrinda is po koju doh.gif , nuotaika nei siokia, nei tokia. tikiuos tie debesys praplauks, nes jau nervint pradeda viskas
Atsakyti