Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikutes.
merginos, pasigirsiu ax.gif ... mes irgi turesim RUGSEJES darbeliu savo namuose thumbup.gif . vaikinai jau laukia su nekantrumu smile.gif .
Tina, tavo nestumo laike, tai visiskai normalu. nestresuok. juk zmogutis dar mazas ir silpnas. viskas bus gerai.
mano maziuke siunta ant visu, nu jau kaip sest nori doh.gif , dreba visa pasikelusi smile.gif . vakar meginau misinio isiulyt, zviegia ir sukasi, nu nezinau kaip cia mes augsim.
zadu svarstykles isinuomot, savo ramybei.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 11 06, 11:34)
vakar meginau misinio isiulyt, zviegia ir sukasi, nu nezinau kaip cia mes augsim.
zadu svarstykles isinuomot, savo ramybei.

zinok savo vaikui apie 3men bandziau siulyt misinio, tai ir rekdavo, spjaudavo bonkyte tik mp valgydavo ir viskas.
bandyk tu kokia skystesne kosyte duot ir savo piena, nekisk to misinio, pamatysi viskas bus gerai ir kai tikrai truks valgys viska, yra gi kad ir leliukisku kosiu , kad ir nuo 4men amziaus duok viena karta dienoj, kolkas , o taip pati maitink
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kam yra klausimu visokiu ir neaiskumu, tai manau susirandat profesionalu gydytoja, braunates pas ji blush2.gif kaip as padariau pries du metus, nepazinojau gerb.Gintauto, ir niekas nepazinojom,gyvenu net ne Kaune,perskaicius milijona straipsniu, issityrinejus diagnoze sunelio, paaiskejo kad jis sios srities specas LT, ir vienintelis daro kraujo perpylimus vaikeliui dar pildukyje bunant ir tada - tiesiog paprastuoju budu pasiskambinau, isiprasiau i svecius, civilizuotai viska paaiskinau, vyras civilizuotai atsidekojo ir sutiko padet thumbup.gif . Uztat zinau kodel turiu du angeliukus, ko galiu tiketis, ko galiu laukt ir kas gali ar negali padet. Ir zinau kad padaryta gerb.Gydytojo viskas kas imanoma siai dienai ne tik LT bet visur medicinoj ax.gif ir su Dievulio pagalba galejo baigtis gerai, bet pritruko...gal sekmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 05, 14:43)
ziema buna gerai, ziema buna kaledos...
jachu  clap.gif  clap.gif mano staltiese laukia kaledu...
kam kavytes , kam arbatos

user posted image
gi sakiau kad butinai pasigirsiu kai tik galesiu ax.gif

labai gražu wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(SiguteS @ 2009 11 05, 12:59)
Labas pleputes smile.gif
Neleidziu sau galvot, nes jei tik pradedu, tai...ilgesys tas smaugiantis verysad.gif  ir dziaugsmas kad turejau Juos wub.gif ir kartais paziuriu Ju nuotraukytes, tokie grazuoliai gavos doh.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

console.gif imk gal pradžiuginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 06, 11:26)
nezufiksavau savo radarais, kas buvo tavo mergytei?
nes siaip jei aiski mirties priezastis ir nera genetiniu nukrypimu tai nelabai ir siuncia ir jei tie persileidimai ankstyvi.
bet pirmiausia su savo gyd reikia apsneket ir prasyt siuntimo pas genetikus, ten jau jie isklausines ir paskirs tyrimus kokiu reik.
man manau treciadieni surase kruva kraujo tyrimu del AFS, o gruodi tikiuosi genetikai padarys is savo puses kas reik
nu ***** blemba, atrodo su viskuo susigyvenau, bet tas susitikimas su gyd ismuse pagrinda is po koju doh.gif , nuotaika nei siokia, nei tokia. tikiuos tie debesys praplauks, nes jau nervint pradeda viskas

pas mus buvo igimta sirdies yda sad.gif del sirdutes tai zinau pamato tik 18-20 sav. net nezinau jei aplankys mus gandras galgalvoju nieko nesidaryti ir leisti ivykiams teketi savo vaga blush2.gif nu negi taip visa gyv. nesiseks g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 05, 12:00)
man turbūt kiaulių gripas... kada gi jausiuos normaliai... nusibodo, galvos nepakeliu...

taip nejuokauk juk jau LT siaučia sveik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irinju @ 2009 11 05, 18:49)
tik pries 2 savaities netekau 2 dienu sunelio

ak dievulėliau užjaučiu labai verysad.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2009 11 05, 20:37)
O man paranoja...dėl pilvelio...jaučiau judesius o dabar nieko...bijau kad nebūtų kas atsitikę...laukiu 12 dienos kad išsklaidytų abejones...

na jei neramu ar negalima greičiau kreiptis, g.gif juk kenkia jaudulys doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GerdInger @ 2009 11 06, 09:23)
Prisidedu prie sio pokalbio, nes pati einu pas genetikus, as kitu vaiku neturiu, tik dukryte, kuri gime 39 savaite negyva. Genetiniai tyrimai daromi iki 12 nestumo savaites, bet po persileidimu, apsigimimu tiria abu tevus, planuojant kita vaikeli. Neduok die...dar karta.  unsure.gif Zinoma, pas kiekviena situacija individuali. Mano gine is karto parase siuntima, man ir mano vyrui. As kita savaite einu pas genetikus, galesiu pasidalinti ispudziais.  unsure.gif

sekmės 4u.gif
Atsakyti
Rugseje, kokios pas tave eiles staltiesei uzsisakyt? smile.gif

Man arteja dar viena liudna dienele, sekmadieni antrosios mamos mirties metines sad.gif Ismokau, jau neliudet...Bet kartais sukyla rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 06 lapkričio 2009 - 13:48
QUOTE(SiguteS @ 2009 11 06, 11:38)
ir vienintelis daro kraujo perpylimus vaikeliui dar pilvukyje bunant

netgi tokie dalykai dabar atliekami???? bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(Pamelo @ 2009 11 06, 13:42)

Man arteja dar viena liudna dienele, sekmadieni antrosios mamos mirties metines sad.gif Ismokau, jau neliudet...Bet kartais sukyla rolleyes.gif

verysad.gif nemažai tau jau tekę skaudžių atsisveikinimų....
aš prieš kokius 5 metus buvau draugės mamos laidotuvėse, stovėjau tada ir galvojau, koks siaubas netekti mamos... rodos, nesuvokiama, kad galima palaidoti Mamą, Dukrą......
Atsakyti
[quote=vaivos juosta,2009 11 06, 14:59]
netgi tokie dalykai dabar atliekami???? bigsmile.gif 4u.gif

Atliekami, ir mano sunaiteliui dvi tokios operacijos atliktos, dar gyvenant pilvuky, Pirma 24 sav, antra 29 sav. Jei ne jos, buciau kazin ar pamacius savo mazyliuka, grazuti, is paziuros sveikuti, meiluti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2009 11 06, 13:42)
Rugseje, kokios pas tave eiles staltiesei uzsisakyt? smile.gif

nu tokio demesio staltiesei nesitikejau, nes keleta ir i az gavau pageidavimu, bet kai suzino kaina sokas istinka blink.gif smile.gif , cia pirkus spec rinkinuka, kuris per ispardavima kainavo apie 70-80lt, cia is anglijos siunciausi, o LT tokiu dalyku nelabai buna, jei buna tai daug brangiau, o dar darbelio pridet 1-2darbo savaites (po 8val per diena), nu jau minimaliai gautusi apie 200lt ax.gif . o staltisele 90*90cm uz tokia kaina nelabai kas uzsakys biggrin.gif
ja buvau uzsisakius sau kaip gimtadienio dovana
ryt vaziuosiu su siuvinejanciom merginom susitikt is Marijampoles thumbup.gif , jeee kaip laukiu smile.gif
Atsakyti
mes siandien su mergina pirma karta pabandem dekupaza ax.gif padarem puodeliu rinkini su kalediniais papuosimais blush2.gif nu grazus tas daiktas dekupazas,tik kad jau labai brangus malonumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2009 11 06, 17:15)
mes siandien su mergina pirma  karta pabandem dekupaza ax.gif  padarem puodeliu rinkini  su kalediniais  papuosimais blush2.gif nu grazus tas daiktas dekupazas,tik kad jau labai brangus malonumas wub.gif

Prasom pasirodyt bigsmile.gif
Atsakyti