Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Man atrašė štai taip:
"kadangi tik 1 kredito skirtumas, neturėtų kilti sunkumų dėl įskaitymo. "
Bet kai bus kreditas prie kredito, žiek ir dešimties kokių pritrūks.. Iš kitos pusės, mes turim kai kuriuos kitus didesnius. Mažiausiai ko norėčiau tai perlaikinėti kažką.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 11 10, 08:47)
Man atrašė štai taip:
"kadangi tik 1 kredito skirtumas, neturėtų kilti sunkumų dėl įskaitymo. "
Bet kai bus kreditas prie kredito, žiek ir dešimties kokių pritrūks.. Iš kitos pusės, mes turim kai kuriuos kitus didesnius. Mažiausiai ko norėčiau tai perlaikinėti kažką..  blink.gif

Pagal mano skaičiavimus (tik lapelį palikau namie) man surinkus visus privalomus dalykus, laisvai pasirenkamus, na viską pagal dabartinę programą- pritrūksta atrodo apie 35 kreditų, dėl to ir susirūpinau blink.gif
Baisiausia, kad nebūtų taip, kad bebaigiant išaiškėja, kad kažko neužskaito, va ko labiausiai bijau verysad.gif
Gal žinote ar brangs mūsų studijos?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 10, 07:59)
Pagal mano skaičiavimus (tik lapelį palikau namie) man surinkus visus privalomus dalykus, laisvai pasirenkamus, na viską pagal dabartinę programą- pritrūksta atrodo apie 35 kreditų, dėl to ir susirūpinau  blink.gif
Baisiausia, kad nebūtų taip, kad bebaigiant išaiškėja, kad kažko neužskaito, va ko labiausiai bijau  verysad.gif 
Gal žinote ar brangs mūsų studijos?

O kodėl tiek daug trūksta blink.gif o tuos alternatyviai pasirenkamus skaičiavai? Juk mes pagal kitų programą einam, tai jei jiems užtenka ir mums turėtų užtekti.
Vienintelio ko mums gali neužskaityti, tai soc. paslaugų administravimo, o visi kiti dalykai bendri su TV buvo.

Dėl kainos gal jie patys dar nežino. Bet jei brangs, bus sunkiau doh.gif Jau ir dabar gana skaudžiai buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 10, 10:35)
O kodėl tiek daug trūksta  blink.gif o tuos alternatyviai pasirenkamus skaičiavai? Juk mes pagal kitų programą einam, tai jei jiems užtenka ir mums turėtų užtekti.
Vienintelio ko mums gali neužskaityti, tai soc. paslaugų administravimo, o visi kiti dalykai bendri su TV buvo.

Dėl kainos gal jie patys dar nežino. Bet jei brangs, bus sunkiau  doh.gif Jau ir dabar gana skaudžiai buvo  doh.gif

Dėl to, kad kreditų skaičius skiriasi, na pvz. politologija turim 5 kreditus, o pagal teisės programą 2 reikia. Tai manau, kad jie daugiau mums neužskaitys g.gif

Margaritos atsakymai:

1. Bent šiuo metu praktiką ir kursinius darbus galima susitvarkyti tik neakivaizdinėse (dabar jos vadinamos ištęstinėmis) studijose.
2. Jei trūks 1 ar 2 kreditų, dalykas turėtų būti įskaitytas. Tik reiktų pasižiūrėti dėl konstitucinės teisė.
3. Jums svarbu būti išsilaikius visus privalomus dalykus, reikalingą skaičių specialaus lavinimo (arba alternatyviai pasirenkamų) dalykų - jų skaičius kiekviename semestre gali skirtis. Kadangi laisvai pasirenkami dalykai nėra parengti nuotolinėms studijoms (bent kol kas), tai trūkstamus kreditus galite rinktis dabar iš alternatyviai pasirenkamų dalykų arba, perėjus į ištęstines studijas, iš laisvai pasirenkamų dalykų.
4. Į ištestines studijas galima pereiti ir pačiam paskutiniame semestre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 10 lapkričio 2009 - 11:31
Tai taip gaunasi, kad mums reikalingi ir kursiniai, ir praktika? O tai kaip juos rašyti tada? Ir kiek jų reikės? Na, jeigu mes pereinam paskutiniame semestre, tai ką, per vieną semestrą 2-3 kursiniai+praktika? O jeigu kreditų daugiau mes turim nei reikia, tai gal irgi turi būti įskaityti visi? O politologijos iš tiesų 5 kreditai? Aš užsirašius 3 unsure.gif reikia susirasti Margaritos atsiųstą laišką, su visai kreditais, kažkur "į vietą" padėjau, kad galėčiau greitai surasti blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Man atrodo dėl politologijos gerai pamenu g.gif vakare pasižiūrėsiu geriau.
Taip išeina, kad reiktų pereiti anksčiau, kad kursinius ir praktiką pasidaryti, o paskui galima vėl i nuotolinį ir vėl pačiam gale į neakivaizdinį g.gif nes per pusmetį (nors manau ir per metus) nespėsim, dar nepamirškim, kad baigiamieji bus egzai.
Atsakyti
Pagrindinių dalykų pagal programą ir kuriuos galime mokytis nuotoliniu yra 88 kreditai. Man atrodo dabar jau, kai rinksiuos dalykus, tai žiūrėsiu, kad būtų pirmiausiai iš tų pagrindinių, o paskui jau kitus g.gif
Bet su kursiniais bus sudėtinga, nebent reikia tikėtis, kad pakeis ir nereiks į neakivaizdinį ax.gif
Išsiunčiau ir jums lentelę 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 10 lapkričio 2009 - 13:47
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 10, 13:33)
Pagrindinių dalykų pagal programą ir kuriuos galime mokytis nuotoliniu yra 88 kreditai. Man atrodo dabar jau, kai rinksiuos dalykus, tai žiūrėsiu, kad būtų pirmiausiai iš tų pagrindinių, o paskui jau kitus  g.gif
Bet su kursiniais bus sudėtinga, nebent reikia tikėtis, kad pakeis ir nereiks į neakivaizdinį  ax.gif

Aš tai kai peržiūrinėjau, neskaičiavau kreditų, bet bandysiu imti nuosekliai, kad nebūtų paskui iš labai skirtingų kursų likučių.. Teks jau ir anglų imt.. O tas pabaigimas dar taaaip toli, kad sunku kažką ir numatyti doh.gif
Man visai neramu, kad nėra dar jookio judėjimo kai kuriuose dalykuose, tame tarpe ir adm teisėj.. MamaEgle, o spec. daly irgi nieko nėr?
Nuo kitos savaitės jau turėčiau visus darbus bandyt krutint (atostogos assa.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 10, 12:33)
Pagrindinių dalykų pagal programą ir kuriuos galime mokytis nuotoliniu yra 88 kreditai. Man atrodo dabar jau, kai rinksiuos dalykus, tai žiūrėsiu, kad būtų pirmiausiai iš tų pagrindinių, o paskui jau kitus  g.gif
Bet su kursiniais bus sudėtinga, nebent reikia tikėtis, kad pakeis ir nereiks į neakivaizdinį  ax.gif
Išsiunčiau ir jums lentelę  4u.gif

tiktai 88 kreditai? Juk buvo kalbama, kad TV paruošta visa nuotolinėms... doh.gif

QUOTE(Gijagi @ 2009 11 10, 12:57)
Aš tai kai peržiūrinėjau, neskaičiavau kreditų, bet bandysiu imti nuosekliai, kad nebūtų paskui iš labai skirtingų kursų likučių.. Teks jau ir anglų imt.. O tas pabaigimas dar taaaip toli, kad sunku kažką ir numatyti  doh.gif
Man visai neramu, kad nėra dar jookio judėjimo kai kuriuose dalykuose, tame tarpe ir adm teisėj.. MamaEgle, o spec. daly irgi nieko nėr?
Nuo kitos savaitės jau turėčiau visus darbus bandyt krutint (atostogos  assa.gif )

Spec. dalyje irgi nieko nėra, ta pati dėstytoja..... ir pernai su ja taip pat buvo... prisijungė vos ne gegužės mėn. Tu darbus rašyk, paskui skaičiuoja prie bendro pažymio.
Atsakyti
88 kreditai iš pagrindinių (privalomų) dalykų, o kiti tai pasirenkami ir bendrojo lavinimo.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 11 10, 13:39)
88 kreditai iš pagrindinių (privalomų) dalykų, o kiti tai pasirenkami ir bendrojo lavinimo.

o tai gal jų tiek ir yra iš viso? O kitus reikiamus susirenka ir tų alternatyvių ir laisvai pasirenkamų?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 11 10, 14:20)
Spec. dalyje irgi nieko nėra, ta pati dėstytoja..... ir pernai su ja taip pat buvo... prisijungė vos ne gegužės mėn. Tu darbus rašyk, paskui skaičiuoja prie bendro pažymio.

Tai tame ir bėda, kad darbų nėra. Visi pernykščiai išvalyti, o naujų nesudėta.. unsure.gif
Atsakyti