QUOTE(infene @ 2009 11 16, 12:32)
Na as nemanau kad tik finansine prasme,reikia padeti.va ir pasimato zmogaus poziuris.Kas sake kad reikia butent pinigu ar busto,kodel lietuviai iskarto taip reaguoja,na mana daug lietuviu yra pasikelusiu,ir kazin ar labai butu lengva gauti ir patarimu.
Mazdaug skamba taip :na man buvo sunku ir tau tegu buna dar sunkiau.
Manau kad amerikieciai net nesusimastytu apie finansine parama ,o va lietuviams iskarto sauna tik viena mintis ziauru
Mazdaug skamba taip :na man buvo sunku ir tau tegu buna dar sunkiau.
Manau kad amerikieciai net nesusimastytu apie finansine parama ,o va lietuviams iskarto sauna tik viena mintis ziauru

Tai patarimus ir dalinam, paziurek vien sitoj temoj kiek is amerikoj gyvenanciu patarimu esat gave - nuo A iki Z viskas rasoma jums? Kelioniu temoj taip pat... Shoppingas va istisus romanus raso jums apie gyvenima cia, o tu ateini ir "ar tiesa, kad lietuviai nepadeda?".. tai kai matai, kad patarimais tikrai padedama, tai kita mintis ir buvo apie finansine parama gal tu sneki, todel ir prasidejo mano postas pirmiausia klausimu ar apie tai kalba eina... Nes naglu zmoniu yra ui kiek.. esu gavus pasiulymu pas mane atvaziuot pagyvent kol isikurs tiesiai per mano vestuves (kai tevai ir mano ir vyro jau ir taip pas mus gyveno tas dienas aplink vestuves atskride) ir dar uzpyko, kai pasakiau, kad 2 miegamuju bute daugiau zmoniu priimti negalime, nes vieni ir taip jau pripuciamo ciuzinio miega. Tai zinoma, cia as pasikelus, o ne tie kas kiaules akis isistate reikalauja kazko ir nesugeba suprasti sutuacijos zmogaus