Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukų plovimo priemonės

As susigundziau reklama ir nusipirkau. Bet daugiau turbut nepirksiu, kai sitas sunaudosiu. Paklausiau gydytojos - palaikius vandeny su tabletem, butinai turi perplauti, as po to dar ir virintu karstu vandeniu perpilu - kazkaip daug terliones. Man atrodo, kad paprasciau butu isvirinti. Va nebent del to pabalimo.
Atsakyti
Man tai į galvą net nešautų plauti su Fairy. Aš tai juos tik pavirinu ir kartais dar sterilizuoju.
Atsakyti
viena kart i menesi gerai isplaunu su Zepter firmos plovikliu, po to su dezinfekuojanciu skysciu, o kiekviena diena plaunu su paprastu vandeniu ir po to praplaunu su verdanciu vandeniu biggrin.gif
Atsakyti
Nė karto nevirinau ir nesterilizavau blush2.gif
Nuo metų pradėjau plauti su Neutral indų plovikliu - gydytojų rekomenduotas, tinka net kūdikiams.
Atsakyti
Aš plaunu su vaikišku muiliuku arba soda, perpilu su verdančiu vandeniu.
Atsakyti
Buteliukus plaunu su soda ir visada perpilu karštu vandeniu. Išvirinu. smile.gif
Atsakyti
As irgi tik karstu vandeniu, karts nuo karto isvirinu.. ax.gif
Atsakyti
g.gif niekad nesugalvociau plauti vaikucio butekiuku su indu plovikliu. koks jis bebutu, vistiek chemija. as plaunu su karstu vandenuku (kartais naudoju soda), perpilu verdanciu. karta per savaite pavirinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciki @ 2006 03 26, 21:55)
Gal cia ne i tema, bet gal kas zinot kaip Chicco sterilizavimo priemuone naudoti  g.gif  Ar galima ja paruoshti ir dienos begyje deti ten reikiamus daiktus sterilizuoti, ar reikia panaudojus ishpilti ishkarto  g.gif  T.y. koks paruoshto tirpalo galiojimo laikas.

Kodel ne i tema, i tema. As naudoju si skysti, visad darau 1l. taigi 1l vandens skyscio reikia pilti iki dozatoriaus pirmos padalos. sumerkus daiktus palikti reikia 30min, tada istrauki ir isdziovini (perskalauti nereikia) siuo pagamintu tirpalu galima naudotis 24val.
Atsakyti
Sveikos,
O aš tai plaunu su "Neutral" indų plovikliu,jis be chemijos. Visus indus plaunu tik su šiuo plovikliu. Niekad nenaudoju "Fairy" blush2.gif Mažam ir rūbelius skalbdavau tik su "Neutral" skalbimo milteliais. Buteliukus kartais ir su soda išplaunu.
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2006 03 28, 18:11)
Kodel ne i tema, i tema. As naudoju si skysti, visad darau 1l. taigi 1l vandens skyscio reikia pilti iki dozatoriaus pirmos padalos. sumerkus daiktus palikti reikia 30min, tada istrauki ir isdziovini (perskalauti nereikia) siuo pagamintu tirpalu galima naudotis 24val.

Aciu 4u.gif jau nusipirkau ir naudosiu rolleyes.gif man irgi atrodo kad serilizuoti buteliukus butina, ypac po pienelio, nes labai jau greitai ten visokios bakterijos vystosi, o virinti kiekviena karta nenoriu unsure.gif Tad shis skystis manau labai pagelbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jole @ 2006 03 28, 01:27)
Indų plovikliai tikrai ne geriausias variantas plauti vaikiškus  indus  schmoll.gif  Ir taip chemijos gaunam. Aš tai su druska plaunu irgi gerai dezinfekuoja ir po to virintu vandeniu. Karts nuo karto išvirinu. rolleyes.gif

Pritariu. Buteliukus plaunu soda, karštu vandeniu, jei sodos neturiu- naudoju druską. Anksčiau, jei neklystu, lopšeliuose- darželiuose vaikų indus plaudavo su soda ar sodos tirpalu
Atsakyti