Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukų plovimo priemonės

Mes turim iš "Tuperwares" biggrin.gif ,tai liuks reikalas thumbup.gif . Užtenka jį šiltu vandeniu išplauti ir švarus. Kainuoja didelius pinigus,bet verta.
Atsakyti
Actu užmerkti, irgi įvairias nuosėdas valo
Atsakyti
Soda manau geriausia. O actas g.gif Ar nepakenks vaikučiui ?
Atsakyti
Sveikos mamytes. As naudoju tik AVENT firmos sterealizatoriu, lygtais taip lietuviskai jis vadintusi, kadangi gyvenu airijoje, tai sdi firma yra pati populeriausia. Sis daikciukas ne tik labai geras bet ir patogus naudoti ir greitas ir dar galeciau daug geru zodeliu jam pasakyti. taip pat turiu AVENT buteliuku elektrini sildytuva, na dabar tai be jo net neisivaizduoju gyvenimo, jau toks geras daikciukas, ypac nakti, jei vaikutis atsikele, tai ikisi i ji palaikai kokias tris minutes ir maistelis jau karstas, na tikrai nuostabus daikteli. Zodziu as viska naudojiu tik AVENT firmos ir kitoms patarciau. Mane dar tik domintu kokios yra kainos lietuvoje siu daiktu, gal kas galetu parasyti kiek kainuoja sterealizatorius, buteliuku sildytuvas, pientraukis rankinis ir buteliuku kokios kainos, taip senai buvau lietuvoje, o ir kaip buvau manes dar tokie alykai ne labai domino, kadangi savo pirmagimi susilaukiau airijoje. Didelis dekui uz informacija
Atsakyti
QUOTE(Vudis @ 2004 12 30, 18:41)
as naudoju tik avent gaminius, taciau sterilizatoriaus nemaciau prasmes pirkt.

drinks_cheers.gif

Aš išplaunu karštu vandeniu, po to virintu perlieju palaikau taip kelias minutes ir viskas.
Atsakyti
Aš tik už sodą thumbup.gif . Pirmiausia - natūralus produktas, o tų visų chemikalų, kaip actas ir kitų plovimo priemonių dar spės "prisiragauti" smile.gif . O be to soda ir išplauna BLIC thumbup.gif
Atsakyti
as ir uz soda thumbup.gif laaabai gerai valo arbatos ir daug kitu demiu, negrauzia odos, nebrangu ir nekenksminga mirksiukas.gif as ir virykle su soda sveiciu - ir liuks thumbup.gif
Atsakyti
as paprastus vaiko buteliukus tik su soda ir isvaliau. thumbup.gif bet va,turejom toki buteliuka neiprastos formos,kuri tipo pats vaikas gali laikyt,toki kaip dvigubas vuduryje..tai va ji neistengiau isvalyt,ismetem blush2.gif nes kratymas su soda nepadejo..sepeteliai ne iki galo isvalydavo,t.y. kazkiek isvalydavo,bet ypac dugnas ir sonai likdavo juodi... doh.gif nutariau nebesikankint-ismetem ir dukrai nauja nupirkom ax.gif o tuos paprastus buteliukus tai su soda ir sepeteliu labai fajnai isvalydavau thumbup.gif
Atsakyti
Nuo kada soda natūralus produktas blink.gif Su soda net akvariumus draudžiama plauti yra, nes kenksmingas chemikalas. Arba reikia laabai gerai nuskalauti.
Aš tai viską su karštu vandeniu praplaunu o po to į Avent sterilizatorių thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai su indu plovikliu ir šepetuku, aišku paskui gerai išskalauju.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 12 14, 21:05)
O aš tai su indu plovikliu ir šepetuku, aišku paskui gerai išskalauju.

As taip pat darau, iki puses metu dar ir sterilizuodavau su AVENT sterilizatorium.
Atsakyti
Idomiu cia budu prisiskaiciau, bet su actu tai tikrai neplauciau blink.gif
QUOTE(Jurma @ 2006 02 15, 13:49)
Aš plaunu su vaikišku muiliuku arba soda, perpilu su verdančiu vandeniu.
va as irgi taip darau, praplaunu su muiliuku, dar sepetuku pratrinu, tada uzpilu verdanciu vandeniu cool.gif siaip mes geriam hipoalergini misinuka, tai jis toks riebesnis, tai lieka riebaliuku, kuriuos sunkiau isvalyt...

o kaip mamos valot pacius ciulptukus ant buteliuku? g.gif nupirkau bebivita moliugu sulciu, tai man visas ciulptukas nusidaze ryskiai geltona spalva blink.gif ir niekaip ta spalva nepasinaikina verysad.gif ka daryt? negraziai ir neestetiskai atrodo doh.gif

p.s ir dar susimasciau, kas cia per sultys, kad taip dazo blink.gif
Atsakyti