Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukų plovimo priemonės

Kada mano berniukai dar buvo mazuciai,plaudavau su soda ,arba druska,kaip jau anksciau rase mamytes.Druska labai padedavo,kada buteliukai pasidarydavo balzgani ir atsirasdavo nuosedu nuo sultyciu ar arbateliu.Pripildavau stambios druskos ir gerai isplakdavau su trupuciu vandens.O po to perplaudavau su soda.Druska labai gerai ipatingai israitytiems buteliukams.Virinti,niekada nevirindavau, jeigu plaudavau soda.O tik kas antra diena imergdavau i verdanti vandeni ,velgi perplovus su soda. thumbup.gif Auga sveiki ir grazus lotuliukas.gif
Atsakyti
as naudodavau visad soda ir karsta vandeny,karts nuo karto isvirindavau smile.gif
Atsakyti
jokios chemijos nenaudoju. Soda ir karstas vanduo. Puikiai issiplauna thumbup.gif
Atsakyti
as taipat tik karstu vandeniu,jokiu plovikliu neperku ir nepripazistu,plaunu su soda,retkarciais isvirinu.
Atsakyti
aš tai iš amway nusipirkus turiu indų ploviklį( tipo iš natūralių produktų padarytas) plaunu su juo ir karštu vandeniu ir poto sterelizatoriumi iš garinu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif gal jus zinote kaip ir su kuo isplauti buteliukus vaiko pajuodavusius nuo arbatos? kad vel butu balti..... ar mesti ir pirkti naujus?..... doh.gif
Atsakyti
buteliukas galėjo pajuoduoti tik tokiu etveju jei arbata kažkurį laiką pastovėjo buteliuke.Soda labai gerai ne tik arbatos likučius išvalo,bet ir pino likučius.Ji kartu ir bakterijas visas panaikina.Jei bijote,kad soda gerai išsiplautu tai virintu vandeniu skalaukite.Aš ja užpildavau ant kempinės ir šveisdavau.
Atsakyti
as taip pat visada su soda sveiciu buteliukus paberiu sodos ir pasveiciu su sepeciu ir mums tai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Gal dantų šepetuku su soda išplauti, o po to išvirinti.
Atsakyti

Dar vienas būdas- įberti druskos , įpilti truputį vandens ir pakratyti.
Atsakyti
Paimk sodos,vatos ant pinceto,dar vandenuko ir bus buteliukas baltas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 14 birželio 2006 - 17:20
O as tai su citrinos rugstele plaunu... iberiu poto vandens ir pakratau, poto aisku dar isvirinu...
Atsakyti