As susigundziau reklama ir nusipirkau. Bet daugiau turbut nepirksiu, kai sitas sunaudosiu. Paklausiau gydytojos - palaikius vandeny su tabletem, butinai turi perplauti, as po to dar ir virintu karstu vandeniu perpilu - kazkaip daug terliones. Man atrodo, kad paprasciau butu isvirinti. Va nebent del to pabalimo.
Man tai į galvą net nešautų plauti su Fairy. Aš tai juos tik pavirinu ir kartais dar sterilizuoju.
viena kart i menesi gerai isplaunu su Zepter firmos plovikliu, po to su dezinfekuojanciu skysciu, o kiekviena diena plaunu su paprastu vandeniu ir po to praplaunu su verdanciu vandeniu

Aš plaunu su vaikišku muiliuku arba soda, perpilu su verdančiu vandeniu.
Buteliukus plaunu su soda ir visada perpilu karštu vandeniu. Išvirinu.

As irgi tik karstu vandeniu, karts nuo karto isvirinu..

QUOTE(Ciki @ 2006 03 26, 21:55)
Gal cia ne i tema, bet gal kas zinot kaip Chicco sterilizavimo priemuone naudoti
Ar galima ja paruoshti ir dienos begyje deti ten reikiamus daiktus sterilizuoti, ar reikia panaudojus ishpilti ishkarto
T.y. koks paruoshto tirpalo galiojimo laikas.

Kodel ne i tema, i tema. As naudoju si skysti, visad darau 1l. taigi 1l vandens skyscio reikia pilti iki dozatoriaus pirmos padalos. sumerkus daiktus palikti reikia 30min, tada istrauki ir isdziovini (perskalauti nereikia) siuo pagamintu tirpalu galima naudotis 24val.
Sveikos,
O aš tai plaunu su "Neutral" indų plovikliu,jis be chemijos. Visus indus plaunu tik su šiuo plovikliu. Niekad nenaudoju "Fairy"
Mažam ir rūbelius skalbdavau tik su "Neutral" skalbimo milteliais. Buteliukus kartais ir su soda išplaunu.
O aš tai plaunu su "Neutral" indų plovikliu,jis be chemijos. Visus indus plaunu tik su šiuo plovikliu. Niekad nenaudoju "Fairy"

QUOTE(vasaryte @ 2006 03 28, 18:11)
Kodel ne i tema, i tema. As naudoju si skysti, visad darau 1l. taigi 1l vandens skyscio reikia pilti iki dozatoriaus pirmos padalos. sumerkus daiktus palikti reikia 30min, tada istrauki ir isdziovini (perskalauti nereikia) siuo pagamintu tirpalu galima naudotis 24val.
Aciu

QUOTE(jole @ 2006 03 28, 01:27)
Indų plovikliai tikrai ne geriausias variantas plauti vaikiškus indus
Ir taip chemijos gaunam. Aš tai su druska plaunu irgi gerai dezinfekuoja ir po to virintu vandeniu. Karts nuo karto išvirinu. 

Pritariu. Buteliukus plaunu soda, karštu vandeniu, jei sodos neturiu- naudoju druską. Anksčiau, jei neklystu, lopšeliuose- darželiuose vaikų indus plaudavo su soda ar sodos tirpalu