Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukų plovimo priemonės

as irgi plaunu su soda.o su actu tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola27: 17 gruodžio 2006 - 20:44
aš plaunu su neutral indų plovikliu, gerai išskalauju, po to sterilizuoju ax.gif
Atsakyti
as plaudavausu geriamaja soda 4u.gif
Atsakyti
Dažniausiai su geriamąja soda, bet kartais ir su indų plovikliu, vis tiek paskui dar atvirinu
Atsakyti
kaip ir visus indus ax.gif
Atsakyti
Aš mažiui buteliuką tik keletą kartų daviau, todėl tik užverdu vandenį, perlieju gerai ir viskas. Taip pat su čiulptukais, pradžioje nuplaunu su soda, o tada perlieju. Žaisliukus tai tik nuplaunu po tekančiu vandeniu.
Atsakyti
plaunu su geriamaja soda arba ukiniu muilu paprastu,ir karta i savaite pasterizoju,

o indu plovikli nenaudoju beveik ir indams ,tik rebalotems,nes blogai nusiplauna,gerai isiziurekite i puodu vidu (dugna)net matosi ,kaip benzino spalvos.Tas pats ir stiklinej pastebejau ,kai uzplikai arbata,reik gerai isiziureti ir pamatisi vaivoriksciu spalvu ant pavirsaus,tai isivaizdokit,kiek mes to ploviklio suvalgom ir is kur dabar tiek serganciu visokiom ligom verysad.gif
o su ukiniu muilu isplaunu visus vaisius kietus,apelsinus ir citrinas plaunu odele su sepetuku ir muilu butinai jej nori ja isdziovinti ir panaudoti kam nors,sia rekomedacija gyditoju iskaite mano mama kai mane augino,net jej rosetes vaikui doti banana ji taip pat reikia isplauti tik ukiniu muilu,nes ant odeles yra kaskokios chemijos pavojingos musu sveikatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengius nenaudor chemijos.
Atsakyti
as su indu plovikliu naturaliu po to i sterilizatoriu.
Atsakyti
Niekad nenaudojau jokios chemijos.Iš pradžių šaltu vandeniu,po to karštu,ant galo iš arbatinio virintu perpildavau.Ką jūs ten taip dezinfekuojat???
Atsakyti
Iki kokiu gal 5 meneiu buteliukus visada gerai isplaudavau, o tada i sterelizatoriu....
DAbar praplaunu su plovikliu "neutral", Pagrandau su sepeteliu ir gerai perpilu vandieniu. smile.gif
Atsakyti
Jokių ploviklių schmoll.gif

Buteliukams:
vanduo, maistinė soda ir šepetėlis mirksiukas.gif

Žindukams:
valgomoji druska thumbup.gif
Atsakyti